דיון

דיון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

טוב אז בעיקרון הדילמה הזו הרסה אותי כל החופש הזה ועד עכשיו אני לא יודעת מה התשובה, לא נראה לי שבחיים אני אדע את התשובה. אני מניחה שזב אחד הדברים שאין להם תשובה.
טוב אז לפני חודש עברתי חווה פשוט כי אני רוצה להתקדם וללמוד דברים חדשים כי זה מעניין וגם אחרי שהייתי פה בפורום הזה זה בכלל עשה לי חשק ללמוד קפיצות אבל בעיקרון בחווה השניה הרבה יותר כיף לי. ואני לא אומרת שלא כיף לי בחווה החדשה כי זה לא נכון ואני ממש נהנית וגם מתקדמת, אולי כשאני אבין איך החווה הזאת מתנהלת אני ארגיש שיותר כיף לי שם...וגוליית חמודייי
בחווה שעברתי ממנה יש פשוט סוסים מדהימים שאני ממש אוהבת אותם ואנשים מדהימים, שלא נדבר על האווירה ועל כל הנשמה שהשקיעו שם, אני אוהבת להיות שם יותר מאשר בבית שלי.
אז הדילמה/דיון/שאלה היא: אם הייתם במצב דומה, מה הייתם עושים, עוברים כדי להתקדם וללמוד דברים חדשים שלא לומדים בחווה הראשונה או נשארים בגלל הכיף והאווירה המיוחדת,והסוסים המיוחדים, והאנשים שאתם מכירים טוב ואוהבים

Blue Eyessss

New member
מוכר מאוד...../images/Emo47.gif

אז אני הייתי במצב מאוד דומה לשלך לפני שנתיים וקצת ואני בחרתי לעבור לחווה החדשה ולהתקדם..והאמת?שהחיים שלי השתנו לגמרי מהרגע שעברתי לחווה הנוכחית שלי...ובהתחלה באמת היה קשה ואמרתי לעצמי כל הזמן שאני עברתי בשביל הרמה ולא בשביל החברה...אבל עם הזמן מתרגלים ולומדים לאהוב את המקום..ולדעת שמה שעברנו בחווה הקודמת זה מעולה... אבל זה היה ונגמר.מתי שלוקחים את ההחלטה להתקדם ולהמשיך הלאה...והולכים עם זה במאה אחוז-זה תמיד משתלם....אל תוותרי על החווה החדשה כ"כ מוקדם.. ופשוט תסדרי לעצמך ת'סדר עדיפויות שלך

Vintage Queen

New member
גם אני יכולה להזדהות עם זה!

עזבתי חווה שהיו לי שם שתי חברות טובות ועוד כמה בנות שאהבתי בגלל שלא היה לסוסה שלי ולי טוב שם ועברתי לחווה שלא הכרתי בה אפאחד וגם אין שם הרבה אנשים... עברתי כל כך מהר (עשיתי שיעור ניסיוון אחד וישר העברתי תסוסה!) שגם לא הייתה לי הזדמנות להשתלב כ"כ לפני אבל אחרי כמה זמן ראיתי שאומנם יש מעט אנשים אבל דוגרי הם הכי איכותיים חח ואני פשוט הכי אוהבת תחווההה... לקח קצת זמן להשתלב ממש אבל עכשיו אני באמת מתה על המקום ובכלל התקדמתי ממש וזה היה שווה תסיכון שלקחתי... אני לא חושבת שאני יכולה לרכב במקום אחר עכשיו..המאמן האנשים והחווה עצמה.. פשוט בסט ^^

mindeffect

New member
|מואהב|../images/Emo99.gif

דייייי..אני לא יכולה עם הסוסה הזאתתתת...פפ.. קופצת מושלםםםם!!.. חחח..כזאת חמודההההה

