דיון|קרח|

דיון|קרח|

הדיון ידבר בנושא- מקלט, מלחמות וסוסים
מה לדעתכם אפשר לעשות בעת מלחמה שנופלים טילים על ישראל בקרב חווה כלשהיא מה ניתן לעשות למנוע פגיעה מהסוסים?! לשחרר אותם לחופשי?! או מה?! נמקו!! הייתם רוצים מסכות אב"ך לסוסים?! אתם חושבים שהסוסים היו מוכנים להיות עם כאלו?! ותוסיפו דברים שעולים לכם בראש..

*../images/Emo186.gif

קודם כל- חלילה וחס!! אפשר לשחרר את הסוסים, אבל רק אם זה ממש קרוב כי אחרת אין סיבה. סוסים מאד פוחדים מרעשים חדים ובכלל לכן נובע העניין של טילים!! טילים כאשר הם פוגעים במשהו או באדמה הם עושים בום גדול מאד שדי עלול להפחיד ולהבהיל את הסוסים עד מאד. אני חושבת שמסכות אב"ך לסוסים, אם אני לא טועה המציאו כבר לכלבים וחתולים, ולחיות מחמד שכאלו, נראה לי הייתה על זה כתבה בעיתון בפעם שעברה- כלומר בשנה שעברה שהיה חשש ביפלו טילים במלחמה של ארה"ב נגד עיראק. אז זה העניין. אבל זה מאד נחמד עם יהיה גם מסכות אב"ך לסוסים למרות שלא נראה לי הם יחבשו אותם והכל, כי זה די לוחץ וזה סוס הוא לא ממש יבין מה הולך כאן.. זן בעייה! טוב תציעו גם אתם רעיונות
אם יש לכם רעיונות לדרכים מלבד מסכות אב"ך וכאלה, תציעו, יזמים צעירים

S H I L G I

New member
דה-ז'ה-וו?!../images/Emo12.gif

ואין ממש מש לעשות עם הסוסים חוץ מלקחת אותם למקום בטוח יותר למקום שיש סיכוי קטן שייפלו בו טילים

Y GIRL

New member
אז ככה....

זה יהיה אסון אם חס וחלילה יפלו טילים ליד חווה כלשהי! אבל!!!! אם באמת יש חווה שנמצאת במקום שעלולים לפול בו טילים יותר מכול מקום אחר *אהמ*רמת גן*אהמ....אז יש מן מסיכה כזו שוטרינרים יכולים לעשות זה ניראה כמו גרב שמלבישים על הפנים ויש הזה סודה לשתייה וכל מיני כאלו דברים וזה טוב להרבה בעלי חיים כמו כלבים וכו' אבל זה לא טוב להרבה זמן זה יותר להעברה ממקום למקום אבל זה יעיל בהרבה מצבים. חוות שיודעות שהן באיזורי סכנה כאלו אמורות לברר ולהתמגן בהתאם האפשרי! אולי אפשר לעשות מן מקלט ענקי כזה או משהו..חחח אבל אם משהו כזה קורה ובאמת אין דרך להציל אותם או לשמור עליהם אז לשחרר אותם כי ככה אולי יש להם סיכוי כלשהו!

../images/Emo3.gif

לא יודעת...אני לא חושבת שהיו משחררים את הסוסים כי זה יותר מסוכן מכל טיל ישפול אבל אני חושבת שפשוט אם יפול טיל שבאמת יהווה סכנה גם כך לא יצא לי לרכב....

למעלה