דיון!!!!

Blue Eyessss

New member
דיון!!!!../images/Emo88.gif

מה לדעתכם יותר נורא:
למכור את הסוס למישהו שאתם לא מכירים ולא לראות אותו יותר בחיים?
למכור אותו למישהו שאתה מכיר ולא כ"כ אוהב ולמות מגעגעוים וקנאה?
למכור אותו לבצפר ולרכב עליו מדי פעם?

popi199

New member
לדעתי...

האפשרות הראשונה- בגלל שאם אתה מוכר את הסוס למישהו שאתה לא מכיר ואין לך מושג לאן הסוס הולך...הוא יכול להתגלגל לכל מקום, הוא יכול להגיע למקום שייתיחסו אליו רע.

serdonix

New member
לפי דעתי הכינורא זה

למכור את הסוס למישהו שאני מכירה ולא אוהבת ואז לקנא... למרות שגם למכור אותו לבציפר זה נורא כי מסכןהסוס.... הכי טובזה למכור אותו למישהו שאתה לא כול כך מכיר אבל חושב שהא בנאדם טוב וחושב שהוא יטפל בסוס כמו שצריך

איוקי לפי סדר...הכי נורא ראשון

1.למכור את הסוס למישהו שאתם לא מכירים ולא לראות אותו יותר בחיים 2.למכור אותו למישהו שאתה מכיר ולא כ"כ אוהב ולמות מגעגעוים וקנאה 3.למכור אותו לבצפר ולרכב עליו מדי פעם - זה הכי הכי הכי טוב...

פפפפפפ נטע פותחת דיונים!! חחח

נראה לי שהכי גרוע זה למכור סוס למישהו שאתם לא מכירים...

לדעתי.......

למכור את הסוס למישהו שלא מכירים... כי בתכלס ברגע שהוא נמכר אין איתו יותר קשר ואי אפשר לדעת איך מטפלים בו...אם בכלל...ויכול להיות שהוא יעבור עוד בעלים...

chompi2

New member
למישו שלא מכירים

בגלל שאז לא תוכל לראות את הסוס ולא תדע לאן הוא הולך יכול ליהיות שיהיה לו טוב אבל גם יכול ליהיות שיהיה לו רע

S H I L G I

New member
כולם נוראים..

אבל הכי זה למכור את הסוס שאני מכירה ולא אוהבת או למכור לבצפר כי למכור לבצפר הסוס יהיה אומלל, וזה אגואיסטיות מבחינת זה שהוא שם רק בשביל שתמשיכו לרכב עליו.. ולמכור לאדם שלא אוהבים בד"כ אדם שלא אוהבים יכול להזיק.. אז לא

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifלא יודעת...

הכל נורא...
למכור את הסוס למישהו שאתם לא מכירים ולא לראות אותו יותר בחיים? זה נורא כי בעצם אתה לא יודע מה שלום הסוס, איפה הוא ואיך מתייחסים אליו
למכור אותו למישהו שאתה מכיר ולא כ"כ אוהב ולמות מגעגעוים וקנאה? זה נורא כי אתה יודע שהבנאדם הזה כל הזמן ידבר על הסוס, יזכיר אותו והכל... ואתה יודע שהסוס היה שלך ועכשיו הוא שלו ואין לך מה לעשות נגד זה...
למכור אותו לבצפר ולרכב עליו מדי פעם? זה נורא לדעתי כי אתה רואה איך רוכבים על הסוס... אתה רואה איך עושים טעויות, אתה רואה כל מיני דברים של אנשים שיש להם שיטות של הצלפות כל הזמן, והכי גרוע זה שאתה לא יכול להגיד לו "תפסיק לעשות את זה לסוס שלי"

gal616

New member
בעיקורון הכל נורא, אבל בעיקר למכור

אותו למישהו שאתה לא מכיר, וא לראות אותו יותר בחיים..

°fanta°

New member
הכי גרוע זה

למכור אותו למישהו שאתה לא מכיר ולא לראות אותו אף פעם ועם אתה מוכר אותו למישהו שהוא לא כל כך אוהב אותו ואתה יכול לבקר אותו אז אתה יכול עוד לעשות משהו ולעזור לסוס ואם אתה מוכר אותו למישהו שאתה לא מכיר אתה לא יודע מה הוא יעשה לו

אני לא יעשה את אף אחד מהאפשרויות

חוץ מהאחרונה כי בענייני חיות ובעיקר סוס או חיה שלי אני לא יעשה דבר כזה

Vintage Queen

New member
הכי נורא דבר ראשון זה

למכור את הסוסה שלי!! לוידעת אם הייתי יכולה לעשות את זה! אבל הייתי מעדיפה שהיא תהיה בבית ספר שאני רוכבת בו ככה הייתי יכולה לטפל בה ולדאוג לה.... אחרי זה למכור למישהו שאני לא מכירה ורק לקוות שיהיה לה טוב והכי גרוע זה למכור אותה למישהו שאני שונאת אררר לויכלה לחשוב על אפשרות כזאתי בכלל!

המממ....קשה!../images/Emo3.gif

זה בכלל נורא למכור את הסוס... אבל ניראה לי הכי קשה למכור אותו למישהו שאתה מכיר ולא כל כך אוהב כי זה באמת קשה ככה לראות מהצד איך בנאדם שאתה לא הכי מחבב עכשיו הוא בעלים של משהו שהיה שלך , אבל זה לא כמו מכונית - זה דבר חיי שהיה שלך שאתה אוהבת אותו והכול אז זה ממש נורא...

../images/Emo118.gifאני חושבת

שהכי נורא זה למכור למישהו שאתה מכיר אבל לא אוהב כי הוא גם יכול לא לתפל בסוס כמו שצריך וגם זה יכול ממש לעצבן אותך שהסוס אצלו!!!!

עונה..../images/Emo41.gif

אני לא הייתי מוכרת אותו
אבל אם הייתי חייבת הייתי מוכרת רק לישהו שאני מכירה ויודעת את שיטת הרכיבה שלו ואני יודעת שהוא לא יהרוס את כל מה שעשיתי.

למעלה