דיון!!

wildrider

New member
דיון!! ../images/Emo124.gif

הרבה זמן לא עשיתי דיון ואני חושב שהגיע הזמן לעשות את הדיון הזה לפני תחילת העונה הבאה. א. ספרו על התכנון שלכם לעונה הבאה? תוכניות , יעדים וכו' ב. מה אתם חושבים על ההסדר החדש של ועדת הקפיצות על העלאת רמת הבי"ס למטר והקדמת ההרשמות תוך כדי הרשאה להרשם רק עשרה ימים לפני התחרות? תשפר ? לא תשפר? ההתאחדות מנסה להדמות לארופה יותר מדי בלי בסיס? וכו'

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפףף.. עונה..

א.התכנון לשנה החדשה הוא חווה חדשה, בתקווה שהיא תהיה טובה יותר, וחצי פנסיון
. אני מקווה שהכל ייסתדר! ב.זה לא ממש משפיע עליי
.

משעמם לייייייייי ../images/Emo3.gif

א. אממ אני בעקרון כבר מתה שהעונה תתחיל.. תאמת שאין לי מושג מה אני יעשה עם הסוס שלי נראה איך ילך.. הליגה השנה שונה.. ממה שהבנתי אין 90-מטר, 1.15-1.20 וכו'.. הולך להיות מקצים נפרדים של מטר, 1.10, 1.20 ו-1.30 אז אני מקווה שאני יעשה את ה-1.20 השנה ושיהייה טוב... ב. תאמת שאין לי מושג מה הם כר מנסים לעשות הם שינו כל כך הרבה דברים השנה.. גם אין יותר קופונים משלמים כל תחרות 20 ש"ח שזה כאילו במקום קופון והמחיר של המקצה נראה לי עלה.. ממש לא מובן.. אני חושבת שזה טוב שהם שואפים להדמות לרמה ולתחרויות בחו"ל השאלה היא אם הם עושים את זה בדרך הנכונה והשאלה אם זה יעבוד... אניווי הכי חשוב לפחות לנסות ולא להשאר באותה מתכונת כל שנה ולא לשנות כלום.. ואני חושבת שזה טוב שפתחו ליגת בי"ס כי זה נותן צ'אנס גם לרוכבי בית ספר נגיד עם סוסים יותר פשוטים להתחרות עם אנשים וסוסים בערך באותה רמה כי בכל זאת יש הבדל בין סוס נגיד מהולנד שמתחרה מטר לסוס בית ספר שמתחרה מטר.. אז אם זה מה שהם מנסים לעשות זה נשמע רעיון טוב..

../images/Emo9.gif

א.התכנון העיקרי הוא להצליח
לעלות ל1.10, עד לאליפות
לצאת לכמה שיותר תחרויות, גם אם החווה לא יוצאת להתחיל ולסיים את העונה כמו שצריך, זו העונה הראשונה שאני אעשה מההתחלה עם אפולו ועכשיו כשאני כבר מבינה אותו ולא הכל חדש לי כל כך, אז באמת לרכב כל מסלול כמו שצריך
ב.את האמת? אין לי מושג אם זה ישפר משהו אבל העיקר שמנסים לשפר ובאמת משקיעים קצת חשיבה ומביעים התעניינות
לפחות מנסים לעשות משהו... נראה לי שהרעיון של ליגת בצפר יתן דחיפה טובה דווקא לכל מי שמתחיל את הדרך שלו בתחרויות או מי שאין לו את האפשרות(או הרצון) להתקדם מעבר לסוסי בצפר...חבל שלא היה את זה גם כשאני התחרתי עם סוסי בצפר
לא נראה לי שזה יזיק...זה רק יצור הפרדה וכמו שדרור אמרה - סוס בצפר עושה את המטר למשל שונה מסוס מהולנד וזה יתן הזדמנות ליותר רוכבים.

Saint Marko

New member
אני

א. ספרו על התכנון שלכם לעונה הבאה? תוכניות , יעדים וכו' התוכניות שהיו בוטלו, אבל זה לא כזה רציני... הייתי אמור להתחרות בליגת בית ספר בדרסז' כמובן ואולי להתחרות קצת קפיצות בארציות בנצר אבל אני החלטתי שלא... למה?! כי אני לא רוצה.. ואני לא רוצה כי זה לא מעניין אותי בכלל באיחוד אחרי שאני מבין כמה אני צריך עוד ללמוד. ב. מה אתם חושבים על ההסדר החדש של ועדת הקפיצות על העלאת רמת הבי"ס למטר והקדמת ההרשמות תוך כדי הרשאה להרשם רק עשרה ימים לפני התחרות? תשפר ? לא תשפר? ההתאחדות מנסה להדמות לארופה יותר מדי בלי בסיס? וכו' אממ, זה לא אומר לי יותר מידי אבל זה נשמע סביר בקשר לרמת בית ספר..

למעלה