דיון

Brombit

New member
וכאלה שאני לא אוהבת ולקחתי מאחרים

(I'd Give My Heart) Hand of Sorrow

אזירפאל

New member
אז ככה ../images/Emo27.gif

1. Restless 2. Candles 3. Mother Earth 4. Our Farewell 5. Caged וכמובן... 6. The Promise

Gilado 69

New member
אם כבר מדברים על מסטארפיס..../images/Emo8.gif

אז בתגובה לקליפ ביוטיוב- in and out of love היה רשום מאסטרפיס וזה הצחיק אותי..XD =עזבו, רגע של טימטום..=

אהבתי את הרעיון../images/Emo13.gif

1. Mother earth- אין צורך להסביר, נכון?
שיר מושלם. 2. The Promise- מהשנייה הראשונה של השיר, מרגישים שיש בו משהו מיוחד. תוסיפו לזה את השירה המדהימההה של שרון, פזמון מרגש אפילו יותר מהרגיל, ואת הבומבסטיות המוכרת של וויט'ין, ואין שום סיבה שהשיר יחשב לפחות ממאסטרפיס!
3. Jillian- לא ראיתי אף אחד שמזכיר אותו וחבל
הוא לדעתי אחד השירים היותר חזקים של הלהקה, מהשנייה הראשונה שלו עד לאחרונה. הליריקה שלו נהדרת לדעתי, והמעניינת ביותר מכל אלו שב-TSF, המהקלה והתזמורת פשוט, וסליחה על הביטוי, עוצרי נשימה, וכזו גם השירה של שרון (בעיקר בפזמון), ובאופן כללי, אני חושב שהוא אחד השירים שמייצגים בצורה הטובה ביותר את מה ש-WT מסמלים, ועושים. 4. Deciever of fools- אני חושב שאפשר לכתוב פה פחות או יותר את מה שכתבתי על the promise. ואלעד, תתבייש לך שאתה לא אוהב אותו
5. The Dance- בהתחלה חשבתי לכתוב Enter (ואני עדיין חושב להתחרט תוך כדי שאני כותב
), שהוא בעצמו שיר מדהים לדעתי, שלא מקבל מספיק אהבה מהפורום ולא בצדק, אבל אני לא יכול להשאיר את דה דאנס בחוץ
יצירת גות'יק מטאל מופתית במלוא מובן המילה. המילים, הלחן, האווירה, השירה האדירה של שרון ומנגד הגראול של רוברט (שנשמע לשם שינוי טוב!
).. הכל בו צועק מאסטרפיס
חבל שיש מקום רק לחמישה שירים
אני בהחלט חושב שיש לוויט'ין עוד כמה שירים שיכולים להיכנס לקטגוריה הזאת.

Gilado 69

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם הכול!

נראה לי שזאת הפעם הראשונה בפורום שאני מסכים עם מישהו לגמרי XD אגב זה לא מוגבל ל-5 אתה יכול לבחור יותר =]

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם הכל, כולל TD (למרות שאני לא

אוהבת אותו אישית- הוא פשוט יצירה מויסקלית אמנותית!). בעיקר לגבי "ג'יליאן" ו"אמא אדמה"
יצירות מופת

Fairywitch

New member
אה, ודעתי על TD היא כמו על DOF-

לא אוהבת, אבל מוכרחה להודות שזאת יצירת אמנות מוסיקלית

Amir Noy

New member
1.2.3

1.The Promise 2.Deceiver Of Fools 3.Jillian היו לי מחשבות לגבי קייג', אבל לבסוף החלטתי שלא, יש בו משהו שקצת מונע ממני. סך הכל, שלושת השירים האלו הם היצירות האהובות עלי, והשינויים שחלים בתוכן, והעבודה של הלהקה בהם מאוד מורגשת בהם.

gargar

New member
the promise

הגדול מכולם הוא the promise, מבחינתי, הוא השיר הכי מורכב שלהם עד היום וללא ספק נקודת השיא שלהם כלהקה. הוא פשוט יוצא דופן. ככלל, השיר הכי אהוב עלי הוא OSH אבל כמאסטרפיס, the promise מתעלה עליו

Endogenisis

New member
טוב עכשיו אני XD;

אז בראש ובראשונה, אני באמת אבחר ב The Promise . אני חושב שהשיר מצליח להכניס את מי שמקשיב לו לאווירה מדהימה כל כך שקשה להסביר אותה. הלחן שלו מצליח ממש להצית את הדמיון לפי דעתי, הליריקס נפלא, השירה של שארון נשמעת במיטבה ופשוט אין משהו רע להגיד על השיר הזה. כל שניה בו נשמעת מדהים. השיר השני שאבחר בו הוא ג'יליאן. אני חושב שיש לו פשוט לחן פשוט גאוני. אני יודע שהוא לא יוצא דופן בשום מידה מכל השירים האחרים בTSF אבל הלחן שלו, המילים, האווירה, הכל.. פשוט וואו. אחד השירים הכי מרגשים שאי פעם שמעתי, ושל ווית'ין בכללי. POL גם כן שיר מדהים לפי דעתי, חבל ששארון לא אוהבת אותו והם לא מבצעים אותו יותר. אממ...דה דאנס בהחלט נחשב בעיניי כיצירת מופת אדירה. קייג'ד, DOF, קנדךס גם הם יכנסו לרשימה שלי, וגם למרות שזה יחשב הזוי בעיני רובכם פה, גם TTBTR נחשב בעיני כשיר מעולה שלא משעמם לשניה[לדעתי לפחות >_>] הו הו וגם WOMB לדעתי בהחלט יכול להכנס לרשימה. אני חושב שהפשטות שלו היא ההופכת אותו לאחד השירים המיוחדים שאי פעם שמעתי P:

ilyena

New member
בעיני, יצירת המופת האל-מותית ביותר של הלהקה:

היא ללא ספק - DECEIVER OF FOOLS - כל פעם גורם לי לחשוב על היטלר, סטאלין, סדאם אחמדינג'אד וכו', ולחילופין - על האח הגדול (המקורי כמובן, מ-1984). השיר הכי מצמרר בעיני מכל בחינה שהיא, וכל מילה נוספת מיותרת. אם לסמן לפי אלבומים: ENTER - לא שמעתי את כל האלבום אז אני נמנעת מלדרג The other half of me - THE DANCE - השיר שגרם לי רשמית לאהוב גות'יק מטאל (במשך שנים הדחקתי את העובדה שזה הסגנון של ווית'ין ואמרתי לעצמי שזה 'סתם' פרוגרסיב כמו אבנסנס
) Deceiver of fools - MOTHER EARTH (כפי שכבר הזכרתי) ו- Our Farewell (מי ששמע את גרסת הלייב יודע למה אני מתכוונת. וכן, אני יודע שזו לא טאריה ששרה איתה -_-) See who I am - THE SILENT FORCE (מסיבות השמורות עמי ואני מעדיפה לא לפרטן בשלב זה...
) Hand of sorrow - THE HEART OF EVERYTHING השיר שגורם לי לחשוב על חיילנו בשטחים... אבל בשורה התחתונה - DECEIVER OF FOOLS. אין עליו. אפילו לא "ההבטחה" שאתם כל כך אוהבים...

bachner1

New member
המ.. יש מצב שזו ההודעה שאני הכי מסכים איתה

בשרשור הזה
בעיקר לגבי SWIA וHOS, הם האהובים עליי באלבומים שלהם. וגם DOF בין האהובים עליי בME (וגם לדעתי הוא טוב יותר מTP). הפרט היחיד שאני לא מסכים זה TOH. טוב, אי אפשר להסכים על הכל

למעלה