דיון

Slow Cheetah

New member
אממ... ../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

תראה, לפעמים הדרך ביטוי שלי לא משהו
ששאלתי למה הם משתגעים, התכוונתי בעיקרון מה גרם לזה. כאילו, סיילר שיחק לקלייר בעצבים, והיא התרפאה- למה שהיא לא תרגיש כאב אז? אפילו יותר הגיוני בעיניי שלא יהיו לה אחריי זה כוחות. ובקשר לאל? כאילו, הוא בא לפתוח לה את המוח והייתה לה התפרצות חשמלית. ואז רואים שהכוח שלה דיי התחיל להתחרפן ולחשמל אותה כל הזמן. וזה בדיוק קורה לשתיהן באותו זמן- אז בעיניי זה נקרא שהכוחות השתגעו
(ואם בשלב הזה לא התאבדת מרוב שאני מנסה להסביר את עצמי בקיצור, אז אני מניחה שמגיע לך ח"ח
)

DayDreamers

New member
נהה, יש סיבות יותר טובות להתאבד ../images/Emo58.gif

סיילר שיחק לקלייר עם העצבים... כן. היא התרפאה- כן. הריפוי לא סידר לעצמה את העצבים. הוא שינה בה משהו, הוא לא פגע בה. אם בצורה כלשהי הוא היה משנה לה את הגנים, כח הריפוי לא היה מחזיר את הגנים למה שהם היו, זה לא עובד ככה. ריפוי זה ריפוי, וקלייר לא צריכה ריפוי. להיפך, העובדה שהיא לא יכולה להרגיש כאב זה יכול להיחשב כהתפתחות לא רעה. בלי פחד הכאב יש עולם שלם של אפשרויות. אז... אין סיבה שהיא תרגיש כאב לאחר הריפוי. סיילר שינה אצלה משהו. שינוי ש"לרפא" אותו זה חסר משמעות. איכשהו אפשר להשוות את זה לריפוי צלקת. ברגע שפצע מגליד ונהייה צלקת, הוא כבר מרופא. פשוט נשאר סימן, אז "לרפא צלקת" זה חסר משמעות, כי אין מה לרפא פה.

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שסיילר שינה אצלה משהו tbh הוא פשוט העיר על זה שהיא,(או כוחותיה) שונים מהשאר. . .שהיא יחודית במשהו

Lion_Heart

Well-known member
אפשרי../images/Emo58.gif

או שמשהו קורה(ליקוי חמה מתקרב) שמתעסק לה עם הכוחות

Slow Cheetah

New member
יכול להיות ../images/Emo6.gif

וזה ממש לא ספויילר, מה אתה מגלה פה? אפילו לא יודעים במי מדובר.

DayDreamers

New member
אה? ../images/Emo58.gif

אני דיי בטוח שכשהוא פתח לה את הראש, הוא אמר שהוא שינה לה את העצבים ולכן היא לא מרגישה כאב. לא? Oם

DayDreamers

New member
נהה,

בכל מקרה. למי יש כח להתאבד. זה בכל מקרה יבוא לבד מתישהו, למה להתאמץ? Oם מה שכן, אני עדיין נדהם מאיך שאנשים פה מסוגלים לענות על שאלונים עם 100 שאלות. לא הייתי מסוגל להתחיל אלא אם הייתי יודע מראש להתנתק מהעולם לרבע שעה OO [כי, גם אני, מסוגל לחפור. על כל אחת מהשאלות האלה.]

Slow Cheetah

New member
../images/Emo6.gif

תראה, אני בסה"כ מחפשת שאלונים שנראים לי מתאימים לפורום שהוא לא בדיוק של סקרים ושאלונים. למרבה הצער, כולם עכשיו בבצפר ואין זמן, אז לפחות שמים משהו חדש
וכולם מסוגלים לחפור

שלוקמן

New member
שאלה

שלא ממש קשורה לדיון. האם לדעתכם סיילר יעבוד אם האבא שלו או שהוא רק מתחזה שהוא עובד איתו. א. סיילר יכל להרוג את ]פיטר אבל מנע זואת ב. אמא שלו ידע שפיטר בצרות ושיחררה את סילאר, היא לא יכלה לציין שאבא שלו הולך לשקר לו. מה דעתכם?

למעלה