Vintage Queen

New member
חחחחחח ../images/Emo3.gif

~לא לפתוח פה לשטןן!~ P= סתם סתם חח מוסמוס מוסרת לך תודה על המחמאות

אבל זה לא יכול להגימר סתם

רכבתי שם שלוש שנים, כלומר המקום הזה הוא פשוט מדהים איך אפשר לעזוב מקום שהוא היה כמו בית? כלומר, אהבתי להיות שם יותר מכל מקום אחר כל פעם שהייתי מצוברחת והלכתי לשם, המצב רוח שלי השתפר ממש.... אי אפשר לשכוח כזה דבר... אי אפשר לששכוח אנשים מדהימיםכאלה, אי אפשר חשכוח סוסים מדהיים ומקום פשוט יפהההה
בעיקרון כבר עברתי אבל עדיין זה קשה.. אוף איזה בכיינית אני

Blue Eyessss

New member
../images/Emo47.gif

אני גם הייתי בחווה הקודמת איזה ארבע שנים...וזה היה בית שני בשבילי וזה היה הכל בשבילי...ואני לא אשכח את המקום הזה בחיים...וגם לא את האנשים... אסור לשכוח אף פעם!!ולא שוכחים...וכמה שקשה וכמה שזה לא נתפס וזה...דברים משתנים...אנשים משתנים.אני גם בחיים אבל בחיים לא הייתי מעלה על דעתי שאני אעבור חווה...בחיים אבל!!!אין זה היה החיים שלי החווה הזאת...היה. ואני יודעת שקה אבל עם הזמן מתרגלים=)

טוב

אני רוכבת עכשיו בחוות רעננה וזאת החווה שעברתי אליה ועברתי מחווה בשם איצטורבל..

Blue Eyessss

New member
מממ../images/Emo47.gif

הייתי בחוות אייל בקיבוץ אייל ועכשיו אני בחוות אביב בינוב

fliperit

New member
הייתה לי דילמה דומה מואד...

היתי צריכה לבחור בין המאמנת שלי, לבין החווה שרכבתי בה קודם- שלא היה בה מאמן רציני. בחווה הראשונה היה מאוד כיף והיו שם הרבה ילדים..אבל היחס מצד הצוות לא היה מזהיר...ובחווה החדשה אני מתקדמת הרבה יותר, והצוות ממש נחמד.. אני מציעה לך חהישאר במקום שבו את מתקדמת יותר, כי זה הרגשה טובה לסיים שיעור בידיעה שהתקדמת...

stary1

New member
../images/Emo55.gifמוכר..

אני עמדתי בין 2 חוות לפני שנה וחצי בערך..אבל זה לא היה מהסיבות שהבאת חווה אחת הייתה כעיקרון לא ברמה הכי גבוהה בעולם..בואו נגיד ככה:| והשניה הייתה אחלה חווה אבל רחוקה מאוד ממני:/ בסוף עברתי לחווה הרחוקה ועזבתי המון אנשים וזכרונות וסוסים..אבל כרב לא יכלתי לסבול את מה שהלך שם..לא נראה לי שעזרתי לך כלכך..אבל מה שחשוב שתבחרי בחווה שהאיכות שלה יותר גבוהה מבחינת רמת הטיפול בסוסים!

../images/Emo135.gif../images/Emo26.gif

אני במקומך הייתי בוחרת בשנייה... אחרי השיעור את יכולה להרגיש שהתקדמת.. עדיין אפשר גם לבקר בחווה הישנה מידי פעם ואולי אם אפשר אז לרכב. כי אם את רוצה באמת להתקדם אז לפי דעתי כדאי לך לבחור למה שנראה לך הכי מקדם..

alon oak

New member
אותי מעניין איפה רכבת קודם..

כאילו עכשיו את רוכבת ברעעננה?< איפה לפני?< וכן-אני עברתי את אותו דבר-עדיף לך להתקדם בחווה הטובה יותר, ולהמשיך לבא לעזור מידי פפעם בשניה....

עברתי לחוות רעננה

אבל בעיקרון רכבתי עד עכשיו בחווה הקטנה מדהימה בשם "איצטרובל"

למעלה