דיון של קרמבו.

יאנה י

New member
דיון של קרמבו.

כתבתי סקר. תענו כאן או שליסטה תשים אותו כסקר.אם צריך תוסיפו סעיפים. האים להקדיש פינה לקרמבו מחבתיים? קרמבו מחבתיים הוא סוג של מערכון חסר כל הגיון שבו משתתפות דמויות מספר.(חלק מהן מדיג'ימון) המערכון מצחיק וניכתב ע"י מיספר אנשים בתור משחק משעשע. לאחרונה הועלתה הדרישה להוסיף לו פינה למאמרים. האים נסכים? 1.כן,זה מצחיק ונחמד. 2.כן, אבל שישימו יותר דמויות מדיג'מון 3.כן, אבל שיעשו את זה יותר רציני 4.הפורום יבש וצריך להחיות,לא משנה מה, אז כן. 5.לא, אין לזה קשר לדיג'ימון.מותר לם להשאיר את זה כאוף. 6.לא. קרמבו זה אוף, ואנשים לא מיתעסקים בדיג'ימון בגלל זה. ותגיבו.

OFIRB9

New member
גיהי זה גאוני!

אני מצביעה להכניס יותר דמיות דיג'ימון ^^

טיקיי

New member
כל האפשרויות אומרות שכן, חוץ מאחת.

וגם היא לא מדויקת... למה אין אפשרות שאומרת "לא!!!"? בכל אופן, זה די ברור שאחת מהאפשרויות של הכן תיבחר, בגלל שאתם הרוב...

Dark SpaWn

New member
לא בידיוק...

1.כן,זה מצחיק ונחמד. (זה פשוט כן) 2.כן, אבל שישימו יותר דמויות מדיג'מון (זה כן אבל שזה יפסיק להיות אוף אבל ימשיך להיות מצחיק) 3.כן, אבל שיעשו את זה יותר רציני (זה פשוט שיפסיק להיות מצחיק אלה היה סיפור רציני) 4.הפורום יבש וצריך להחיות,לא משנה מה, אז כן. (זה כן עד שהמצב של הפורום ישתפר) 5.לא, אין לזה קשר לדיג'ימון.מותר לם להשאיר את זה כאוף. (זה שאפשר לנו לכתוב את זה אבל לא תהיה לזה פינה במאמרים ועל זה הסקר) 6.לא. קרמבו זה אוף, ואנשים לא מיתעסקים בדיג'ימון בגלל זה. (וזה פשוט לא) זה פשוט כל מני נקודות באמצע, אם הבחירה הראשונה תיבחר אז פשוט נמשיך את זה ותהיה לנו פינה במאמרים אם האפשרות האחרונה תיבחר אז פשוט נפסיק לכתוב את זה כל השאר זה מן כזה משא ומתן,אנחנו יכולים להמשיך לכתוב את זה אבל אם וויתורים מסיימים

טיקיי

New member
אז זה כן בדיוק.

כל האפשרויות אומרות שתמשיכו עם זה, לא משנה איך בדיוק, ורק האחרונה אומרת שלא בגלל שזה אוף, וגם זה בטח לא ימנע מכם להמשיך לכתוב את זה בהודעות אוף טופיק... ובכל מקרה, זה די ברור שהתוצאה תהיה האפשרות השניה, כי אתם הרוב, אז לדעתי הסקר הזה מיותר.

Digi Lista

New member
האמת...

כמו שיובל אמר ברור מה הרוב יבחר,אני לא בהכרח מסכימה לזה אבל...

Digi Lista

New member
זה בסקר.אתם מוזמנים להצביע...

מותר לי לעשות פרצוף חמוץ קצת?... כמה שאני מנסה ליזום דברים שקשורים לדיג'ימון אין הענות ובסוף הנושא לסקר קשור לקרמבו מחבתים שהוא אומנם קשור איכשהו לדיג'ימון אבל בעקיפין ולא כולם לוקחים בו חלק...

Digi Lista

New member
אני מקווה שמהר...

בוא נציב לו זמן של שבועיים,הבעיה שאחר כך צריך סקר חדש ואני לא בטוחה ששווה לעשות סקרים כשכול דבר אחר לא הולך(לצערי)

Dark SpaWn

New member
לא נכון

יש רק שני אפשרויות של לא ובערך 4 של כן בשביל לנצח כמה אנשים יאלצו לבחור אפשרות אחת מסויימת של... רגע אני יסביר בדך אחר נגיד 7 אנשים יצביעו שכן ו5 שלא אז התוצאה הסופית תהיה אפשרות 1 2 כן אפשרות 2 1 כן אפשרות 3 2 כן אפשרות 4 2 כן אפשרות 5 1 לא אפשרות 6 4 לא אז בסוף האפשרות האחרונה תיבחר

טיקיי

New member
אתה לא מבין...

