דיון

Janem

New member
זאת לא קללה.

זו סוג של ברכה. אם הוא היה אומר-שלא תזדיין לעולם, אז זו קללה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אני לא בוחר בנות זוג ע"פ העדה, אך אופי ומנטליות משפיעים, יצא (במקרה או שלא במקרה) שכל חברותי חוץ מאחת היו רוסיות, אז בלי שום גזענות אני אומר שיש לי העדפה לרוסיות (אשר נובעת מנסיוני, עניין סטטיסטי) אבל לא אפסול מישהי שאינה רוסיה, אני יכול להתחבר לכל בחורה שהאופי והמנטליות שלה יתאימו לי ללא כל תלות במוצאה/דתה/צבעה וכו'.

שיט=\

למה הפכנו את השירשור המסכן הזה על אהבה? הפכנו אותו לדיון על דת ולאום...
אולי נפסיק זה ממש אבל ממש לא קשור לנושא השירשור.... חוץ מזה כבר טחנו את הנושא הזה מליון פעם=\ יללאה בואו נפסיק!!!!!

the freaky girl

New member
אין לך טראומה

כמו שיש לי.................................................................................. :|

JORGEN

New member
קווקזים?,מה כבר הם עשו לך?

הבעייה אצלהם בעיקר שהם חושבים שמגיע להם הכל...,אני מכיר הרבה מאוד צברים שממש מפחדים מהם,צריך לדבר איתם בגובה העיניים כדי שלא יתפסו תחת... (סליחה אם מישהו פה נעלב וכאלה..)

SupermanZW

Well-known member
זה לא בדיוק ככה

קווקזים פשוט מקצינים את נושא הכבוד, אם הם חשים שפוגעים בכבודם הם עלולים להיות אלימים, אבל התכונה הזו מאפיינת גם ישראלים רבים, בסה"כ אם מתייחסים לקווקזים בכבוד הם נחמדים, אין סיבה לפחד מהם יותר מאשר מאנשים אחרים.

JORGEN

New member
כבוד שמבוד...

לפי דעתי הקצנת הכבוד זה סתם פוזות,הם אנשים רגילים בדיוק כמו כולם,הקטע שלהם זה החמולות והמשפחות הגדולות כך שכל אחד יכול לתפוס תחת בלי יותר מדי לחשוש שלא יהיה לו איך להגן על עצמו,הרי הוא יביא את כל ה200 דודים שלו.

SupermanZW

Well-known member
נכון, אבל

לא רק קווקזים תופסים תחת, בישראל כל בנאדם שני (לפחות) תופס תחת.

wisly

New member
אם ישראלים אפשר לדבר...

אפילו הכי ערס שיש, אם אתה מראה לו שאתה לא מפחד ממנו. עם קוקזים זה קצת אחרת... הם, יש להם דם רותח חבל על הזמן. הם אפילו יחטפו בשביל הכבוד שלהם, הם ילכו למריבה אפילו אם אין להם סיכויים, ואח"כ, אתם כבר מנחשים, מביאים את כל הרי קוקז אליך... ישראלי יש לו את החישוב אם להכנס לתוך לסיפור, להעריך כוחות וכו..

למעלה