../images/Emo45.gif לגמרי
את כל הדברים האלה (אחד לאחד - בדקתי פעמיים) ועוד הרבה אחרים למדתי במהלך חיי בנסיבות שונות. אני מניחה שגם גידול ילדים מתרגל כל אחת מהמשימות הללו (וכנראה עוד כמה שלא הוזכרו), אבל זה לא שאי אפשר ללמוד אותן מהתנסויות אחרות בחיים. וגם אם לא עושים
על כל אחד מהרשימה הספציפית הנ"ל, יש הרבה מאד דברים שהחיים מלמדים אותנו לעשות עם או בלי ילדים. אני לא חושבת שנסיון החיים שלי מוצלח יותר משל זולתי רק בגלל שאני התנסיתי בזמרה ומישהו אחר לא. אני לא חושבת שנסיון החיים שלי מוצלח פחות משל זולתי בגלל שמישהו אחר התנסה בפיסול ואני לא. אני מסכימה מאד עם גלולוגית (ומאד לא מסכימה עם אנילה בעניין זה): יש דרכים רבות להתבגר, והורות היא רק אחת מהן. אני בפירוש חושבת שהתבגרתי נגיד ב-5 שנים האחרונות (וגם ב-5 שנים שלפניהן והן הלאה). אין לי ספק בכך. אני גם לא כל כך בטוחה שההתבגרות הזו היא דבר מבורך. ההתבגרות שלי הפכה אותי לאדם פחות אופטימי, פחות תמים. האם זה דבר כל כך טוב? אני לא בטוחה.
את כל הדברים האלה (אחד לאחד - בדקתי פעמיים) ועוד הרבה אחרים למדתי במהלך חיי בנסיבות שונות. אני מניחה שגם גידול ילדים מתרגל כל אחת מהמשימות הללו (וכנראה עוד כמה שלא הוזכרו), אבל זה לא שאי אפשר ללמוד אותן מהתנסויות אחרות בחיים. וגם אם לא עושים