דיון

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחח

המממ.... תראי בגדול אני לא חושבת שאני מעדיפה רוסים בגלל שזאת הסביבה שלי... אם הייתי רוצה הייתי מוצאת לי ישראלים שאפשר להסתובב איתם... לא חסר בהנדסאים... ואולי באמת לא היכרתי את הישראלים הנכונים.. כי רוב אלה שהיכרתי... אני אוותר על להביע את דעתי :/ ולגבי זה אם הייתי יוצאת עם ישראלי.. אז לא נראה לי... אני לא נמשכת אליהם.... עוד לא קרה לי שהיכרתי ישראלי וחשבתי "וואלה הוא כזה פשוש הייתי יוצאת איתו".... אם אני כבר מכירה איזה ישראלי אני בכלל לא חושבת על אפשרות של קשר... זאת אפשרות שאני תמיד פוסלת.... אני פשוט לא רואה את עצמי יוצאת עם ישראלי... :/

ממממממ תשובה...

אני לא מתחברת לישראלים ....אני לא רואה את עצמי יוצאת עם ישראלי.... אני וישראלים לא הולכים ביחד=\ ואני בתור בן זוג מעדיפה רוסי כמובן.. נכון הכי חשוב זה הלב והנשמה ולא העדה אבל אני ממש אבל ממש לא מתחברת לישראלים..זה אני...! אבל לא אכפת אם הרוסי למשל יהיה נוצרי ולא יהודי
ואני בכל זאת חושבת שיש אבדל בין רוסים לישראלים.. ואני מעדיפה רוסים! וזה שלא אכפת מהעדה לא עושה אותך לעוף מוזר חחחח

M a r U s k A

New member
לענייני נוצרי - יהודי

אני בכלל מפחדת להיכנס בגלל זה לא הוספתי את זה לשאלה שלי שלא יפתחו פה דיון פוליטי - דתי
עצם העובדה שאני לא יהודיה ולא נוצרייה ולא כלום הופכת אותי לעוד יותר ביזאר
אבל זה כבר עניין אישי שלי שככל הנראה לא נוגע לרוב חברי הפורום.

בשבילי ובשביל עודכמה את לא

ביזארית!!!! יש לי חברה נוצרייה ולא אכפת לי מזה.... גם בקטע של בן זוג לא אכפת לי אם הוא רוסי יהודי או רוסי נוצרי

M a r U s k A

New member
כי הילדים שלך..

לא יהיו נוצרים אלא יהודים.. אבל באמת עזבי בואי לא נכינס לזה נושא חרוש וכאוב אצלי

לא קשור..

גם אם הם לא היו יהודים לא היה לי אכפת עם הבן זוג שלי נוצרי או יהודי... אבל דווקא להורים שלי כן אכפת=\ טוב ביקשת לעזוב את זה זהו אני עוזבת:)

AeroSlash

New member
אני מבינה אותך בעניין הזה...

אני בדיוק כמוך. מאמא רוסיה ופאפא יהודי. האמת שפעם הייתי יותר מוגדרת לגבי עצמי [נטיתי יותר לצד היהודי שלי] עד שעלינו לישראל ועד כמה שזה מפתיע דווקא הארץ הזו דיכאה כל שמץ יהדות שבי. עד שנסעתי לפולין ואני שוב לא בטוחה כלפי עצמי. אבל נסגור את זה פה. באמת יתפתח פה דיון לא במקום על דת והיו לנו די והותר מזה.

AeroSlash

New member
אמממממ....

אתם מבדילים בזוגיות שלכם בין העדות
אני מוצאת את עצמי לרוב נמצאת עם האנשים הלא ישראליים אבל זה לא מהסיבה שאני עצמי עושה סלקציה קפדנית של "עם מי להסתובב ועם מי לא". פשוט ככה יצא. בשבילי אין שום הבדל בין ישראלי ללא ישראלי. הכי חשוב לי הפנימיות של הבן אדם ואם הוא בעל אישיות של כלב לא יעזור להיות רוסי, פולני, אמריקאי, מרוקאי, צ'רכסי, אוזבקי או טורקמני הוא תמיד ישאר כלב [אלא אם כן הוא יעבור טיפול אישיות מקיף].

הקיובה

New member
תשובות../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

למרות שיש לי העדפה מסויימת לעדות אשכנז ובעיקר רוסים
אני מתה על רוסים
וזאת אחת הסיבות שאני יוצאת עם אלכס

מרוקאים עם ספרדים..

יענו יש אשכנזים (פולנים,רוסים,אמרקאים,שבדים...) ויש ספרדים(מרוקאים,פרסים,כורדים....)

למעלה