דיון

beatman

Member
הזהות הלאומית היא יהודית

אין דבר כזה לאומיות ישראלית(לך כן,לי ולרוב היהודים לא).

SupermanZW

Well-known member
נסה שנית

מהי זהותם הלאומית של גויים המשרתים בצבא ומאפיינים את זהותם הלאומית כישראלית משום שיש להם תחושת שייכות ונאמנות לישראל?

beatman

Member
זהותם הלאומית היא העם אליו הם

שייכים... שום דבר לא ישנה את זה.

SupermanZW

Well-known member
פה טעית

עם ולאום אינם מושגים זהים, פתח מילון ובדוק בעצמך.

beatman

Member
זה כן,עם זה לאום.

דרוזי הוא דרוזי,ערבי הוא ערבי,יהודי הוא יהודי ורוסי הוא רוסי. ככה אנשים נולדים,זה הדם שלהם וגם אם תעבור למדינה אחרת למשך מאות שנים ותתנהג בדיוק כמו כל השאר,הלאום שלך ושל ילדיך ישאר יהודי לנצח.

beatman

Member
לא אחותי,יהדות היא לאום ודת יחד

אנחנו עם ישראל. מי שנולד ברוסיה להורים נוצרים ועלה לישראל,הלאום שלו רוסי.

נוצרי שעלה לארץ מרוסיה

הוא ישראלי רוסי נוצרי אני מחשיבה את עצמי כרוסייה יהודייה

SupermanZW

Well-known member
דת לא יכולה להיות לאום

לא קיימת שום תלות בין דת ללאום, הלאום הנגזר ממדינת ישראל הוא הלאום הישראלי, היהדות הינה דת בלבד.

beatman

Member
הלאום נגזר לפי העם שנולדת בו

יהדות היא גם דת וגם לאום,יש תלות ישירה ואי אפשר לעשות קומבינות עם זה.

SupermanZW

Well-known member
מה פתאום

אם רוסי מתגייר אז הוא מפסיק להיות רוסי? אם יהודי מתנצר הוא משנה את לאומו? דת לא יכולה להיות לאום, כאן הרצון שלך אינו קובע כי מדובר במושגים בלתי תלויים. זו לא קומבינה, זו המציאות.

beatman

Member
אם רוסי מתגייר אז הוא לא מפסיק

להיות רוסי,ולא הופך ליהודי.אני לא מאמין בכלל בגיור. יהודי לא יכול להתנצר,מי שעושה זאת הוא רק חושב שהוא נוצרי אבל הוא לא,הוא נולד יהודי ותמיד ישאר כזה.

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo6.gif

יהודי לא יכול להתנצר? הוא רק חושב שהוא נוצרי אבל הוא לא? מאין הבאת את השטויות הללו? רוב היהודים הם צאצאי גרים, לידיעתך.

למה ברוסיה אין יהודים???ברור שיש

והרבה... אז היהודים הם לא רק ישראלים.. יהודים הם גם רוסים,אמרקאים,פולנים,אוקראינים וכו'..

beatman

Member
מה הקשר ??

בני ישראל = בני יעקב = יהודים. שמו הנוסף של יעקב אבינו היה ישראל. ויהודים חיים בכל בעולם.

למעלה