-דיון-

ס א י

New member
../images/Emo115.gif הבוגראט שלי בטח היה משהו

שקשור בשחיטת חיות או משהו כזה >< למרות שזה יותר מגעיל ממפחיד. אמ, הבוגראט שלי היה המורה שלי למת' >< P:

O a s i s 3

New member
המ...

סוהרסן. גם אני מפחדת יותר מכל מהפחד עצמו. הוא היה הופך ל... סמרטוט עילג? >< (אם אני לא טועה, ואני לא זוכרת בדיוק, אם הבוגארט הופך לסוהרסן צריך להתמודד איתו כסוהרסן?)

טאפנוש

New member
שלי היה הופך ל..

או שמישהו יקר לי שמתמקר לסמים\חולה במחלה סופנית\או כל דבר בסגנון, והייתי הופכת את זה למצחיק אם פתאום יתגלה לי שאני שיכורה ושאלה בעצם חבורה של אבטיחים, שמנסים לקפוץ מהמרפסת. או סוהרסן. כן, גם אני מפחדת מהפחד עצמו, והייתי הופכת את זה למצחיק אם פתאום הייתי רואה זירה, וכרוז מכריז על" cat fight" הקרב הזה עם כפות הידיים, או שפתאום הייתי רואה אותו עם לק, איפור, חצאית מיני, סטרפלס וכל השטויות של הבנות, (מותר לי ללעוג למינהגן המוזר של הבנות לנסות לדחוס על עצמן כמה שיותר קישוטים בגלל שאני בת.)ממצמץ ב"חן" ומדבר בפלאפון עם החברה שלו על הילד המושלם ההוא מהשכבה באופן מלוקק לחלוטין. או שאני לגמרי לבד בעולם, ואין לי אף אחד. זה מפחיד.

שלי היה...

אממ, הנערה המפחידה הזאת מהצלצול הייתי גורמת לה להתחיל לשתות מים עד שהיא תתנפח לבלון ותתפוצץ

Fairywitch

New member
האנשים היקרים לי מתים, וגם הכלב.

המצחיק שהיה קורה- הם היו קמים, ועושים לי: "נה-נה-נה-נה-נה", או "פיספסת, אהו-אהו..."

אנבלייי

New member
אממ.. הממ.

חסוחלילהטפוטפוטפו- אנשים שחשובים לי מתים/חולים/משורעקורה להםאו איתם.. או את עצמי בודדה לגמרי, בלי אף אחד. או..אממ.. אני נורא מפחדת מה-לא נודע, כזה 0o אז כל מיני דברים או יצורים מפחידים/נסתרים, כשאני לגמרי לבד, אה.. לאדעת.

Evil T

New member
שיליייי

נראה לי שדינוזאור (או כל זוחל/חרק בגודל ענק) שמנסה לאכול אותי. הייתי הופך אותו לאיש אחד מהקרקס שהיה אצלנו היום בבצפר (וכן, אני יודע שזה נשמע ילדותי והכל, אבל זה מצחיק אותי!!!)

jogy

New member
שלי...

יש לי כמה דברים שאני מפחד מהם...ואת רובם אמרו כאן... אז אני אשלב אותם... חייזרים.....הרבה חייזרים..... שהורגים אנשים שחשובים לי... היית הופך אותם זנבות של חתולים...כי הם מצחיקים...ואז הם היו מדגדגים את כולם שהיו מתעוררים כולם היו משחקים עם הזנבות המרחפים של החתולים...

mjlk

New member
אמממ

הוא היה לובש צורה של סיריוס(
) ואומר לי: "אני לא אוהב אותך!!!! אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים!
"
ובטח הוא היה משתנה לסיריוס בתלבושת של אדם (המבין יבין
) לא סתם... שאנשים שיקרים לי או חשובים לי מתים והמצחיק היה שהם קופצים לי מאחורי הגב כזה : "בוו!"

אין לי משהו ..

אני לא פוחד מכלום . לא מהמוות , לא מהמוות של הקרובים שלי . אני מת על נחשים ולא פוחד מעכבישים .

למעלה