דיון

ערן1987

New member
אני לא יודע אם בריטני תשאר

הרבה זמן.. כנ"ל כריסטינה,אולי יש לה קול מדהים אבל זה לא ממש מה שעוזר בתעשייה אלא המכירות

britney4u

New member
מישו דיבר על מכירות../images/Emo35.gif

דיברנו יותר לכיוון של פופולריות וכמה זמן הזמרות האלה ישרדו וימשיכו להישאר "בסביבה"... בקשר למכירות כולן מצליחות יפה בקטע הזה, אבל לא כמו נורה ג'ונס ואחרים... בטוח מתישהו המכירות של כולן כבר יהיו דלילות ליד אחרים, אבל שוב, אני חושב שיותר דיברנו לכיוון פופולריות ופירסום...

MCS ONLY LOVER

New member
מה הקשר ????

ביונסה תעלם בגלל שהיא התחילה להצליח מהר ???? מה זה הבולשיט הזה .... גבר מכיר את השם : " מאריה קארי " לדוגמא ????. אם לא אז אני אתחיל לספר לך : שזוהי זמרת שהתחילה להצליח מהר מאוד בגיל 10-20 .... יש לה 15 להיטים במקום הראשון בניהם השיר המהמם ONE SWEET DAY שנישאר הכי הרבה זמן במקום הראשון במצעד בילבורד .... עד היום ... לאחר כימעט 8 שנים לשיחררו , עדיין אף אחד לא הצליח להיות מקום ראשון יותר ממנה . + ים של פרסים מכל טקס חלוקת פרסים שקיימת בעולם הזה . + הזמרת הטובה ביותר של העשור. + הזמרת הטובה ביותר של המילניום ( ואני לא צוחק ) . + הזמרת שמכרה הכי הרבה אלבומים ( בסביבות 165 מיליוני עותקים ) . נכון שעכשיו תנסה לעקוץ אותי ותאמר: " מאריה קארי כבר לא מצליחה , ומאריה קארי כבר לא מה שהייתה פעם "... אז יש לי משהו לומר כמה דברים : - היא עדיין מקבלת פרסים על המוזיקה שלה . - היא עדיין מצליחה למרות שבישראל לא כ"כ " מתים " עלייה , אני לא יודע למה . - ואם היא לא מוכרת 20 מיליון עותקים לאלבום שהיא מוציאה ובמקום זה היא מוכרת 5-6 מיליון עותקים זה לא אומר כלום .... יודע למה ???.. כי עדיין יש לה 5-6 מיליון אנשים ששומעים למוזיקה שלה . **************** אז כך שתבין ושכולם יבינו : שום זמר לא יכול להעלם כך פיתאום .... אלא אם הוא יפרוש מעסקיי במוזיקה מרצונו החופשי וגם זה לא בתוך כי למרות שהזמר לא יוציא חומרים חדשים לשוק הוא עדיין ישאר סימן ענק על המוזיקה העולמית .. קחו למשל לדוגמא את אלביס ... למרות שהוא הלך לעולמו לפני ימבה שנים עדיין שומעים אותי .... אז לסיום יש לי לומר עוד שני דברים אחרונים : 1) שום זמר לא יכול " להעלם ". 2) חכו לאביב 2005.

DAN1EL

New member
....

כל אחד אמור לכתוב בשרשור הזה מה שאני חושב. אני כתבתי מה שאני חשבתי, אתה ממש לא חייב להסכים איתי, אבל עדיין ככה אני חושב. אתה לא מסכים איתי לגבי ביונסה? סבבה. לא ציפיתי שכולם יסכימו. אנשים תרשמו מה אתם חושבים, לא על כמה אתם לא מסכימים איתי...

DAN1EL

New member
תיקון:

כל אחד אמור לכתוב בשרשור הזה מה שהוא חושב. *

TheImpactBoy

New member
חחחחחחחח יניב יניב.....

מה הקשר מאריה עכשיו מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ערן1987

New member
האמת,מדונה מכרה הכי הרבה

מעל לרבע מיליוני עותקים.. לא נורא,מריה תצטרך "להסתפק" במקום ה-2

ערן1987

New member
ומי אמר לך שהיא מכרה את זה?

זה ברור שמדונה מכרה הכי הרבה עותקים איי פעם

14מתן

New member
../images/Emo2.gif כמה ימים היא הייתה במקום הראשון

עם השיר הזה

dor307

New member
כל עוד ברטני "קימיית" גם כרסטינה

תהיה "קימיית" וכנ"ל לאבריל (לא שהיא שיכת ל4) ביונסה תישאר עוד משהו כמו 5 שנים. קיליי תמיד תצליח באוסטרליה וגם בברטניה. ומדונה...מעניין איך היא תמות?

ערן1987

New member
הייתי מוריד את מדונה

כבר נגמרו לה הלהיטים מ"אמריקן לייף" ואני חושב שאפשר גם להוציא את כריסטינה וביונסה

למעלה