התמונה../images/Emo99.gif זה נראה כאילו שארון אוחזת בשד[:
שארון נראית שם מדהים, ככה היא היתה צריכה להראות בבלאק סימפוני =] מאסטרפיסס- caged- שימוש בהכל מהכל- החל מכלים, יכולות ווקאליות, ליריקה טובה, לחן מדהים, התפתחות מרשימה, עלילה, סולו גיטרה נחמד ביותר, קטה אופראי אדיר וכו'.. מאסטרפיס שפשוט משקף את WT כלהקה ובטח את האלבום ME sounds of freedom-שיר מושלם, אווירה שונה לגמרי, לא דומה לשום דבר אחר שהלהקה עשתה עד עכשיו, ליריקה אופטימית חופשית ועם מסר יפייפה, לחן מדהים שלא נעשה כמוהו- אתה ממש יכול להרגיש בשיר את הרוח וכאילו אתה בתוך מדבר והכול חופשי וטוב, סגנון אוריינטלי שאני אוהב בשילוב עם הלהקה, יכולות ווקאליות מעולות. Neverending story- שאומרים לי מאסטרפיס זה ללא ספק ההגדרה, הלחן פשוט לכאורה, עדין, מרגש ומינימאלי בלי שום התייימרות ודרמטיות מיותרת שהיו יכולים בקלות להשוות לליריקה של השיר- הלחן בקיצור- היופי בפשטות. הליריקה-לדעתי זאת הליריקה הכי יפה וטובה של הלהקה, כל כך אמיתי ונכון- מעורר מחשבה ללא ספק. ההתפתחות- מעולה, כאילו השיר מורכב משלוש חלקים שכל פעם זה עולה ועולה עד לשיא ואז השיר נגמר (לרוב המעריצים השיר בטח נראה חסר התפתחות אבל אם תקשיבו טוב להתפתחות הלירית וההתפתחות של הקטע פסנתר המהיר של ההתחלה הגשר והסוף תבינו למה אני מתכוון) toward the end-מאסטרפיס ללא ספק, לפחות מבחינת הלחן המדהים, ההתפתחות המרשימה, השיאים, היכולות הווקאליות, אני חושב שעיקר היופי בשיר הזה זה הלחן המרגש- שלדעתי זה הלחן שמעביר הכי הרבה רגש מכל השירים, מצמרר אותי כל פעם מחדש, שיר מעולה. Pale- היופי שבנקיון- שיר נקי מאלמנטים מיותרים, מלא באמת, ובאופטימיות הקודרת שאופפת את TSF, לחן יפה מאוד, שלדעתי קצת יורד ממהתחלה הכל כך נסגדת, מסר חד וברור, שיר לכל מצברוח, מאסטרפיס. שקלתי להכניס את Jillian, the swan song, Womb,bittersweet, overcome, ואפילו את our solmen hourו-ttbtr אבל החלטתי לבחור את 5 הגדולים לדעתי [=