דיון: רדיו ברסלב

ציונית

New member
אני מאזינה קבועה לרדיו ברסלב ישראל

ואני רוצה לאמר שהמוסיקה נפלאה בטוב טעם וטהורה למרות שלמוסיקת טראנס אני לא מתחברת ,המוסיקה שם בדיוק כמו רדיו ברסלב FM94 יישר כוח ללמנהל האתר .(ברסלב ישראל )

yosi80

New member
הבהרות לגבי השאלות והתגובות

חלק מהאנשים דיברו על טראנסים , אז ככה: תוכנית אחת בלבד ברדיו בשעה 23:00 היא אכן בסגנון זה, המוסיקה הזו נכתבה במיוחד ובלעדית לאתר ברסלב ישראל ע"י האומן אהרון סגל מלהקת MFG שכאמור הוא אחד מאנ"ש חוזר בתשובה, יהודי ירא שמיים וכשר לא פחות משאר הנגנים והאומנים שמנגנים מוסיקה ומשדרים בכל תחנות הרדיו הדתיות וגם כמובן ברדיו ברסלב 94 FM. המוסיקה הזאת הוכיחה עצמה כמקרבת מאוד את אחינו הרחוקים ועובדה בשטח שהיא קירבה לרבינו מאות ואלפי רחוקים........ אם אהרון סגל לקח מוסיקה מקורית של רבינו או כל מוסיקה חסידית אחרת וחידש אותה אז אשריו ואשרי חלקנו שיש לנו ממה להנות. אנחנו מקבלים מאות תגובות של גולשים שהרדיו מאוד מקרב אותם והצורה והדרך שהוא מוגש גורמים רק לאיחוד ולקירוב לבבות......... כל תוכניות הרדיו זהות לכל שאר התחנות אותו סוג של שירים, אותו סוג של שעורים.......... אף אחד לא בא כאן להתנצח ולהתחרות בשום תחנה קיימת שכולם יצליחו שלכולם יהיה רק טוב וזה הכל........ אני מאחל לרדיו ברסלב 94 המון הצלחה גם בתדרים הרגילים וגם באינטרנט ומקווה מאוד לשיתוף פעולה בהמשך הדרך.

מזמן לא לגמתי מהיין הזה.......

לחיים איש לחיים, יש לנו אפשרות מוחשית להבין את סיפור חוני המעגל לאחר החרופ הגדול
בנתיים לחיים
כל עוד אפשר.....

אני לא מבינה מה הקטע שלכם

בס"ד בר"ה לא מבינה מה הקטע שלכם נגד מנהל הרדיו .. ונגד הרדיו בכלל (לטענתכם "כתובת האתר" ) חבר'ה .. זה לא משנה כלום !! לא צריך להיות שום קנאה .. ושום שנאה .. ושום תחרות .. זה לא שייך !! האתר והרדיו והפורום ב"ה מחזקים מאוד הרבה הרבה אנשים .. והטענה של סיומת הכתובת היא נורא שטותית וילדותית .. כמו שיוסף אמר מאשרים כל כתובת שהיא פנויה .. בעיקר ששילמו עליה .. תאמינו לי שמי שרוצה להכנס לרדיו ברסלב (הישן ..) ויכנס ב'טעות' (אני בכ"ז מאמינה שאין טעויות ומקרים בעולם ) לאתר 'רדיו ברסלב ישראל' הוא ישים לב שזה לא מה שהוא רצה להכנס וישנה סיומת של כתובת .. די כבר עם השטויות.. די כבר להתנהג כמו ילדים קטנים .. אנחנו רק צריכים להעיף את כל העולם והמחלוקות ולהדבק ברבינו ! להעיף הכל !!!!!!!!! פשוט הכל .. אנחנו לא שמים לב שיש פה יותר מדי קדושה והיצר תופס פה חזק ?! אולי נעזוב את העניין וכל אחד יתעסק בעיסוקיו ? 'זה מעשה שלו וזה מעשה שלי' בעיקר שאנשים עושים כל מה שהם יכולים כדי להפיץ את רבינו הקדוש .. צריך להצדיע להם .. לא להתחיל עם קנאה ותחרות. כל טוב .

asaf2000

New member
תגובה

אין פה שום מחלוקת ותחרות. פשוט הערנו שבעולם כשלחברה יש סימן רשום וחברה אחרת משתמשת במשהו דומה ישר יש תביעה משפטית... אז במקרה הזה כמובן שאין שום תחרות ומחלוקות אבל עדיין מן הראוי היה לעשות את הרדיו בשם שונה....מה לעשות, אני לא מרגיש טוב עם זה. זה כמו שאני אפתח עכשיו אתר radiobreslev.net ויעשה רדיו ברסלב משלי...איך זה יראה?

דבר ראשון

בס"ד בר"ה זה לא אמור להיות עניין שלך .. כי זה בכלל עניין בין שני אנשים אחרים ככה שאני גם לא מבינה בכלל את כל מטרת הדיון הזאת .. שכולם מתערבים פה בעניינים לא שלהם (כן.. גם אני .. כולם פה .. ) דבר שני יש לך זכות לפתוח אתר כזה.. בדיוק כמו שלכל אחד יש ..

אחרי שקראתי את כל האשכול הזה

לקח לי זמן להבין שפתחו רדיו נוסף בשם רדיו ברסלב... ואני חושבת, שעם כל הטיעון של "העיקר להפיץ את רבנו" יש פה מעשה לא יפה בכלל, וכל הנסיונות להגיד כאילו : היי מה אתם עושים ענין וכד'" הם ממש לא לענין. ואפילו נראים בעיני התחסדות לא אמיתית בכלל. אני מאזינה ותיקה של רדיו ברסלב, קיבלתי המון מהאזנה לרדיו הזה. אני חושבת שזו חוצפה להשתמש בשם הזה, ועוד לקפוץ כאן ולהגיד מה אתם רוצים קנינו את זה.... לא רואה כאן יראת שמים.

למעלה