דיון

Endogenisis

New member
דיון../images/Emo88.gif

-לקוח מהפורום הרשמי של ווית'ין- [אני מצטער אם עשו כבר משהו כזה ולא ראיתי ואני חוזר על זה, מקסימום ימחקו ++] אז ככה, אילו שירים של WT אתם מחשיבים כMasterpieces?[בלי קשר לכמה אתם אוהבים את השירים או לא ^^"]

TheImpactBoy

New member
בקלות:

CAGED MOTHER EARTH THE PROMIS הטופ! פשוט יצירות מטאל-סימפוני אדירות.

Brombit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo115.gif

אני אנסה לחשוב גם על שירים לא מהאלבום הזה

Brombit

New member
ועל הדרך... ../images/Emo115.gif

עוד לא הראית לנו את הניתוח שלך ל-Caged

TheImpactBoy

New member
איזה זיכרון ../images/Emo122.gif

הוא התפוגג, יחד עם היצירתיות שלי. אבל איזה נחמד שזכרת

Brombit

New member
לטווח ה*ארוך* יש לי אחלה זכרון ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

אמרת בפעם הקודמת שלא סיימת, אז כנראה שיש איזהשהו חלק שקיים

TheImpactBoy

New member
בגלל זה רשמתי שהוא התפוגג,

סימן שהוא היה. אבל דיי, הקריירה שלי בניתוח שירים תמה.

Brombit

New member
זה אומר שיש כאלה שסיימת? ../images/Emo115.gif

אז מה אם היא הסתיימה? אני לא ראיתי אותה

Gilado 69

New member
התמונה../images/Emo99.gif זה נראה כאילו שארון אוחזת בשד[:

שארון נראית שם מדהים, ככה היא היתה צריכה להראות בבלאק סימפוני =] מאסטרפיסס- caged- שימוש בהכל מהכל- החל מכלים, יכולות ווקאליות, ליריקה טובה, לחן מדהים, התפתחות מרשימה, עלילה, סולו גיטרה נחמד ביותר, קטה אופראי אדיר וכו'.. מאסטרפיס שפשוט משקף את WT כלהקה ובטח את האלבום ME sounds of freedom-שיר מושלם, אווירה שונה לגמרי, לא דומה לשום דבר אחר שהלהקה עשתה עד עכשיו, ליריקה אופטימית חופשית ועם מסר יפייפה, לחן מדהים שלא נעשה כמוהו- אתה ממש יכול להרגיש בשיר את הרוח וכאילו אתה בתוך מדבר והכול חופשי וטוב, סגנון אוריינטלי שאני אוהב בשילוב עם הלהקה, יכולות ווקאליות מעולות. Neverending story- שאומרים לי מאסטרפיס זה ללא ספק ההגדרה, הלחן פשוט לכאורה, עדין, מרגש ומינימאלי בלי שום התייימרות ודרמטיות מיותרת שהיו יכולים בקלות להשוות לליריקה של השיר- הלחן בקיצור- היופי בפשטות. הליריקה-לדעתי זאת הליריקה הכי יפה וטובה של הלהקה, כל כך אמיתי ונכון- מעורר מחשבה ללא ספק. ההתפתחות- מעולה, כאילו השיר מורכב משלוש חלקים שכל פעם זה עולה ועולה עד לשיא ואז השיר נגמר (לרוב המעריצים השיר בטח נראה חסר התפתחות אבל אם תקשיבו טוב להתפתחות הלירית וההתפתחות של הקטע פסנתר המהיר של ההתחלה הגשר והסוף תבינו למה אני מתכוון) toward the end-מאסטרפיס ללא ספק, לפחות מבחינת הלחן המדהים, ההתפתחות המרשימה, השיאים, היכולות הווקאליות, אני חושב שעיקר היופי בשיר הזה זה הלחן המרגש- שלדעתי זה הלחן שמעביר הכי הרבה רגש מכל השירים, מצמרר אותי כל פעם מחדש, שיר מעולה. Pale- היופי שבנקיון- שיר נקי מאלמנטים מיותרים, מלא באמת, ובאופטימיות הקודרת שאופפת את TSF, לחן יפה מאוד, שלדעתי קצת יורד ממהתחלה הכל כך נסגדת, מסר חד וברור, שיר לכל מצברוח, מאסטרפיס. שקלתי להכניס את Jillian, the swan song, Womb,bittersweet, overcome, ואפילו את our solmen hourו-ttbtr אבל החלטתי לבחור את 5 הגדולים לדעתי [=

bachner1

New member
לא מסכים לגבי Pale וNES

הם ללא ספק שירים יפים ומיוחדים, אבל אני מסכים עם מי שפתח את הדיון הזה בפורום הרשמי- ששירים כאלה (הוא נתן כדוגמא את NES)- לא משנה כמה אוהבים אותם וחושבים שהם מדהימים, הם פשוטים מדי בשביל התואר "מאסטרפיס". לעומת זאת, שירים כמו TP- גם אם שונאים אותו, אפשר בקלות לכנות אותו מאסטרפיס.

