דיון

רקפת

New member
דיון../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

נסו לדמיין לעצכם סיטואציה כזו: ההורים שלכם (חלילה וחס) אומרים לכם, שהם מחליטים להפסיק לכם את הרכיבה, מהסיבות האלו: -מחשש שזה יפגע לכם בלימודים \ שזה כבר פוגע לכם בלימודים. -בגלל שזה עולה די הרבה. מה תעשו
אל תכתבו בתשובה להודעה: "אין מצב לי זה לא יקרה
" או, : "ההורים שלי לא מתכוונים להפסיק לי ת'רכיבה
", פשוט רק נסו לדמיין מצב כזה. דיון נעים

../images/Emo135.gif../images/Emo26.gif

אני ירצה למות למרות שאני לא יכולה... אני ממש אבכה ויהיה בדיכאון ... אני ינסה להביא פסיכולוג או משהו (וזה עוזר!!) שידבר עם ההורים.. אני ממש אבל ממש יהיה בדיכאון............. זהו.... אם למישהו ההורים מעצבנים (כמו שלי!) תנסו דרך בטוח עוזר!

אני אנסה לדבר איתם../images/Emo107.gif

ואנסה לשכנע אותם שזה לא יפגע לי בלימודים ושאין קשר בין השניים. אני אסביר להם כמה הרכיבה חשובה לי וכמה הרכיבה תורמת. בקשר למחירים-אפשר לנסות לדבר עם מנהל החווה שיתן שיעורים או לפחות הנחות תמורת עבודה בחווה. ושוב-מסבירים להורים כמה זה חשוב ומנסים להתפשר על שיעור בשבוע.

Saint Marko

New member
זה קרה

מכיוון שאני עולה ליב' עכשיו אז אני יכול להבין מאיפה נובעת המחשבה הזו שלהם, ובאמת כרגע אני בהפסקה אבל זה לא רק מזה.... הדבר היחיד שאני הייתי עושה או יותר נכון עשיתי, הוא לחשוב מאיפה נובעת המחשבה הזו שלהם, לדבר איתם ולהבין למה, כמה איך ואז לראות מה עושים.

רקפת

New member
זה ממש מבאס..

כי גם לי זה קורה. הם רוצים להפסיק את זה בגלל הלימודים..

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהייתי אומרת להם

שאם הם יפסיקו לי ת'רכיבה אני אפסיק להשקיע בלימודים. כי אין להם עם מה ''לאיים'' עליי יותר, הם לא יכולים לקחת לי עוד דברים וכאלו.. והייתי ממש כועסת, כל הזמן.. ונגיד הם רוצים לדבר איתך, אל תדברי וזה.. תראי להם שזה באמת באמת חשוב לך

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאהה.. ואתם יכולים

לעשות הסכם שאם הציונים שלך יתדרדרו לאיזשהו ציון מסוים סתם דוגמא נגיד מתחת ל70.. אז הם יפסיקו לך ת'רכיבה עד שהציונים שלך יעלו..

עדימ

New member
דווקא זה שפתאום היה תסוסה נורא

תרם לרצינות שלי בלימודים נהייתי יותר אחראית בלימודים אבל תמיד היה נהוג שבשנת לימודים שיעור-שניים בשבוע ובחגים מוסיפים עוד אחד או שניים וכנ"ל בחופש הגדול. אין מצב שהם יבטלו כי זה מפעיל אותי-זו הפעילות הספורטיבית שלי והסמים שלי אני לא יכולה בלי שיעור אחד בשבוע לפחות אחרת ני סדם חוסיין!

מנסה לעזור

אני עולה ליב', ואני מבין אותך..... זה קרה לי ואמרתי להורים שההפך הוא הנכון....שהרכיבה עוזרת לי להתרכז וההישגים בלימודים ירדו אם הם יפסיקו לי את הרכיבה... אם הם אומרים שזה מצב כספי, תנסי למצוא עבודה...לא כדי להרוויח כסף לרכיבה אלא כדי להראות להורים שאת רצינית, אם את לא מוצאת עבודה מתאימה אז תנסי לעזור יותר בבית... את יודע, להוריד מההורים קצת מהעול....כדי ששוב, יראו שאת רצינית...

