דיון

Slow Cheetah

New member
דיון ../images/Emo58.gif

טוב, לפני שאני אתחיל עם הכל, רציתי לומר שהחוליה החלשה עברה באופן חד-פעמי למחר. אמ.. אז אתמול יצא פרק 8, ואחריי הצפיה בו עלו לי כמה שאלות לא רעות לדיון. אז החלטתי לשתף אתכם, כמובן, ולשמוע את דעתכם על הכל
נושאים לדיון (אני מחלקת את זה לקבוצות, כי אין לי רעיון איך לכתוב בצורה נורמלית
): -אתמול גילינו שסיילר הוא בן לאנג'לה ולארתור. השאלה שעולה זה איך פיטר וניית'ן לא זוכרים אותו, אפילו אם הם היו קטנים. לא נראה במיוחד שהם יותר קטנים ממנו או משהו. -באותו נושא: לפיטר, ארתור וסיילר יש את אותו רעיון של כוח- כולם יכולים (יכלו במקרה של פיט
) לקחת כוחות. איך יצא שלניית'ן אין כוח אם לכולם כן יש? ואיך יצא שלקלייר יש כוח? -איך פיטר ניצל מהנפילה? הכוחות שלו לא נעלמו לחלוטין או שסיילר/ארתור מנסים להציל אותו? -למה הכוחות של קלייר ואל משתגעים? זה קשור למקרים שקרו להם לפני? -מרידית' הייתה עם ניית'ן מההתחלה רק בגלל ארתור, או שהיא הצטרפה אליו אח"כ? למה לה לרצות לעבוד אצל ארתור? איך היא בכללי הגיעה ליצור קשר עם נוח? זהו
אתם מוזמנים להביע את דעתכם, רק תזכרו לסמן ספויילרים^^

וונקי

New member
השערות שלי ../images/Emo58.gif

יכול להיות שנייתן ופיטר לא זוכרים את סיילר כי היישן גיי גרם להם לשכוח הרי אמא פטרלי עבדה עם חברה אז זה הגיוני לקלייר יש כוחות כי לאמא שלה יש כוחות יכול להיות שצריך רק הורה אחד בשביל זה ואני חושבת שמרידית' עובדת עם נוח בשביל לשמור על קלייר ולמה כוחות שלהם שקלייר ואל משתגעים כנראה משהו שקשור לדנא שלהם אני חושבת שהם יגעו למצב של הוברלד לכן הוא משתגע גם קלייר בגיל התבגרות אז בכלל דברים אצלה יכולים להשתגע אני גם חשובת שכחות שלהם מושפעים מי מצב רוח שלהם והרי אל כועסת על זה שגברת פטרלי זרקה אותה מי חברה אז יכול להיות שזה מה שגרום לזה לגיבי איך פיטר ניצל מי נפילה או שהוא לא לגמרי חסר כוחות או סיילר עשה משהו אני חושבת שסילר הציל את פיטר והוא נשאר בשביל לרגל אחריו ולגיבי כוחות של פיטר ארתור וסלייר שהם כוחות יחסית דומים אולי זה משהו שקשור לדנא שלהם

svety

New member
Overload נראה לי.../images/Emo190.gif

[אה כן, היי. סווט, סמויה עד לפני שנייה ורבע
]

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gif

שאלת כמה שאלות מענינות
גם לי אין ממש מושג איך פיטר וניית'ן שכחו שהיה להם אח חד גבה(כי באמת. . .חיים שלמים של ירידות) אלא אם כן גרמו להם לשכוח(מישהו אמר האיטי?) אין לי מושג איך פיטר שרד. . .אלא אם כן אבא שלו לא ממש לקח לו את הכוחות(אולי מתוך מחשבה שהוא יעבור לצד שלו בסופו של דבר. . .ואז הוא יאסוף כוחות חדשים) איך לניית'ן אין כוחות. . .מוטציה? הכוחות דילגו דור? ואם לא היו לו כוחות, אז מאיפה קלייר קיבלה את שלה והאם זה אומר שכוחות שניתנו בעזרת הנוסחה עוברים גם לדור הבא?

וונקי

New member
או ש../images/Emo58.gif

שצריך רק הורה אחד עם כוחות וכן הזכרתי את היישן גי שיכול להיות שהוא זה שגרם לכך לפיטר ונייתן לא יזכרו את גבאיל ויכול להיות שארתור גם יכול לתת כוחות והוא נתן לפיטר כוח אחד כוח הישדות השערה קצת לא הגיוניות אבל אפשרית

Slow Cheetah

New member
../images/Emo58.gif

אם ארתור היה יכול לתת כוחות הוא לא היה עושה לניית'ן כוח מלאכותי.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo58.gif

תהיה בטוח שסיילר הוא הכבשה השחורה. גם מפלצת, גם בעל כוח שגורם להיות דוחה וגם חד-גבה
יכול להיות שהוא גדול מהם
אבל לא נשמע הגיוני.

