דיון שהיה לי עם ידיד

זה כיף!

אולי כי אני בעיקרון בן אדם שמאוד אוהב להכיר אנשים חדשים והקרח איתי נשבר מהר.. יש רגעים של שתיקות מביכות וכ'ו אבל בעיקרון זה ממש כיף-כמובן תלוי גם בדייט.

ChilD SouL

New member
זה יכול להיות כיף...

אם יודעים איך להנות, לא להלחץ או להתרגש יותר מדיי. אבל כל אחד וההגדרה שלו לכיף. חוצמזה, להכיר אנשים חדשים זה אחלה דבר.

HyPeR SoNiC

New member
הדעה שלי....

אני חולה על פגישות ראשונות באופן כללי אני בן אדם מאוד חברתי. אני אוהב להכיר אנשים חדשים ואני משתדל לעשות את זה כמה שיותר. גם אני חושב כמו מרינה וכמו הדס.... ההשקעה בהתארגנות שלפני, המתח, ההתרגשות... איך היא? אני נראה בסדר? מה היא תחשוב עליי? מה אני אגיד לה? ואם לא ילך? ובמהלך הפגישה, להציג את עצמך על הצד הטוב ביותר, להכיר אותה, לדבר איתה.... לנסות לברר כל הזמן מה היא חושבת, איך היא מרגישה, אם נוח לה, חם לה, קר לה, אם היא נהנית, אם היא רוצה לעשות משהו אחר אחרי זה...... ואחרי הפגישה..... המתח... להתקשר? לא להתקשר? מתי להתקשר? היא בכלל רוצה שאני אתקשר? מה היא חשבה עליי? היא תרצה להיפגש שוב? קצת מאוחר, אולי היא ישנה? אולי היא עסוקה? מעניין מה היא חושבת עכשיו...... זה פשוט מדהים!!!! פגישות ראשונות זה ה-ד-ב-ר!!!!!!!

SimplyMe1

New member
יותר מדי שאלות לדעתי.....:)

יש משפט חכם שאני מאמינה בו: "אל תהיה אנטי,תהיה שאנטי".. משמע..לזרום..לא לחשוב על כול דבר בדקדוק מינימלי,ולהיות תמיד מוכנים להפתעות..לא? הרי יש אנשים שמתנהגים ב-ד-י-ו-ק לפי הכללים..ז"א בלבוש,בדיבורים,בהתנהגות..ואפשר גם להתגמש ולא ללכת עפ"י החוקים האלה,אלא "לקרוא" את הבנאדם ממול..לא להיות קפוא מולו או לוותר על התכונות והאופי,אבל להיות עם טאקט.. וכול מה שרשמתי פה זה לאו דווקא בקשר לפגישות ושות',אלא סתם לחיים ולמצבים בלי ידועים,שעם קצת חושים וטאקט-יכולים לגרום להלך הדברים לזרום ולא לחשוב מה "בסדר" להגיד ועל מה צריך לוותר..

HyPeR SoNiC

New member
כן, אבל אני התכוונתי.....

לכל הקטע הזה של פגישות ראשונות הרבה התרגשות, הרבה סקרנות.... אי אפשר שלא יהיו הרבה שאלות

Sexy Kitty

New member
../images/Emo45.gif

וואי אני מתה על פגישות ראשונות! זה הפגישות הכי כייפיות!! כל התהליך של ללמוד להכיר מישהו חדש,ללמוד דברים חדשים ולשמוע מה יש לו להגיד בנושאים מסוימים,זה הדבר הכי מעניין!

shelly1975

New member
האמת גם לי נראה ש- 90% מאיתנו

שונאים פגישות ראשונות, כי זה הקטע של ההכרות הראשונית, וללכת להיפגש עם מישהו שאין לי שום רגש אליו, זה ללכת בחוסר חשק ומצד שני, הסקרנות של מה שאולי אולי ייצא מזה, זה מה שמעודד אותנו בכל זאת לעשות את זה.

למעלה