דיון של קרמבו.

Apikachu L

New member
ממ....לא כדאי.

אני רציתי להבהיר ליובל שלא ניתן לישפוט אדם לפי מה שהוא כותב וללמוד עליו מזה. יובל אל תעלב. אני לא בטוחה שזה רעיון טוב להוציא כמה שלדים מהארון,במיוחדד בתור אחת שמאמינה במישפט "אל תיבטחו בבני אדם, במיוחד אם אתם לא" ואגב ליסט,יש לך אי סי? יותר נוח לספר שם.

Digi Lista

New member
אני לא חושבת שיובל צריך הבהרות.

יובל אינטיליגנט מספיק ותאמיני לי שאם יש מישהו שיודע כאלה דברים זה יובל. אני דווקא כן רוצה לשמוע כי זה מעניין אותי לדעת כמה שיותר על כול חבר פורום בגלל שאיכפת לי מאנשים כאן בצורה שאני בעצמי לא יכולה לתאר. יש לי אייסיקיו אבל רוב הזמן אני לא משתמשת בו כי הוא כול שנייה מתנתק והאמת שגם אין לי יותר מידיי כוח עד שהוא נפתח...בכול אופן 104134598(אני אגב מעדיפה להתכתב עם אנשים באימייל)

Dark SpaWn

New member
עדיין יש אפשרות שפשוט לא

(הוסיפו אותה) וכל מי שלא רוצה שנמשיך יבחר בה ואז זה היה בערך חמש אנשים באפשרות אחת של לא ואיזה שבע בארבע אפשרויות שונות של כן (אני סתם ממציא מספרים) אז היה חוסר שיוויון כזה אני חושב שהדרך היחידה לעשות את זה הוגן היא לעשות אפשרות אחת שכל כן ואחת של לא

OFIRB9

New member
אוף אנשים

גם את מעט הצחוק שנשאר לנו אסור לנו לקבל...? על טעם ועל ריח, ועם זה לא בא דופק לך בדלת בלילה מציף פה ושאי אפשר להתחמק מזה אני לא חושבת שזה כלכך נורא עם נקשר את זה לדיג'ימון, ודרך אגב מאוד לא יפה להגיד "שיר מטופש שהמצאתם" כאליו עם אני לא אוהבת משהו אני ישר אבוא ואתחיל להעליב!? מה עם אני רואה איך אתה מדבר אני יתחיל לצעוק "אתה סתם מגעיל ותן לנו להנות קצת!" ? (מה שאני ממש לא אעשה כי אני שוכרת שלום) בחייכם גם עם זה מטופש יש הרבה מאוד אנשים שנהנים מזה, ולא פעם אחת זה הוציא אותי מהדיכאון של החיים המסריחים שלי תודה רבה!!!! ><

טיקיי

New member
מטופש זה בעדינות.

ולא אמרתי שאסור לכם. אמרתי שאתם הרוב ובגלל זה די ברור מה התשובה שתיבחר, ולדעתי הסקר מיותר. ואמרתי שזה לא ממש ממש מפריע, כי אתם מכריחים אותי לקרוא, אז איפה את רואה שאמרתי שאסור? אל תעני אפילו, אין לי כוח להמשיך להתווכח על זה. למה החיים שלך מסריחים?

טיקיי

New member
אופס...

התכוונתי לא מכריחים... וזה גם מה שכתבתי באחת ההודעות הקודמות שלי... אני הרבה פעמים שוכח את המילה "לא". אני מצטער. זה היה בטעות.

OFIRB9

New member
למה?

כי אין לי חברים ואני נמצאת בבצפר מסריח לילדים עם בעיות שכל מספיק מסריח?

טיקיי

New member
יש אנשים עם בעיות הרבה יותר גרועות.

אם ממש ממש רע לך וזה מה שמוציא אותך מהדיכאון, אני אהיה האחרון שיעצור אותך, אבל זה לא חייב להיות בהודעות חדשות ולמלא את כל הפורום. זה יכול להיות בהודעות אוף, במסרים, בצ'אטים, בפורומים של אוף טופיק, או שתבקשי לפתוח פורום דיג'ימון חברתי או משהו, זה לא חייב להיות כמו שזה עכשיו.

OFIRB9

New member
הפורום הזה הוא די דיג'ימון חברתי

הרי הסדרה לא משודרת כרגע.... ואני יודעת שיש אנשים עם בעיות יותר גרועות ובאמת נראה לי שאני מפסיקה להתכווח עכשיו כי נמאס לי לחטוף עצבים כל פעםן שאני נכנסת לפורום מחדש

niena

New member
אני בוחרת ב......

2.כן, אבל שישימו יותר דמויות מדיג'מון. זה אחלה משחק, גם מחיה מעט את הפורום וגם לא אוף (כל עוד יהיו שם עוד יותר דמויות מדיג'ימון).

למעלה