דיון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
טוב אז בעיקרון הדילמה הזו הרסה אותי כל החופש הזה ועד עכשיו אני לא יודעת מה התשובה, לא נראה לי שבחיים אני אדע את התשובה. אני מניחה שזב אחד הדברים שאין להם תשובה.
טוב אז לפני חודש עברתי חווה פשוט כי אני רוצה להתקדם וללמוד דברים חדשים כי זה מעניין וגם אחרי שהייתי פה בפורום הזה זה בכלל עשה לי חשק ללמוד קפיצות אבל בעיקרון בחווה השניה הרבה יותר כיף לי. ואני לא אומרת שלא כיף לי בחווה החדשה כי זה לא נכון ואני ממש נהנית וגם מתקדמת, אולי כשאני אבין איך החווה הזאת מתנהלת אני ארגיש שיותר כיף לי שם...וגוליית חמודייי
בחווה שעברתי ממנה יש פשוט סוסים מדהימים שאני ממש אוהבת אותם ואנשים מדהימים, שלא נדבר על האווירה ועל כל הנשמה שהשקיעו שם, אני אוהבת להיות שם יותר מאשר בבית שלי.
אז הדילמה/דיון/שאלה היא: אם הייתם במצב דומה, מה הייתם עושים, עוברים כדי להתקדם וללמוד דברים חדשים שלא לומדים בחווה הראשונה או נשארים בגלל הכיף והאווירה המיוחדת,והסוסים המיוחדים, והאנשים שאתם מכירים טוב ואוהבים
טוב אז בעיקרון הדילמה הזו הרסה אותי כל החופש הזה ועד עכשיו אני לא יודעת מה התשובה, לא נראה לי שבחיים אני אדע את התשובה. אני מניחה שזב אחד הדברים שאין להם תשובה.