דיון

wildgirl1

New member
השאלה הזאת הייתה כבר אבל בכול

זאת נענה לך. השאלה שהייתה די הרבה והיה אפילו סקר על זה אבל בכול זאת אני שוב יגיד את דעתי... לי אישית לא משנה אבל ממש לא משנה מאיזה עדה החבר שלי כול עוד אני יאהב אותו והוא אותי, אבל יש לי חברה שלא אוהבת לצאת אם רוסים והיא ישראלית , אבל מצד שני הבנים שהיא מחבבת הם רוסים. בכלל מבחינתי כול הקטע של העדות והדת די מיותר כשיש אהבה אמיתית אני לא מבינה למה אני צריכה לפספס את האהבה האמיתית שלי רק בגלל שזה לא ניראה טוב או יפה למספר אנשים? בקיצור את לא צריכה להרגיש עוף מוזר!! זה הם עופות מוזרים!!! מרינקה ואת יודעת מה אני רוצה שיקרה כמה שיותר מהר!!!

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif

יאנקה את תזכירי לי את זה בכל שרושור שאני אפתח
תסמכי עליי ועל עומר שאנחנו רוצים את זה יותר מכולם פה!! ואני ממש מסכימה איתך, והאמת אני שמחה כי אנחנו זוג ששובר את כל הגבולות
אומנם עומר אשכנזי... אבל יש הבדל בין העדות שלנו, וגם בדת.. עומר יהודי ואני לא יהודיה וגם לא נוצרייה.. אני סתאם גוייה
וזה לא מפריע לנו ולעולם לא הפריע... דאגתי לוודא את זה כבר בפגישה השנייה שלנו
וזה די עצוב שכשאני פוגשת בחור נחמד אני צריכה לברר אם יש לו בעיה עם גוייות לפני שנכנסים לקשר

DeAth ScrEaM

New member
:(

כנ"ל... גמאני תמיד בודקת אם יש בעיה עם זה שאני לא יהודיה... לא קשור ללצאת או לא.... פשוט אני מכירה בנאדם הוא תמיד יידע שאני לא יהודיה.... וקרה לא פעם שמישו גילה שאני נוצרייה והתרחק... בגלל זה אני משתדלת ליידע את הבנאדם בהתחלה.... כדי למנוע מעצמי את הכרת הצביעות שוב ושוב.. :/

S v e t k A

New member
בסופו של דבר כולנו אותו חרא ../images/Emo9.gif

לדעתי זה ממש לא משנה מה העדה שלך או מה הצבע שלך או מה הדת שלך וכל החרא הזה (למרות שאני מאוד אוהבת שחורים
) כי בתאחלס כולנו בני אדם, בצורה זו או אחרת והכי חשוב מה יש בפנים...

S v e t k A

New member
מזה משנה מאיפה באנו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

קראתי קצת והגבתי קצת...טוב נו קצת הרבה...אבל משו שדי הפריע לי זה ההכללות..."ישראלים ככה" "רוסים ככה" "תימנים..." אני די בטוחה שהבנתם ת'פואנטה שלי...בכל מקרה כל בנאדם ובנאדם שונה אחד מהשני..לטובה או לרעה...נכון שהמקום שממנו באת משפיע אבל אל תשכחו שרוב האנשים קיום...בערך...נולדו בארץ... ובסופו של דבר אנחנו יהודים איכשו אז מזה משנה מאיפה באנו

Evil Gremlin

New member
תכלס

בטח שיש הבדל....רק שזה לא אומר שצריך להתייחס עליו יותר מדי ברצינות....עם לצאת אז מה DA FUCK זה משנה איזה עדה...העיקר הבן אדם (למרות שרוסיותצ הם בני אדם יותר טובים
)

Tottanka

New member
רק רוסיות...

ההורים שלי מוכנים רק לאיזה סובביטית...וכך גם אני... דוגרי...סובייטיות...הכי עושות לי את זה...

AeroSlash

New member
ילד, אתה מגיע שיכור תחת הביתה

ואתה הולך לכתוב בפורום במקום ליפול למיטה?

למעלה