דיון

M a r U s k A

New member
דיון ../images/Emo26.gif

אז מה נפתח הפעם? דיון על לימודים? פוליטיקה? אולי על אהבה?
בעיקרון רציתי לשתף אותכם בכך שחברות שלי שיגעו אותי לגמרי, כמו שאתם מכירים אותי. אני לא מבדילה בין עדות לא בבנים ולא בבנות. אבל החברות שלי כן
ולפעמים זה כל כך משגע אותי...
חברה שלי רוסיה
אני יוצאת רק עם רוסים.
חברה שלי ישראלית
אני מתה על רוסים, יוצאת רק איתם.
חברה שלי רוסיה
מי יוצא בכלל עם החסרי תרבות האלה
אני יוצאת רק עם ישראלים
חברה שלי ישראלית
מה לי ולרוסים
אני יוצאת רק עם ישראלים. ורק אני מרגישה כמו עוף מוזר (ביזאר) שלא מבדילה בין איש ואיש.. וצה שהעיקר אצלה זה הלב והנשמה
. אז מה אצלכם
אתם מבדילים בזוגיות שלכם בין העדות
או
ומדוע
וכמובן אם אתם כן מבדילים.. איזו עדה אתם מעדיפים
ומה הסיבות לכך

the freaky girl

New member
הממממ...

בוא נגיד ככה, שמאז שהייתי קטנה, החבורה הקרובה שלי היתה רוסייה, צירוף מקרים מוזר? אבל אצלי יש הרבה מאלו והרבה מאלו.. אני לא ממש מבדילה, כי עם אלו צוחקים ונהנים, ןגם עם אלו.. פשוט לפעמים השפה מוגבלת עם הישראלים (נגיד אני רוצה להסביר משהו ברוסית) ולפעמים אפילו הפוך
(עולים חדשים) אני מעדיפה להרגיש טוב עם חברים שלי, לא משנה העדה/צבע עור/שפה וכד'. לפעמים יצא ככה שאני מעדיפה "רוסים" כי הם פשוט יותר מבינים אותי, מבינים את המנטליות הרוסית וכו' וכו'.. אבל זה רק לפעמים
ו.. אממ.. אם שכחתי משהו אני אוסיף בהמשך

the freaky girl

New member
אבוי, דיברת על זוגיות.. ../images/Emo122.gif

אז בכל זאת, אותה הגישה אצלי :) אפילו שההורים שלי מעדיפים איזה רוסי טוב וחמוד, שכולם יבינו אחד את השני (
) אמ.. וזה תלוי מבפנים D: ולא בעדה :) ממש לא :)

M a r U s k A

New member
מנטליות רוסית../images/Emo35.gif

תשמעי היתי מבינה אותך עם המנטליות הרוסית אם היית שנתיים בארץ כי אז באמת קשה לבנות זוגיות עם ישראלי כי מן הסתאם אין תיקשורת בשפה ובתרבות ובלה בלה בלה.. אבל נסטי... את רוב חייך חיית בארץ ישראל.. על איזו מנטליות את בדיוק מדברת פה איתי

the freaky girl

New member
חייתי בבית כזה ששימרו את כל

"המנטליות הרוסית"... זה שאני באתי לארץ בגיל מוקדם לא אומר שלא הכרתי את זה או שלא חייתי על פי זה.. :/ או אפילו התחנכתי לפי זה.. :| ותאמיני לי, יש כזו.. זה שאת לא מכירה את המשפחה שלי/דרך החינוך שלי יאדה יאדה יאדה, לא אומר שלא קיים דבר כזה, וחבל שאת פוסלת את זה מיד כאילו אני ממציאה פה דברים
ומי אמר שקשה וחוסר תקשורת (...)
ממש לא! אני מוצאת הרבה ישראליים לטעמי, שאפילו לא קשורים לנושא, זה פשוט האישיות...(!)

M a r U s k A

New member
נסטי ../images/Emo4.gif

מה יש לך
לא פסלתי אצלך שום דבר.. אני יודעת שה"מנטליות הרוסית" השתמרה אצלך בבית בדיוק כמו שהיא השתמרה בבית שלי ובבתים של רובינו , אבל עדיין ישראלי אינה רוסיה וגם בהורים שלנו, בחינוך ובמנטליות התחוללו שינויים רבים שלחלקם אנחנו הילדים לא מודעים בכלל. ואמרתי שיש חוסר תקשורת אצל העולים עם הישראלים משום שהעולים לא יודעים את השפה עדיין... והכל נראה להם שונה ומוזר .. ונסטי, אני לא מנסה לתקוף אותך, פשוט בהודעה שלך לא התייחסת לזוגיות אז הגבתי לך בהתאם ורק אחרי זה זה שמתי לב שהוספת הודעה נוספת.

the freaky girl

New member
אוקיי

סליחה
אני בעצמי לא יודעת מה קורה איתי בזמן האחרון..
אני מרגישה כאילו אני רוצה להשתכר ולהשתכר.... :| אבל עזבי את זה..................

M a r U s k A

New member
אלכוהול

רק יחמיר את המצב..... יפגע לך בשכל ובבריאות אבל הביעיות שלך ישארו לא פתורות

the freaky girl

New member
אממ..

זה לא ככה.. בערך.. אני פשוט רוצה להשתכר ולשכוח מעצמי.. לא קשור לבעיות אחרות.. קשה לי להסביר.. :( עזבי, אני לא ממש רוצה לערב פה אנשים בפורום, זה סתם משהו שקשור לעצמי וזהו. :( תודה שאת מתעניינת (?) , אני אהיה בסדר.. :[

M a r U s k A

New member
אל תהיה צינית...

לא שאלתי רק בגלל שזה פורום
סתמי את פיך וכנסי לצ'אט

beatman

Member
כל בעיה שלך,תערבי אותנו חופשי

נוכל רק לתמוך ולעזור

wisly

New member
להשתכר: זה מנטליות רוסית ../images/Emo9.gif

למי שלא יודע: השתכרות זה ספורט לאומי ברוסיה

DeAth ScrEaM

New member
המממממ...

האמת היא שאני מעדיפה רוסים.... אני מעדיפה אותם כי לא יודעת... יותר כיף לי איתם, יותר נחמד לי איתם.... אין הרבה ישראלים שיש לי איתם הרבה נושאים משותפים (האמת היא שיש רק אחד וקוראים לו אלון... אולי את מכירה
)... ובכלל.. אני לא הכי מסתדרת עם ישראלים... ואם חושבים על זה עוד קצת, אז הרוסים כאלה פשושים :] והשפה הרוסית קוסמת לי
חחחחח (טוב כאן אני כבר מתחילה להתחרפן) וזיהו :]

M a r U s k A

New member
אלונצ'יק ברווזונצ'יק ../images/Emo9.gif

את האמת.. בגל שאני מכירה אותך אישית אבל ממש אישית.. אבל ממש (חחח מרינה מתחרפנת.. ) אי יכולה גם לקבוע עובדה.. והיא שבעצם, הרוסים יותר "קוסמים" לך בגלל שאת נמצאת בקרבתם 24 שעות ביממה.. למה מה זה הנדסאים
מה זה גני אביב
שלא נדבר על שב"ח מופת
אולי... אולי לא הכרת את האנשים הישראלים הנכונים
וסתאם מתוך סקרנות.. היית יוצאת עם ישראלי
בקטע של לנסות

למעלה