דיון

nadavr1

New member
ועכשיו כשהוא הסביר לך - זה ישנה משהו?

או שאתה עדיין תפתח את הדיון הזה כל פעם מחדש?

Rated R Edge

New member
וואלה זה מעצבן טוב?

הנה אני מבקש סליחה, לא הייתי צריך להגיב לך בצורה הזאת. כמו שאני ביקשתי סליחה אני מצפה ממך להגיד וואלה חפרתי סליחה על השאלה המעצבנת זה לא ייקרה שוב.

טום43

New member
זה האח הגדול של טום

תירגעו ומהר ומי שלא רוצה לדבר עם טום מפסיד ובגדול אז אל תקללו אותו עם אתם רוצים להיות חברים שלו אז בכיף אבל תתנהגו אליו יפה הבנתהם?

Southparking

New member
../images/Emo72.gifזה השכן החורג של Southparking

בבקשה, תפסיק לדבר כל הזמן רק על מייקלס נגד אנדרטייקר ברסלמניה 25, כי הבנו את הפואנטה.

Swanton Bomb

New member
אולי - תרד - כבר - מפאקין - רסלמניה - 25 - !!

בן אדם אתה נעול על הנושא הזה כבר כמעט חצי שנה בפורום!!! יש כאן כל כך הרבה דברים לדבר עליהם, במיוחד בתקופה הזו של סיכום השנה, ורק אתה לא מרפה מהודעות בעלות נוסחה קבועה של המילים: מייקלס, טייקר, סטריק, רסלמניה 25, טקסס..... טוב הבנו!! גם אני שכיום בקושי רואה היאבקות ממש מצפה לקרב בין השניים אבל לא מבטא את זה בדיונים ממוחזרים וחסרי משמעות.

מה?! אתה כבר בקושי רואה האבקות?!

אחרי כל הפוזות עם החגורות פלסטיק בזירה המטורפת של IPWA... איך נפלו גיבורים...

Taker4ever

New member
מגיב בנושא.

כפי שאמרתי בעבר, אין אף אחד שראוי לשבור לטייקר את הסטריק במניה, ואין מצב שזה גם יקרה. טייקר-מייקלס יהיה על בטוח קרב פנטסטי, וטייקר על בטוח ינצח, לא משנה מול מי הוא יילחם. טייקר ישאר לתמיד בלתי מנוצח ברסלמניה, סוף פסוק
.

כן אה? עוד מעט תגיד שטייקר יותר טוב בהישגים..

שלו ממייקלס בכל הקריירה... די בנאדם, אתה המארק הכי דוחה ומלוקק שראיתי. (שכחתי לומר "למדי"...) תן לי קרב אחד בפרופיל גבוה של טייקר שהוא רע לדעתך... יש אחד כזה?

למה במה בדיוק מייקלס מתעלה

על טייקר בהישיגים שלו ? לטייקר יש הרבה קרבות רעים בפרופיל גבוה אנחנו יודעים את זה. תן אתה כמה דוגמאות לקרבות רעים בפרופיל גבוה של מייקלס.

nadavr1

New member
אני אנסה

למרות שבאמת קשה לי לחשוב על כזה.. אם היו - זה בדרך כלל היה באשמת היריב ולא באשמת שון. הקרב הכי רע מבחינת הרסלינג שאני יכול לחשוב עליו (שהיה אחד הטובים מבחינת רגש) היה קרב הפרישה של פלייר. גם עם דיזל במניה 11 לא היה משהו, ורוב הקרבות עם טריפל אייץ ב-2004 (בעיקר HIAC) היו די לעוסים..

אז כנראה שהמשפט

הדבילי הזה כמו "מייקלס יכול להוציא קרב טוב אפילו ממטאטא" זה לא תקף לגביו. כנראה שמייקלס לא באמת יכול, סתם עושים ממנו אוברייטד, כנראה שמייקלס כמו כולם, צריך יריב ראוי כדי להוציא קרב טוב. וכן, לא קשה לחשוב, אם אתם מצפים ממישהו להיות הוגן ולהודות, תהיו גם אתם הוגנים ותודו. מבחינת רגש זה לא נחשב, כי אם כן אז גם טייקר-יוקווזנה מראמבל 04 נמצא בטופ 10 של הקרבות הכי טובים. לרשימה שלך אני בקלות יכול להוסיף את מייקלס נגד ג'ריקו מאנפורגיבן ובאש השנה. מייקלס נגד ג'ון סינה מרסלמניה 23 ואפשר לעבור על עוד קרבות שלו ולמצוא בשקט.

אלכס, הבנת אותי לא נכון...

אני לא בא להשוות בין מייקלס לטייקר... אבל משפט כמו "אין אף אחד ראוי לנצח את טייקר במניה" או כל משפט מארקי מלוקק ודביק עד גועל של רועי כבר גובל בבחילה... יודע מה, אני כבר מקיא מזמן... טייקר הוא אגדה וחבר עתידי בהיכל התהילה, אין ספק בזה... אבל פאק בנאדם, כנס לפרופורציות! בן כמה אתה? 13? זו סגידה לטייקר כמו שילדה בת 12 סוגדת למייקל לואיס, שיתבגר! אי אפשר להוציא בפורום הזה מילה אחת לגיטימית לרעתו של טייקר בלי שזה יגרור תגובה מטיפה או נוזפת מרועי. זה בלתי נסבל, הוא היה צריך להשאר חסום, תאמין לי.

אני לא חושב שהוא התכוון לזה

בצורה כמו שאתה מצייר את זה. אלא יותר מבחינת מעמד בחברה, גם אם כל הרצון שבעולם של ה WWE לקדם מתאבק, אין מישהו שמגיע לו את המעמד הכל כך נכבד הזה (ושים לב שאני מדבר על מעמד בחברה) לנצח את טייקר ברסלמניה עצמה, עזוב, בכל מקום כן וזה כבר נעשה לא פעם אחת, אבל לא ברסלמניה. ו WWE גם יודעת את זה והיא גם לא תעשה את זה, כי זה יעלה לה בהמון כסף. וכל העניין של כל הסטרייק נהיה כל כך חזק וחשוב ל WWE שהיא לא תתן אפילו לאחד כמו שון מייקלס, אוסטין, הוגאן או רוקי לשבור אותו. ככה לי נראה לפחות.

למעלה