דיון שעבר עריכה-

דיון שעבר עריכה-

למרות היותי נגד צנזורה לא יכלתי להשאיר סתם ככה את ההודעה המשווה את יו"ר נוער מולדת לנאצי בפורום. הדיון רלוונטי, הכינויי גנאי מיותרים מאוד, לכן קבלו את ההודעה והדיון ערוך במיוחד בשבילכם(אל תגידו שאני לא משקיע): ראש נוער מולדת בחדרה מציג: ראש נוער מולדת בחדרה , דימה שמו, כותב בפורום מולדת: " בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על כך שנכנס חבר כנסת שהוא הומו אני אין לי בעיות עם הומואים (למרות שאני חושב שצריך לסקול אותם) למרות זאת חבר הכנסת החדש היה יכול להיות קצת יותר דיסקרטי ולא להגעיל אותנו עם הנטיות המיניות שלו. בושה וחרפה וגם בושה שהוא חבר תנועת מרצ מה שמלמד איך מרצ שמה פס על ההלכה ועל תורת ישראל!" זהו רבותיי ראש נוער מולדת בחדרה. יש לציין שבעבר קרא גם להשמדת כלל המוסלמים והנוצרים ואף ניסה להקים ארגון טרור יהודי. מנהלי הפורום יכלו למחוק את ההודעה (כפי שמחקו עשרות הודעות מאז שההודעה ה
התפרסמה) אך הם בחרו שלא למחוק ובכך הם נתנו יד לקריאה לביצוע
. גבירותי ורבותי - לא צריך להיות
כדי להיות
. גם יהודים יכולים להיות
ואפילו
טובים. ----------------------------------- תגובות ------------------ תגובה להודעה ראשית ע"י- sarah : לסקול? אתם יודעים כמה קשה זה לסקול? זה לוקח שעות... וזה כבד... וזה לא שימושי. לסקול את כל ההומואים?! לא הגזמתם?! זה לא נראה לכם טיפה מופרך (מופרח?)..? צריך בשביל זה לפחות מליון סוקלים שריריים...
----------------------------------------------------------- תגובה להודעה של שרה:Lady_Voldemort : לסקול זה התחום שלי. ---------------------------------------------- תגובה להודעה ראשית ע"י הרמיוניDanger : ארגון טרור יהודי!? מה הוא אידיוט?! מה הרעיון שיהודים שסבלו משנאת אדם כל השנים האלה ילכו ויעשו אותו הדבר לאחרים?! למה בנאדם הומו שם פס על ההלכה ועל תורת ישראל? מה, הוא בחר להיות כזה? מה הקטע???!? אבל אני כן חושבת שהיה עדיף לח"כ ההומו ההוא לשמור את הזהות המינית שלו ולא לתת לשאר לדעת אותה. כי בכלליות - זה שיש ח"כ הומו בכנסת יכול לעשות רק טוב לנו, אבל לו באופן אישי - לא. כי כשבנאדם הומופוב ו
שרוצה לסקול את כל ההומואים, יום אחד מגלה שאתה הומו, וזועם על כך שנכנסת לכנסת, זה לא יכול להיות טוב בשבילך באופן אישי... ------------------------------- תגובה להודעה ראשית ע"י adiko: אני ישמח לא ליחס לזה חשיבות רבה למרות שזה מצער שחיים במדינה הזו אנשים שהולכים קצת רחוק סה"כ חבר כנסת רגע מה אסור אז מה אתה רוצה שהוא כבר יגיד גוד דמט מה רציתם כבר יגיד איש פעיל של מולדת מפלגה או שלא מסכנה חסרת חיים קיצוניים. שכל מה שנוגד את הנורמליות בישראל אז צריך לשנוא הרי המוטו של מולדת זה לשנוא וכמה שיותר לא משנה מי העיקר לשנוא. ------------------------------- תגובה לעדיקו ע"י: פריפטס: הוא שפוי, וזה הדבר שמפחיד פה. ---------------------------------------- תגובה להודעה ראשית ע"י TwelveEyes : למה אתם מתפלאים
מה, חשבתם שייכנס ח"כ הומו לכנסת בלי שכל מיני הומופובים כמו אדון דימה יבואו ויהרסו לנו את השמחה? הצחיק אותי מאד, לעומת זאת, איך שהוא אומר "אין לי בעיות עם הומואים (למרות שאני חושב שצריך לסקול אותם)". מהשם שלו אני מבינה שהוא קרוב לודאי רוסי. הייתי מצפה שאדם שעלה לארץ ובודאי יודע - אפילו אם למזלו לא נתקל בגזענות קיצונית - כמה שקשה להיות שונה יראה קצת יותר נאורות בנושאים כאלה. באמת בושה וחרפה.

TwelveEyes

New member
פחחחחח!!!!!

מנהלי הפורום יכלו למחוק את ההודעה (כפי שמחקו עשרות הודעות מאז שההודעה הפרחה התפרסמה) אך הם בחרו שלא למחוק ובכך הם נתנו יד לקריאה לביצוע פרחות. גבירותי ורבותי - לא צריך להיות פרחה כדי להיות פרחה. גם יהודים יכולים להיות פרחות ואפילו פרחות טובים. *מצחקקת* סליחה.. אני נוטה לאבד את שפיותי ככל שהשעה מתקרבת ל11:30 ביום שבת :)

למעלה