דיון שהיה לי עם ידיד

מיטללל

New member
דיון שהיה לי עם ידיד

אני אמרתי שאני שונאת פגישות ראשונות הוא אמר שזה לא חוכמה כי כולם שונאים אני אמרתי שממש לא כולם שונאים מה דעתכם? מה אתכם?

pain is MY love

New member
מה קרה לך?!

אני חולה על פגישות ראשונות!!!! זה הכי כיף. כי זאת ההזדמנות הכי טובה לדפוק הופעה, להביא אותה ביציאות אינטליגנטיות ולשחק אותה בגדול! חוץ מזה שבפגישה ראשונה תמיד יש הכי הרבה על מה לדבר כי עדיין לא מכירים כל כך... וגם יש את ההתרגשות הכי גדולה ממה שיהיה אחרי הפגישה... זה הכי שווה שיש!

nulila

New member
זה נכון מה שאת אומרת..

אבל שוב , זה תלוי איך האדם שאת נמצאת איתו ואם זורם , לפעמים כשאתה מכיר כבר את האדם אתה מרגיש איתו הרבה יותר בנוח , ובכלל האווירה בדייט יותר נחמדה, ובפגישות ראשונות הרעיון זה רק כמה שיותר להרשים את בן הזוג.. אבל בהחלט לדפוק הופעה ולהביא אותה ביציאות חכמות ולהשאיר אותו פעור פה , עם חשק לעוד בהחלט מהנה :) אבל שוב, אם מתגלה לך שנדפק עם בחור אנטיפט שעושה טובה שמדבר איתך או יש יותר מידי מבוכה.. זה די יכול להרוס...

pain is MY love

New member
מבוכה שמבוכה

אם הדייט לא זורם ולא בא בטוב אז מסיימים אותו מהר וחוזרים הביתה מקסימום בזבזנו ערב (טעות לשמה!) אבל אי אפשר להשוות את זה להתגשות ולכיף שלפני!

TheWhiteTigris

New member
בעיקרון

אני מעדיף פגישות חדשות כי זה הצ'אנס לעצב את דעת האנשים שממול לפי מה שאת רוצה ולא לפי הסטיגמות שמלוות אותך מהילדות אצל הסביבה הקרובה. אבל בפגישות אחד על אחת... זה כבר סיפור. לא יודע מה להגיד. לא שונא (כי יש צ'אנס להכיר אנשים חדשים) ולא אוהב (כי עדיין להתחיל "ראיון עבודה" כל פעם מחדש זה מתחיל להמאס...)

s h i r k u s h

New member
פגישות ראשונות ../images/Emo11.gif

שונאת פגישות ראשונות, הלוואי והיה אפשר ישר לקפוץ לתוך הקשר הרומנטי ולזרום עם זה...

Akuna Matata

New member
../images/Emo31.gif לא אוהבת

מביך, מותח, לפעמים מפדח, הוא יתקשר? הוא לא? מה הוא חושב?
לא כיף בכלל.

בשלולית

New member
אבל זה כל הכייף שבפגישות הראשונות!!

כל הכייף זה מה שאמרת... שזה מביך שזה מותח שזה מפדח... שמתרגשים!! כל ההתרגשות מההתחלה החדשה זה כל מה שעושה את הפגישה הרבה יותר כייפית ומעניינת!! אני חושבת כמו מרינה... הפגישות הראשונות זה ה-דבר!! כל הכייף בקשר בין בני זוג, זה בדרך כלל ההתחלה, ההתלהבות, ההתרוממות (- אני מתכוונת במצב רוח!!!!! חחחח ) , כל המצב הזה שממש מרחפים בעננים... זה הכי כייף בעולם!! כל התהייה - האם הוא אהב את הפגישה ? האם הוא ירצה עוד אחת ? זה הכי כייף!! אבל יש משהו אחד שאני אישית לא אוהבת בפגישות הראשונות, והזכירו את זה כאן, הרושם. למה צריך לעשות רושם אחד על השני? בשביל מה?! תהיה אתה עצמך וככה אני הכי יאהב אותך.... אני יודעת שבתחילת הקשר עם האקס שלי, רציתי נורא שהוא יעשה לי מסאג' לדוגמא, והוא עשה מזה טוב, ולאט לאט, במשך הקשר כל פעם המסאג' נהיה יותר גרוע... אין זה היה נטו רושם!! חחח ולדעתי זה מטומטם.. כי חוץ מהדוגמא שלי, יש דוגמאות אחרות שסתם חבל "לרמות" את הדייט שלך, עדיף שהוא ידע את זה מההתחלה, שידע עם מי יש לו עסק!
לא ככה?

pain is MY love

New member
תראי

זה לא בקטע של לרמות... אני לפחות לא רואה את זה ככה. כי כשאני מציגה את עצמי על הצד הטוב ביותר אני מציגה את מרינה במיטבה ולא מישהי אחרת! אני מציגה את עצמי אבל בצורה הכי טובה שיכולה להיות... בפגישות הבאות אני כבר יכולה חופשי לשים קרם לחות בשיער במקום פן או להחליף את החצאית מיני במכנס... אבל הפגישה הראשונה היא ה-הזדמנות להשאיר את הבן זוג עם פה פעור. וזה מה שכיף בזה!!!

pain is MY love

New member
אני חידשתי אותה......./images/Emo3.gif

מי שגורם לך לבכות, לא שווה את דמעותיך ומי ששווה את דמעותיך, עוד לא נולד!!!!

pain is MY love

New member
בוא נגיד ככה

עוד לא נולד הבחור ששווה שאני אבכה בגללו.... אבל מותר לי לבכות סתם ככה לא?....

SimplyMe1

New member
../images/Emo6.gifאיזו חמודה.........

אם לא ממים ,אז ממה? מיהלומים?

pain is MY love

New member
הלוואי יהלומים!

איפה יהלומים?... המדעות שלי הן אש.... כי כשהן באות הן באמת שורפות....

SimplyMe1

New member
אם היו מיהלומים הייתי באה לאסוף

לך את הדמעות(כמו בשיר)ואז הייתי מתעשרת מהג'וב החדש..

למעלה