דיון תרבותי

whitewidow

New member
ושוב את מכלילה את החוויה הפרטית שלך

כחוויה עובדתית. לקחתי המון פעמים, בגילאים שונים, בנסיבות שונות ובתקופות שונות וזה השפיע עלי באופנים שונים. אני מניחה שאם על אותו אדם זה משפיע קצת שונה בכל פעם, ק"ו וק"ו שעל אנשים שונים (כמובן בטווח מסוים אפשרי של תגובות, לא כל אפשרות תגובה אופציונלית).

החוויה שלי

היא חוויה עובדתית בעצם זה שהתקיימה. לא אמרתי שכל אחת מרגישה כמוני. אני לא יודעת מה מרגישות אחרות אני לא יודעת מה הייתי מרגישה אם הייתי לוקחת אקסטזי בסיטואציה אחרת ובזמן אחר. אבל מכיוון שניסיתי את 2 הדרכים ולפחות אצלי התחושה של אקסטזי לא היתה דומה לתחושה של אמהות (בכלל) מצאתי לנכון לתאר אותה.

אנילה1

New member
את טועה לגבי המשועבדות

זה לא רק עד גיל 18, זה לכל החיים.

אני פשוט ידעתי. לא בחרתי. לא החלטתי.

ניסיתי לחפור יותר לעומק מאז שהצטרפתי לפורום. (לא לפני). זה לא קשור לאידיאולוגיה (שאין לי) או לטיפוח קריירה (שגם אין לי). אולי מעט לאישיות (למרות שאני חובבת חופש ועצמאות ופרטיות אדוקה). אבל הכי הרבה זה מעין ידיעה פנימית שקיימת בי מאז שאני זוכרת את עצמי. ויש לי זכרון מאוד טוב (-:

efroch99

New member
לריקי 29:

אם את עוד קוראת פה: דיון תרבותי זה גם לחזור ולענות לאנשים שטרחו לכתוב תשובות מפורטות לשאלותייך.

לא בהקשר הנכון אבל...

אתה (את?) אומר שיש לנשים פוטנציאל רבייתי והן לא חייבות לממש אותו כפי שגבר לא חייב לממש את השרירים בגופו ולהיות מרים משקולות. אני אמנם מסכימה עם הטענה שהיא לא חייבת לממש את הפוטנציאל שלה, אבל ההשוואה לא במקום. כל אדם (גבר או אשה) עושה שימוש בשרירים שלו- שריר הלב פועם, הרגליים הולכות, הלשון זזה, כל השרירים עובדים. להרים משקולות זה לממש את הפוטנציאל עד תומו וזה יותר דומה לאשה שתלד תינוק בכל תשעה חודשים מיום קבלת המחזור ועד מותה. לא נראית לי ההשוואה הזו

אשכר

New member
רק ציטטתי מישהי שאהבתי את הדוגמא שלה

הרמינה, אם אני לא טועה.

למעלה