דיון!

GrEeNwOmAn

New member
דיון!../images/Emo88.gif

יש לכם תקופות שנגיד לא בא לכם דראסז' אבל בא לכם קפיצות או ההפך? מה אתם עושים, אם עושים לכם את המה שאתם הכי לא רוצים בשיעור? מה אתם מעדיפים סוס קשה אתגרי ופרוע? או סוס שקט רגוע לא פחדן ועובד טוב?

GrEeNwOmAn

New member
תשובות!

יש לי תקופות כאלה. נגיד למשל אני לא בקטע של קפיצות אבל שאני מתחילה לקפוץ חוזר לי התענוג ואז שאני מסיימת הוא בורח. אני עושה כל מה שהמדריכה אומרת לי. אבל אין מה לעשות. אני מעדיפה בימים טובים שלי סוס אתגרי ופרוע כדי להתמודד איתו. זה רק מקדם. ובימים שאני קצת עייפה אני מעדיפה סוס רגוע שקט ולא פחדן שעובד מצויין, אבל לא אוטמאטי ב- 100%.

TauraMan

New member
חחחח ירדן וזאוס.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif

קרה לי תקופה אחת בלי חשק לקפיצות(אחרי שעזבתי את דיזל) ו3 שבועות רק עבדתי דרסז', ממש ממש הועיל לי.. בשיעורים אני אשעה מה שהמדריך אומר לי, אפילו לא אתחיל להתווכח..

טוי בוי

New member
אםםם אםםם אםםם../images/Emo60.gif

ברור שיש תקופות שאני רוצה רק לקפוצ או רק דרסאג' אבל אם אני יתחמם לקפיצות אני לא ירצה לקפוץ רק דרסאג' חחח הכי כיף!!!!!!!!!! אני אוהבת סוסים מגוונים! אני רוכבת על כל מיני סוגים של אופי של סוסים אבל אין לנו סוס שמתפרע בכלל טוי בוי אולי אבל לא לי אני מתה על הפוני הזה!!!!!!!!!!!! גם אם אני נופלת מהממזר כל הזמן מסירובים אבל מלך בדרסאג'!!!!! לדרסאג' אני מעדיפה את ג'רי כי הוא הכי בונבון!!!!!!!!!! וקפיצות זה קלייד אבל אסור לעבוד איתו קשה מידי אז אני רוכבת עליו או על טוי בוי אם אני ממש רוצה.... אין כזה דבר שעושים לי מה שאני לא רוצה בשיעור יש שהשיעור לא מצליח אז זה לא ממש כיף לי ואני שונאת את זה למרות שאף פעם לא נהרס לי לגמרי שיעור תמיד יש בהם משהו טוב גם אם לא עשיתי את מה שרציתי הכי בעולם!!

S H I L G I

New member
אצלי..../images/Emo29.gif

בעיקר בעונה, כשיש מלחא תחרויות קפיצות חשובות, רוצים שאני אתאמן, וככה אני מקבל מעט מדי דרסאג' ויותר קפיצות. זה פשוט כמו חורף וקיץ..כשחם מדי רוצים חורף וכשקר מדי רוצים קיץ
(למרות שאחרי השיעור שעבר שלי בדרסאג' אני רוצה דרסאג' דרסאג' דרסאג'!!) נטע

S H I L G I

New member
ניצול לדיון בנושא קרוב..../images/Emo29.gif

נגיד שאתם מתחרים כן? אז אתם מתחרים לא רק קפיצות או רק דרסאג' (לרוכבי הווסטרן, תחליפו ללמשל פלז'ר וריינינג לא יודעת..).. אז איך אתם תספיקו להתאמן על שניהם? ונגיד שאתם רוכבים רק פעם בשבוע (דורון תתאמצי קצת ותדמייני..!!).. נטע נ.ב התשובה שלי זה שבחיים לא יהיה לי זמן לשניהם אלא אם כן המצב הכלכלי אצלנו יהיה קצת יותר טובה ויהיה לי כסף לשני שיעורים בשבוע אבל עכשיו אני לא יכולה להרשות לעצמי דבר כזה וחוץ מזה אני עוד צריכה לעבוד על הדרסאג' שלי ולהתגבר על הפחד שלי מתחרויות דרסאג'..

S H I L G I

New member
אוי ושכחתי לציין..../images/Emo29.gif

למי שלא הבין, אתם מתחרים בשני המקצים..גם קפיצות וגם דרסאג'

למעלה