דיון!!

ר ק פ ת1

New member
דיון!!../images/Emo124.gif

מה אתם אוהבים באופייו של הסוס שלכם\של הסוס האהוב עליכם בחווה?
מה מושך אתכם בו?
האם הייתם מחליפים באופיו משו, אם כן, מה? דיונעים!

stary1

New member
../images/Emo55.gifבלהלהלה

מה אתם אוהבים באופייו של הסוס שלכם
יש לו פיצול קשה!
ובכלל אני אוהבת את כל האופי הכלכך מיוחד שלו!
מה מושך אתכם בו
הכל! מהעקימות שלו ועד הבטן העגלגלה שנוצרת מכלום
האם הייתם מחליפים באופיו משו, אם כן, מה
אולי שיהיה פחות מניאק לפעמים

Princess Miyu

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה אתם אוהבים באופייו של הסוס שלכם\של הסוס האהוב עליכם בחווה? שהוא אוהב לרוץ ושהוא עקשן למרות שזה לפעמים מעצבן
מה מושך אתכם בו? מממ...אף פעם לא חשבתי על זה
אולי הצבע כי הוא כמעט שחור
האם הייתם מחליפים באופיו משו, אם כן, מה? שיהיה פחות מניאק לפעמים

star my love

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo176.gifחחחחחחחחח../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

מאיפה זה בא

fliperit

New member
...

1. הוא כזה מתפנק... 2. הוא כזה שרירי ויפה!!! 3. שיהיה קצת פחות "ערס" (למרות שעבר לו קצת...נשארו עוד שרידים של ערסיות)

להלהלהלהלה

מה אתם אוהבים באופייו של הסוס שלכם?את כל האופי שלו.. מה מושך אתכם בו?הכל סוס מושלם!! האם הייתם מחליפים באופיו משו, אם כן, מה?לא.....הוא מושלם ככה

שירלי317

New member
נמנמנמ

1 את השטניות שלו, את זה שהוא כזה מתוק ועדין, את הפרצוף שלו גם כשהוא עצבני, ובכלל, הוא מתוקי ושמנמן קטן ! (או כמו שיקי אמר- "הוא תותח הקטנצ'יק הזה") 2 הכל! במיוחד הצבע המיוחד שלו והפרצוף הבובתי שלו... 3 נמנמ אולי את האובר רגישות שלו ברכיבה וכאלה... (אבל זה לא אשמתו....) אז... כלוםםםםםםםם, טימממממי השקסי מושלם כמו שהוא!

202ריני

New member
תשובה

1) שהוא מתנהג כמו תינוק כל הזמן ובשיעורים הוא הסוס הכי עקשן שיכול להיות אבל אני אוהבת אותו בכל זאת!!! 2)שהוא כזה חתיך וחמוד וכמובן מ-ד-ה-י-ם
3)לפעמים הייתי רוצה להחליף את העקשנות שלו בגלל שזה כבר עודש מעט נמאס אבל לא נורא אני רוצה לעבוד קשה כדי להשיג את מה שאני רוצה להשיג

עונה...:)

מה אתם אוהבים באופייו של הסוס שלכם\של הסוס האהוב עליכם בחווה? אני אוהבת באופי שלו שהוא נורא חברותי.. מה מושך אתכם בו? הוא ג'נגי חמוד בלי שום גרביים ג'נגי אמיתי... חח... האם הייתם מחליפים באופיו משו, אם כן, מה? אני הייתי מחליפה באופי שלו שהוא יותר מדי עדיין..

למעלה