-דיון-

Inbal dot com

New member
-דיון-../images/Emo168.gif

אם הייתם פוגשים בבוגארט, איזה צורה הוא היה לובש? ואיך הייתם הופכים אותו למצחיק יותר? הבוגארט שלי היה לובש צורה של נחש קוברה, או כל נחש אחר, אני חושבת שיש לי פוביה מנחשים... ואיך אני אהפוך אותו למצחיק, אמ... אולי אם הוא יתחיל לשיר את אחד משירי רוני\מאיה בוסקילה... אז קדימה, שתפו!

ורוניק 1

New member
הבוגראט שלי היה בטח גופה...

זה הכי מפחיד אותי בעולם בן אדם מת.. וכדי להפוך אותו למצחיק הגופה הייתה מתעוררת ומקללת ברוסית..

meital f

New member
שלי היה

מן רוח של אדם שרואים לו את הבשר ואז הוא היה משמיע קולות מפחידים ואז הוא היה הופך למשו מצחיק לא יודעת למה

אממ שלי היה הופך

* או להנהלת הבי"ס שלי שאומרת לי שאני מועפת מהבי"ס/נכשלתי בבגרות. הוא היה הופך למצחיק אם הייתי רואה את המנהל שר אופרה. * או לבן אדם שיקר לי שמת. הוא היה הופך למצחיק אם הייתי מגלה שזה בעצם בובה בצורת אדם שמונחת כאילו היא מתה..

alexa92

New member
חחחח..ישיר שירים של רוני....

הבוגארט שלי נראה לי היה הופך לרוח רפאים אמיתית או משו אל טבעי ועויין. כמה שאני מתעניינת בכל המיסטיקה והשיט הזה זה עדיין מפחיד. להפוך אותו ליותר מצחיק? אממ שהוא ישיר שירי ראפ אולי....ויתלבש בבגדים של ראפרים עם השלשלאות האלה על הצוואר.

גליושע

New member
בן אדם יקר לי שמת.

ואז מתעורר וצועק "1 באפריל!" <בהנחה שזה 1 באפריל>

harar8

New member
שלי היה הופך

לחרקים
ממה שאני הכי מפחדת. או ל חייזר כי ם מזה אני מפחדת

גם שלי לג'וקיםם במיוחד פרפרים!!

יאקקקק זה הדבר שהכי מפחיד ומגעיל אותי (( ו*אני* לא נגעלת כמעט מכלום<!> ))

uroren

New member
לזיקוקים ../images/Emo4.gif

כנראה שהייתי בוכה בהיסטריה ולא מצליחה להפוך אותו למשהו אחר, (פוביות זה דבר מציק) אבל אם כן אז בטח הייתי עושה שהרעש של הזיקוק יהיה כמו של הסוכריות הקופצות האלה שקופצות בפה.

D o o S h a

New member
אני

כנראה למישו שאומר ש *חס וחסה טפו טפו טפו חמסנ חמסה שום בצלללללללל* חליתי בסרטן\ מחלה קשה אחרת
חס וחלילהה ושם דבר לא יכו ללהפוך את זה למצחיק, אלא שהוא אמר לי שהוא עבד עליי, או שהוא אומר לי: "אבל כדור למציצה בטעם ענבים שתקחי פעם אחת וזה עובר"

שלי היה הופך ל...

ג'וק עם רגלי עכביש שני הדברים שאני הכי מפחדת/שונאת בעולם! הייתי הופכת אותו לג'וק עם רגלי עכביש בבגד ים בצילומי קמפיין לבננה? (במקום רוני)

עדיגונן

New member
אממ אני חדשה ו...

אי הכי הייתי מפחדת עם אני הייתי רואה את כל בעלי החיים שלי מתים (הכלבה, החתולה, התוכי,הארנבות,הדגים והסוס שבבני ציון זיגי). אני לא הייתי יכולה להפוך את זה למשהו מצחיק...

רזושש

New member
אא...

שלי היה הופך ל...סמארה מהצלצול.. וכדי לצחוק הייתי הופכת אותה למורה שלי למתמטיקה <<שממש דומה לה, אגב
>>

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אם את כ"כ אוהבת חיות

(ואני מניחה שכן אם יש לך כ"כ הרבה בבית) אז למה את מחזיקה אותן? הן צריכות להיות בטבע

IllUS CratioN

New member
אבל את לא באמת חושבת

שהן עכשיו ילכו ויפתחו שרשור בפורום חיות מחמד ויכתבו 'טוב, בואי פשוט נמשיך את השיחה שלנו בפורום הארי פוטר הספר...', נכון?

למעלה