עוגיה12

New member
ובכן.. תשובות ../images/Emo58.gif+מש"ש

יש לי כמה תשובות שאינן מבוססות על מידע רישמי, אלא על שמועות וכאלה (אולי רק חלק)... איך פיטר וניית'ן לא זוכרים את סיילר? אז ככה, הסיפור שארתור סיפר על שאנג'לה ניסתה להרוג את סיילר קרה כשהוא היה רק תינוק ואז הם נתנו אותו לאימוץ. ד"א לפי דעתי סיילר יותר גדול משניהם כך שלזוג פטרלי לא היה קשה להסתיר את עקבות גבריאל הקטן. וגם... שמועה אומרת שבפרקים העתידים לבוא נגלה שניית'ן הוא לא הבן של אנג'לה וארתור או רק של אחד מהם... אני לא ממש זוכרת.. אבל זה משו כזה.
איך יצא שלניית'ן אין כוח אם לכולם כן יש? אמ... לזה אין לי ממש תשובה.. רק שיכול להיות שהתכונה של הכוחות היא רצסיבית... איך יצא שלקלייר יש כוח? מה קשה להבין? לאבא יש כוח, לאמא יש כוח.. בד"כ יוצא תינוק עם כוח.. איך פיטר ניצל מהנפילה? אין לי שמץ.. יכול להיות שנגלה בפרק 9 (פרק 8 הוא סוג של פלאשבק), אבל הכי הגיוני לדעתי שסיילר פשוט רצה להציל אותו. למה הכוחות של קלייר ואל משתגעים? אם תשאלו אותי, יש לי הרגשה שזה קשור לסיילר- לקלייר- בגלל שהוא פתח לה את הראש. לאל- בגלל שהוא כמעט פתח לה את הראש וזה גרם לה התפרצות של הכוח שלה.. מרידית' הייתה עם ניית'ן מההתחלה רק בגלל ארתור, או שהיא הצטרפה אליו אח"כ? מה הקשר בין מרדית' לארתור? איך היא בכללי הגיעה ליצור קשר עם נוח? סתם כי קלייר היא הבת שלה ונוח מאמץ אותה והוא ידע מההתחלה שהיא אמא שלה...

Slow Cheetah

New member
../images/Emo58.gif

מרידית' דיברה עם ארתור בטלפון ואמרה שהיא משכנעת אותו שהיא עובדת איתו וכאלה. ולניית'ן אין כוח אמיתי, אז זה נשמע פחות הגיוני בקשר לקלייר. ועובדתי לגמריי- לילדים שלו ושל היידי אין כוחות.

עוגיה12

New member
אולי צריך שלשני ההורים יהיו כוחות../images/Emo58.gif

מתי זה היה???? זה לא משנה, הכוח הוזרק אליו לפני שקלייר נולדה וזורם בעורקיו... גם אם למוהינדר, נגיד יהיה ילד עם מישי עם כוחות יהיה לו כוחות.....

Slow Cheetah

New member
לקראת סוף הפרק../images/Emo2.gif

ואני לא מאמינה לזה שבגלל שזה בדם שלו אז זה גם יעבור לילדים שלו.

svety

New member
../images/Emo58.gifזו לא הייתה היא,../images/Emo190.gif

זו הייתה דפני!

מה מה מה?! זאת לא..../images/Emo58.gif

מרידית' שדיברה עם ארתור! זאת דפני..מראים אותה מדברת איתו על זה שהיא משכנעת את מאט שהיא בצד שלו! וזאת הדרך האחרת שארתור נתן לה במקום להרוג את מאט..

Slow Cheetah

New member
אבל השמיעו גם את הקול של מרידית'../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

יכול להיות שיש לי בעיה בהורדה?

gwini1

New member
גם אני לא שמעתי את זה...

נראה לי משהו לא תקין בפרק שהורדת.

DayDreamers

New member
רגע רגע ../images/Emo58.gif

"למה הכוחות של קלייר ואל משתגעים" ? אני לא יודע באיזו סדרה אתם צפיתם, אבל הכוחות של קלייר לא משתגעים. היא מטומטמת. סיילר הוא זה ששיחק לה עם העצבים ובגלל זה היא לא מרגישה כאב. זה לא הכח שלה שלא בסדר, הדרך לפתור את העניין היא להתחנן לסיילר שיפתח לה שום את המוח... (וזה יכאאאאב, אם הוא יחזיר לה את זה) אז מה אם היא אמרה שהכוחות של משתגעים? היא דיברה על הכאב, זה לא קשור לכוח שלה. איך נפלתם לזה אני לא יודע Oם

למעלה