דיון רבותיי ,דיון

דיון רבותיי ,דיון../images/Emo6.gif

ע"פ הפרק האחרון,שבו לוקאס אמר כביכול להיילי-את הבוגדת "בלה בלה לה" (למי שלא זוכר-היום ברבע ל-3 אפשר להיזכר),לא יכולתי שלא לשים לב שההתנהגות שלו מזכירה קצת את דן. להאשים את כולם ולא את עצמו
, לא יודעת-אולי זו רק אני אבל מה שהוא אמר לה ואיך שהוא אמר לה ממש לא נראה מתאים לדמות שלו..אולי אני פסיכית ששמתי לב לזה? שתפו.

האמת,

שלדעתי אין לה מה להתערב. נכון, לוקאס טועה במה שהוא עושה- אבל למה היא באה בגישה כזו תוקפנית אליו? גם היא עשתה לו קטע מסריח כשהיא שיקרה בקשר לניית'ן.. אני ממש לא חושבת שהדמות שלו מזכירה את דן, אבל הוא תכלס ממש יצא מניאק בכל הסיפור הזה. לא טוב לך עם ברוק - אל תלך מאחורי הגב שלה. לפני שאתה מתחיל להיות עם פייטון תסיים עם ברוק.

iKilledKenny

New member
לפי דעתי

הוא לא היה צריך בכלל לקפוץ לקשר עם ברוק כל כך מהר אחרי שפייטון דחתה אותו..אם הרגשות שלו לפייטון נשארו חזקים הוא היה צריך לחכות קצת לברר אותם ולא לקפוץ על הבחורה הראשונה שאיתה הוא השתכר ואם הוא כבר קפץ..הוא לא היה צריך לשקר לברוק בקשר לרגשות שלו לפייטון..זה לא הוגן כלפי ברוק. בקשר להיילי אולי היא באמת לא הייתה צריכה להתערב אבל הבחור אידיוט מישהו היה צריך להגיד לו את זה..אני לא חושבת שהיא "בגדה" בלוקאס כמו שהוא בגד בברוק..אז לא כל כך הייתה לו זכות לקפוץ ולהאשים אותה

ענבררר

New member
אני חושבת...

אני חושבת שהיילי התערבה רק בגלל שהיא ידידה שלו והיא רוצה בטובתו... וזה ממש לא יפה שהוא רוקד על 2 חתונות... והיילי ממש לא בגדה בלוקאס כי היא עשתה זאת בשבילו.... והוא התעצבן ודיבר אליה ככה כי הוא ידע שהיא צודקת והוא פשוט לא רצה להכיר בזה! לסיכום היילי ממש מותק וגם לוקאס אבל בסיפור הזה הוא יצא ממש מניאק!

נכון ובגלל זה

המוח המעוות שלי חשב איכשהו שאולי הבימאים בתוכנית עשו שהוא יהיה דומה לדן בקצת.

נכון!!!!

וגם אם הוא כבר הלך עם ברוק, הוא ראה שהוא לא מצליח לשכוח את פייטון אז עדיף היה אם הוא היה גומר עם ברוק ולא בוגד בה כי לבגוד זה הרבה יותר גרוע!!!!

iKilledKenny

New member
ׁבדיוק אבל הוא אידיוט

וכמו שאמרו כאן... הוא הופך להיות לאט לאט יותר ויותר דומה לדן... לפחות זו נראה לי הייתה המטרה של הכותבים.

למעלה