Slow Cheetah
New member
דיון ../images/Emo58.gif
טוב, לפני שאני אתחיל עם הכל, רציתי לומר שהחוליה החלשה עברה באופן חד-פעמי למחר. אמ.. אז אתמול יצא פרק 8, ואחריי הצפיה בו עלו לי כמה שאלות לא רעות לדיון. אז החלטתי לשתף אתכם, כמובן, ולשמוע את דעתכם על הכל
נושאים לדיון (אני מחלקת את זה לקבוצות, כי אין לי רעיון איך לכתוב בצורה נורמלית
): -אתמול גילינו שסיילר הוא בן לאנג'לה ולארתור. השאלה שעולה זה איך פיטר וניית'ן לא זוכרים אותו, אפילו אם הם היו קטנים. לא נראה במיוחד שהם יותר קטנים ממנו או משהו. -באותו נושא: לפיטר, ארתור וסיילר יש את אותו רעיון של כוח- כולם יכולים (יכלו במקרה של פיט
) לקחת כוחות. איך יצא שלניית'ן אין כוח אם לכולם כן יש? ואיך יצא שלקלייר יש כוח? -איך פיטר ניצל מהנפילה? הכוחות שלו לא נעלמו לחלוטין או שסיילר/ארתור מנסים להציל אותו? -למה הכוחות של קלייר ואל משתגעים? זה קשור למקרים שקרו להם לפני? -מרידית' הייתה עם ניית'ן מההתחלה רק בגלל ארתור, או שהיא הצטרפה אליו אח"כ? למה לה לרצות לעבוד אצל ארתור? איך היא בכללי הגיעה ליצור קשר עם נוח? זהו
אתם מוזמנים להביע את דעתכם, רק תזכרו לסמן ספויילרים^^
טוב, לפני שאני אתחיל עם הכל, רציתי לומר שהחוליה החלשה עברה באופן חד-פעמי למחר. אמ.. אז אתמול יצא פרק 8, ואחריי הצפיה בו עלו לי כמה שאלות לא רעות לדיון. אז החלטתי לשתף אתכם, כמובן, ולשמוע את דעתכם על הכל