דיון...

motib4

New member
דיון... ../images/Emo39.gif

עלה לי רעיון לדיון חדש ונחמד. אם הייתה לכם האפשרות להתחלף עם אחת התאומות, במי הייתם בוחרים? במרי קייט או באשלי
חייבים לבחור... מקווה לשמוע תשובות מעניינות-

שאלה קשה../images/Emo12.gif

חחחח אמממ.... ואי ממש קשה
!
אבל ניראה לי את מריי קיט כי היא גם עוסקת בספורט וגם מבלה בקניון כמו שאני אוהבת
אבל מצד שני את אשלי כי היא רוקדת וגם אני רוקדת ואני חולה על זה אז הייתי רוצה יום אחד להיות מריי קיט ויום אחד אשלי
אחלה שאלה מוטי

FlowerPower

New member
הממממ....

באמת שאלה קשה.... אבל נראה לי שמרי קייט יש לה חוש הומור ובכלל גם יש לה שם יפה
אבל לאשלי יש שיער יותר יפה... חחחחחחחחחחחחח אז כמו שנועה אמרה: יום אחד אשלי ויום אחד מרי קייט

tamarosh

New member
אני חושבת שאשלי!

כאילו...ברור שהייתי רוצה להיות שתיהן, וגם באופי אני דומה למרי קייט יותר אז בגלל זה היה מעניין אותי להיות ההיפך.. אני גם באמת אוהבת ריקוד.. וגם אני גבוהה כמו אשלי... ואשלי גם יותר רצינית כזאת ונראית "מבוגרת" ממרי קייט... - שזה ההיפך ממני ולכן, שוב, זה מעניין. זאהו! זו הבחירה שלי!

omer wild

New member
אני בלי ספק מרי קייט !../images/Emo11.gif

אני חושבת שהייתי מעדיפה להיות מרי קייט כי היא יותר ספורטאית מאשלי ואני גם יחסית די ספורטאית למרות שכבר שנה אני לא מתאמנת כי פרשתי מלהקת התעמלות..אחרי 9 שנים אני לא אומרת שאשלי לא לא משהו..אבל אי יותר דומה בתכונות למרי קייט

מרי קייט ללא ספק!!

קודם כל..היא רוכבת על סוסים (כמוני) היא ספורטאית.. והכל..! זה שהיא לא מתעניינת בבנים..לא עושה אותה לא אישה

אולסנית

New member
תשובה

אני לא מכירה אותן מספיק כדי לבחור אבל ממה שנראה לי הייתי בוחרת במרי-קייט.

אני חושבת....מרי קייט!

היא רוכבת ואוהבת סוסים (כמוני), וכמצלמים אותן, היא לא מאמצת את החיוך שלה.... מרי קייט!

HoNeY14

New member
מרי קייט../images/Emo68.gif../images/Emo118.gif

כל אותן סיבות שאמרו אלה שבחרו במרי קייט לפני אני אוהבת את האייקונים החדשים:

*g99

New member
ממממ

אני הייתי בוחרת במרי קייט. הסיבה ממש פשוטה...גם אני שמאלית!!! g99...

AngelDiva

New member
מרי קייט ללא ספק!!

הסיבה היחידה שהייתי רוצה להיות היא ולא אשלי כי היא ספורטאית!!! ואני גם ספורטאית ואני מגוונת ואוהבת את כל סוגי הספורט ולא רק ריקוד למרות שאני מאוד אוהבת ריקוד!!! חוץ מזה היא יותר מצחיקה ומשוחררת כמוני שאני ילדה ממש משוחררת!!! וגם בגלל הסוסים!

omarykate

New member
ברור שמרי-קייט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני הייתי מתחלפת עם מרי-קייט כדי לנסות לראות איך זה להיות כמוה. היא מאוד יפה ומוכשרת, בגלל זה הייתי בוחרת בה הייתי גם מתחלפת עם אשלי כדי לראות איך זה להיות עם מרי-קייט כל הזמן

אשלי!!!!!

למה? אין סיבה מתאימה, פשוט ככה! לדעתי היא יותר גזעית ממרי-קייט. אף אחד מלבדי לא מעדיף את אשלי?

motib4

New member
אני מעדיף את אשלי...

בטיפה יותר ממרי קייט. שתיהן מקסימות לדעתי. תוכלי להצביע בסדר למעלה. שאלת הסקר: "איזו תאומה היא האהובה עלייך?".

rahelm

New member
קשה לי להחליט כי......

אני אוהבת את שניהם באותה מידה!!!!!!!

למעלה