דיון

Taker4ever

New member
לא טעית.

זו הייתה הכוונה, הסטריק ניהיה כל כך חשוב שלא משנה באיזה מעמד את או עד כמה אתה מבטיח בתור כוכב לעתיד, אין מישהו שמספיק טוב מכדי לשבור. וחוצמזה, טייקר יכול להוציא אנשים אובר גם מבלי להפסיד להם. אורטון, קנדי, שואו ואדג' הם רק חלק מדוגמאות רבות לכך. טייקר בכלל לא צריך להפסיד את הסטריק רק כדי לקדם מישהו. כפי שאמרתי, הסטריק ימשיך לנצח
.

nadavr1

New member
ואם לא? ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Rated RKO

New member
חצי אמת אמרת.

שאף אחד לא ישבור את השיא שלו. אבל אני לא מסכים איתך לגבי זה שאין אף אחד שראוי, כי יש רק אחד-שון מייקלס. טייקר-מייקלס ברסלמניה בטוח יהיה קלאסיקה, ואם מייקלס ישבור את הסטריק, אז זה יכולהפוך בקלות לקרב הטוב בכל הזמנים, כי זה יהיה קרב שיספק גם קלאסיקה, גם פיוד וסיפור טוב לפני הקרב, גם את אוירת רסלמניה וגם מארק אאוט מומנט עצום ואדיר.

זה גם יהפוך בקלות

לקרב הטוב בכל הזמנים גם אם טייקר ינצח. לא כל פעם כשמייקלס מנצח זה הופך אוטומטית לקרב הטוב ביותר בכל הזמנים, אלא אם כן יש לך מחשבות רובוטיות אז זה לגיטימי. הפיוד עדיין יהיה קלאסי, הסיפור עדיין יהיה קלאסי והקרב עצמו עדיין יהיה קלאסי גם אם טייקר ינצח וגם מארק אאוט מומנט לאור העבודה שטייקר לא ניצח את מייקלס אף פעם בקרב בפרופיל גבוה.

Rated RKO

New member
........

לא אמרתי שרק נצחון של מייקלס יכולהפוך את זה לקרב הטוב בכל הזמנים. אבל נצחון של מייקלס, יהווה מבחינתי לפחות מארק אאוט מומנט יותר עצום. אבל גם לא אתנגד לנצחון של אנדרטייקר, העיקר שיתנו לנו מייקלס-טייקר ברסלמניה.

אבל זה נכון

לדוגמא הקרב המשולש מנניה 20..הקרב הזה היה נחשב כל כך הרבה עם HHH היה שומר? אני חושב שזאת הבעיה בקרבות מול טייקר ברלסמניה. כי מצד אחד גם עם הקרב יהיה מצוין התוצאה תמיד ברורה. אם יש מישהו שהוא ראוי,זה שון מייקלס. למרות שניצחון של מישהו צעיר יכול להשפיע עליו יותר. אבל שום קידום של מתאבק צעיר לא שווה את זה. זאת הבעיה כי גם אם הניצחון על טייקר יהיה מארק אאוט מומנט עצום ורגע רסלמניה מגה-ענקי זה עדיין פשוט לא שווה את שבירת הסטריק. כמו שראית גם אני חצוי פה בדעתי...

הכי טוב בהסטוריה? נאא אני בספק...

אף קרב של טייקר לא מדגדג את הקרב מול אייץ' במניה 17... אין זה היה פשוט קרב מושלם, לדעתי בכלל הטוב ביותר במניה הזאת (עזבו את TLC 2 עכשיו, זה קרב שונה לגמרי)... לא מייקלס ובטח לא טייקר בכושר לתת קרב כזה, לא משנה כמה הם יתנו מעצמם את המקסימום.

MysteriOfir

New member
הזכרת לי

את השרשור שהמציא את הסקר לנושא חדש לפורום, מי זכה בסוף? הוצאת מוך מהפופיק או קבוקים?

levinger316

New member
הסטריק לא ייגמר

פשוט כי אסור שייגמר, בטח לא לטובת מייקלס שלא צריך את זה לרזומה. בנוסף, מייקלס נמצא בפאזה בו הוא נותן ג'ובים לאחרים מה שקשה להגיד על טייקר (לא בהכרח בגללו- זו דמות שפשוט צריך להגן עליה ועל תדמיתה). מה שכן- המיני דיון של מי יותר טוב באמת מגוחך... עם כל הכבוד לטייקר- ויש הרבה כבוד, הוא לא מגיע למייקלס שייחשב לטוב ביותר כשיפרוש, לדעתי.

למעלה