גם האפשרויות של הלא, עדיין אומרות שתמשיכו לכתוב את זה... אם זה יהיה לא אבל מותר באוף, אתם תכתבו באוף... ואם זה לא כי זה לא קשור לדיג'ימון, אז אתם תעשו את זה קשור לדיג'ימון... אתה מבין? ובכל מקרה, אתם לא תפסיקו עם הדבר הטיפשי הזה...

טיקיי

New member
זה משנה?

זה יותר מדי תקוע בכל חור, וזה מרגיז. ולא אכפת לי שלא תפסיקו עם זה, במילא אני לא קורא (אחרי שקראתי איזה שיר טיפשי שלך ושל ספון, כבר לא מעניין אותי לקרוא שום דבר שאתם כותבים) ואתם גם לא מכריחים אותי לקרוא, ככה שזה לא ממש ממש ממש מפריע לי, זה רק יותר מדי לא קשור לפורום... אבל אתם הרוב, אז זה לא משנה, אני מניח...

Dark SpaWn

New member
לא כל מה שאנחנו כותבים מטופש...

חלק גדול כן אבל לא הכל... חבל,מציע לך לקרוא הפיק שלי אם יאנה זה דיי לא רציני אבל הפיק שלי אם מון זה מאוד רציני והפיק ההוא של יאנה שכבר הגיע לפרק 20 הוא מאוד יפה

טיקיי

New member
זה לא היה פיק...

זה היה שיר ממש אידיוטי שהמצאתם... אבל זאת לא הכוונה. אני מניח שלא בכל מה שאתם כותבים אתם כותבים דברים כאלה, אבל עצם העובדה שכתבתם את זה, מראה משהו על האופי שלכם. http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?forum=453&firstmsg=1515&archive=1 "ואז,מה נורא מה איום הרגו לו את האח התאום שהתפגר לו בשמש כל היום! ואחרי שהוא מת הוא מופיע לאנשים בחלום" מניסיון, אני יכול להגיד לכם שאח תאום שמת, זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות, במיוחד אם אחר כך חולמים עליו. זה מצחיק אתכם? מה בדיוק מצחיק בזה? http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=453&msgid=24892754&archive=1 "ולתינוקת קראו זואי הקטנה ואמא גידלה אותה דומה ועכשיו גם היא זונה ומה לעשות,היא אנסה את ג'י פיי הבן אדם שוקל טונה ! זה ממש לא אנושי !" יש לכם מושג מה ההרגשה כשעוברים אונס? אני לא מאחל את זה לאוייבים הכי גרועים שלי... אבל בשבילכם זאת רק בדיחה. זה לא קורה לכם, אז לא אכפת לכם לצחוק על דברים כאלה. אתם לא מסוגלים להבין את הדברים האלה, כי אתכם זה מצחיק. זה לא הומור, זה הומור שחור. דברים כאלה לא מצחיקים, הם נוראיים. אני יודע שזה לא מה שאתם כותבים בכל הסיפורים שלכם, אבל זה מלמד משהו עליכם. וגם בלי קשר, מה שאתם כותבים לגמרי לא קשור לפורום ואותי אישית, זה גם לגמרי לא מעניין.

Digi Lista

New member
אני זוכרת שלא הורשמתי מהשיר הזה

אפילו קראתי עכשיו את התגובות שלי-לא כעסתי על זה כי אין לי זכות לכעוס אבל כתבתי שהשירים שלכם מוזרים ולורי עושה דברים יותר מרשימים,אני זוכרת שלא ידעתי כול כך איך להגיב אבל שימו לב שלא אמרתי מפורשות דיעה,אני זוכרת שהרגשתי מוזר ולא ידעתי איך להגיב בלי לפגוע. אונס זה דבר מזעזע ויש פה דברים שלא יודעים על כול מיני אנשים(בטח לא תשמעו אותם ממני)אבל אני לא בטוחה שיש לי זכות לכעוס על כאלה דברים כי אני לא אחראית על מה שאנשים כותבים ואני נגד להגביל את חופש הביטוי... אני רוצה לשמוע עוד תגובות לא רק מכם ומיובל אלא מעוד אנשים כאן לפני שאני מחליטה רשמית משהו.

Apikachu L

New member
תיראה יובל

אני ממש מצטערת אם פגעתי בך אבל....לאור המצב החרא ביטחוני שכולנו נמצאים בו עמוק עמוק עמוק ולאור יאושים אישיים שיש לכל אחד ואיד מאיתנו חייבים לעשות משהו שמצחיק.אבל יש לי דבר מסויים להסביר לך,כל הומור הוא הומור שחור ואין הומור שהוא לא.אנחנו לא מתצכונים לפגוע באיש.ואגב,אם אתה רוצה לדעת כמה מהדברים האלו כן קרו לי. ואם אתה רוצה אתן לך תאור מפורט במסרים.

Digi Lista

New member
אני דווקא רוצה לשמוע.

אם תרצי אני ממש אשמח לשמוע בפרטי הכול.

למעלה