רקפת

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif

אבל אין מצב שהעבודה בבית תספיק לי ל-86 ש"ח בשביל שיעור של פעם בשבוע.. וגם.. החווה נורא רחוקה (30 דקות), וזה יהיה קשה עם הלימודים..

זה לא הקטע... את צריכה להראות להם

שהרכיבה והסוסים עושים לך טוב... ואת משקיעה בלימודים, ועוזרת בבית..ואז הם ירצו להסיע אותך, ולשלם לך על שיעורים...

רקפת

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

מקווה שזה יעזור..
בינתיים הם משלמים לי על 4 השיעורים האחרונים..

JuSt A d i

New member
אמממ ....

בתור חיילת..שה-12 שנות לימוד שלה נגמרו כבר לפני שנה (וואו) אני אגיד לך שהרכיבה רק דירבנה אותי להמשיך בלימודים ,להתמיד ולהשקיע כי ידעתי שהרכיבה זה סוג של עין תחת עין עם ההורים, אם אני ישקיע בלימודים הם ישלמו לי על השיעורי רכיבה (בתיכון עם המקצועות שלמדתי אין כ"כ הרבה זמן לעבוד) וככה זה היה..... זה היה מן כלי נשק שלהם כלפיי, וזה גרם לי להיות יותר |"ממושמעת" ולא להיות בת נוער מורדת.... לגבי הכסף אין לי מה להציע לך.. את צעירה מידי לעבוד עבודה רצינית, אולי ביביסיטר או טיולים עם כלבים... או פשוט תנסי לעבוד בחווה בתמורה לשיעורים.... זה מה שהרבה עושים עכשיו אני אדון לעצמי, מסיעה את עצמי ומשלמת על שיעורים....אין מי שיעצור בעדי.. היום הזה יגיע גם לך...
בהצלחה

lereran

New member
הרעיון שלי

גם לי זה קרה אבל הם השתכנעו והסכימו כי אמרתי להם שזה כל החיים וזה באמת חשוב לי וזה עבד כי הם האמינו לי

arieledaho

New member
לפי דעתי...

כשאני ניסיתי לשכנע את ההורים שלי למה זה טוב שיהיה לי סוס..(לא רק מבחינת רכיבה ותחרויות)
זה שכדי שאני אספיק להגיע לחווה ולרכב ולעשות הכל אני אסיים את השיעורים בבצפר זאת אומרת אני אדאג שלא יהיו לי שיעורים (מואהאהאהא)חחח אבל בעיקרון זאת לא הייתה הבעיה ...טוב אין בעיה חחחחח ~בעזרת השם~
*מושפעת מהשיר שלנו* ובעניין הכספי אם ההורים שלך הכניסו אותך ל"עסקי הרכיבה" אני חושבת שהם ידעו מההתחלה שזה עניין יקר...אז את יכולה להגיד להם שאם הם הסכימו ואת אוהבת לרכב אז אין סיבה שיפסיקו כי הם עשו את החוג.. בקיצור אני לא יודעת אם הבנת כי אני קצת התבלגנתי...
מקווה שיסתדר לך..!!

רקפת

New member
את צודקת אבל..

הם עשו את הרכיבה בשביל אח שלי, כי הוא לומד רכיבה טיפולית.. ואני אמרתי שאין מצב שאני לא אלמד גם!, אז מכיוון שזה היה אז רק תחילת החופש הגדול, הם הסכימו בלי בעיה... אבל כנראה תכננו מראש לא להמשיך עם זה.. ~אין מוצא~.. בעעע...

רקפת

New member
כנראה כן. אבל לא הרבה ...

עוד חודש אולי אנחנו מסיימים לרכב ...

גילי 13

New member
מה זאת אומרת?

עוד חודש אתם מסיימים את ה-10 שיעורים או שהוא ממשיך עוד חודש?

למעלה