דיון...

karin agajany

New member
אממ........ אין לי מושג

את שתיהן אני אוהבת באותה מידה, ודרך-אגב למוטי הנה מידע על הסרט שתוכל לשים באתר שלך: מרי0קייט ואשלי מקבלות רשיון נהיגה, עושות מסיבת גי 16 המתוק, ומקבלות מכונית חדשה... אז מה עכשיו? טיול-הדרכים הראשון שלהן! הם יוצאות, אבל לבנים נהרסת המכונית, ולהן נגנבת המכונית, אז לא מתייאשים, הולכים על הטיסה, הם לוקחים אוטובוס ללאס-וגאס ומשם רוצות להגיע לטיסה! אבל... באמצע הנסיעה טיילור (אשלי) ועוד שניים יוצאים לאכול והאוטבוס בורח, והם נוסים למקום הלא נכון, אבל... אז באה חברה חדשה שלוקחת אותם איתה במטוס הפרטי של אבא שלה וכך מתחילה חופשת סקי נהדרת! מקווה שזה עזר לכם ונתן לכם מושג -קארין-

cookey-girl

New member
אני הייתי בוחרת ב...

א ש ל י למרות שאני מטורפת על שתיהן, אני חושבת שבאשלי יש משו יותר חמוד, ואני לא יודעת איך להסביר את זה...
אני פשוט אוהבת אותה קצת יותר וחוץ מזה, היא יותר דומהנ לי באופי מאשר מרי-קייט

OMRI COHEN

New member
למה כולם את מרי קייט../images/Emo46.gif../images/Emo35.gif

למה אף אחד לא בוחר באשלי? טוב אני בחרתי באשלי כי אני אוהב אותה יותר(לא שאת מרי קייט לא) והאופי שלה הוא מאוד דומה לשלי.

noa 1111

New member
אני הייתי בחרת ב...

מרי קייט בגלל שהיא משחקת מצוין ולמשל אשלי יותר מדי לובשת בגדים חגיגים שזה מוגזם אבל מרי קייט לובשת בגדים ספורטיבים ואלגנטים והיא גם אטלטית

אני הייתי בוחר ב.......

מרי קייט אין לי סיבה פשוט אני אוהב אותה יותר (לא שאני לא אוהב את אשלי)

Nomero Uno

New member
ואני - בדיוק ההפך

מאותה סיבה הייתי רוצה להיות אשלי ( אם הייתי בת) ושמרי-קייט תהיה אחותי אני מעדיף אותה על אשלי

ששלש

New member
אני הייתי בוחרת באשלי!

בקשר לשאלה , אני הייתי בוחרת באשלי , בגלל שהיא באותו ראש שלי! אבל החלום שלי הוא לפגוש אותן! נכון שהן גדולות!

למעלה