Brombit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo115.gif

למרות שהייתי אומרת אותו דבר לגבי Somewhere שאתה כתבת...

Gilado 69

New member
לדעתי NES הוא מאסטרפיס דווקא בגלל

הפשטות המתוחכמת שלו, הלחן פשוט ובנאלי לאללה, ההתפתחות לא מפילה על הריצפה- אבל כמו שאמרתי אני אוהב שהיא עדינה ומודרגת ולא בומבסטית ודרמטית כמו שבכיף היו יכולים להלביש על ליריקה כזאת. ולדעתי מה שהופך את השיר הזה למאסטרפיס זאת הליריקה הכל כך רמיתית וכנה, וזאת אחת הליריקות הכי יפות שקראתי מימי, בטח שלדעתי היא הכי טובה של ווית'ין, אם מתחשק לכם תתעמקו בה קצת- זה שווה ניתוח. לגבי Pale- אני לא יודע עם הוא מאסטרפיס או לא, וגם אני התלבטי אם להכניס אותו או לא, אבל לדעתי הוא כל כך מיוחד ושונה, מעביר מסר חד וכמו שכבר אמרתי יש בו אווירה חזקה מאוד של אופטימיות קודרת, המילים מציגות תהליך בחיים של שארון שמעיד על שינוי ותפנית, והתחזקות. (כמו כל תקופת TSF ) והוא כתוב בצורה כנה ישירה ובלי אלמנטים מיותרים- ומטאפורות זולות, ולדעתי הוא אחד השירים הכי כנים אמיתיים ומרגשים של ווית'ין דווקא בגלל שהוא כזה נקי ובלי דרמות מיותרות, אפקטים, ועומס בכלים וקולות- לדעתי הוא ההפך המוחלט מתקופת THOE העמוסה בדרמטיות מיותרת, ליריקות כבדות ומסובכות, יותר מדי כלים, ומין אופל גות'י מאולץ לגמרי שניסו ליצור באלבום. זה מה שחסר באלבום לדעתי כנות- שארון האמיתית שלא צריכה דיסטורשיין או מסכות שיכסו על הכנות והאמת שלה, הכל נקי וצלול ובדיוק בכמות של רגש שיכולה לרגש.

bachner1

New member
גם אני התלבטתי לגביו...

אני בכלל לא שלם עם זה שהכנסתי לשם את סמוור ואוברקאם, כי הם גם יחסית רגילים, אבל בכל זאת אני שם לב (אולי זה רק אני) שיש בהם ניסיון להפוך ל"המנונים" או "קלאסיקה" או משהו-אחר-שאני-לא-יודע-לתאר, בכל מקרה, משהו שאמור להיזכר יותר משירים אחרים. תחושה שלי. לא חייבים להסכים

אמרת שראית את הדיוידי של TSF לא?../images/Emo12.gif

הם ניגנו אותו שם, ונתנו לו ביצוע פשוט מדהים לדעתי.

Gilado 69

New member
בטח שראיתי, כנראה אני לא זוכר..

אבל לא על זה דיברתי- אמרת שהם פתחו את ה-thetre tour שלהם עם TTE ואם אני לא טועה הטור הנוכחי הוא thehatre tour שאותו כמעט באופן קבוע הם פותחים עם intro+Jillian או אם The howling. ועוד לא יצא לי לראות אף הופעה מהסיבוב הנוכחי עם TTE.

Brombit

New member
חוץ ממה שהסכמתי עם אביעד... ../images/Emo115.gif

Grace - כי הוא אחד השירים היותר מרשימים שיש The Dance - כמו לגבי השיר הקודם Deceiver of Fools - כי כמו שאמרו פה פעם, הוא יותר כמו 'יצירה' מאשר כמו 'שיר רגיל' Ice Queen - כי יש בו משהו 'סמלי' Our Farewell - כנ"ל Aquarius (כן!) - לא יכולה ממש להסביר למה, שילוב של "מרשים" ו"סמלי", מה גם שהוא ייחודי משאר האלבום שלו The Truth Beneath the Rose - כי גם בו יש משהו יצירתי (כמו-של-יצירה, כמו שכתבתי על DOF), וכי רציתי לבחור שיר גם מ-THOE

למעלה