../images/Emo23.gifאל תחפשי אותי
לא אמרתי שום דבר רע על אנשים עם כסף, להפך, אמרתי שיהנו. ולא דיברתי על כולם אמרתי שחלק. כבר בתחילת ההודעה אמרתי שהנושא הזה זה הרבה מעבר וזאת דעתי אף אחד לא חייב לקבל אותה.. לדעתי זה כן נוגע לאנשים שקופצים עם הסוס מטר שישים (בדגש כמובן שמדובר על סוסים שלא מוכנים לזה), כי סוסים שעדיין צעירים מידי בשביל זה או לא מוכנים לזה ולא מסוגלים אבל בכל זאת קופצים אני יכולה להגיד לך הרבה בקשר ל"אהבה" של הרוכבים שלהם אליהם. לא קשור בכלל לאנשים של בצפר אמרתי שאלה שיש להם יותר מידי סוסים מכדי שהם יכולים לתת להם את האהבה הדרושה והמינימלית, שוב, אמרתי שלא כולם אלה חלק, וגם רשמתי את זה. אני לא אומרת שאלה שלומדים לא יכולים לדאוג לסוסים שלהם אבל לדעתי אחד מספיק, אם יש כאלה שיש להם זמן אז סבבה שיהנו.. אני אישית מכירה כמה שלא יכולים אבל לוקחים בכל זאת כי יש להם את האפשרות הכלכלית ולא אכפת להם בשיט מהסוסים שלהם. לא יצאתי בשום מתקפה אישית אני לא מבינה בכלל למה אמרת את זה רק ציינתי שיש כאלה שזה עלה להם לראש ויש גם כאלה שלא כמובן. אני לא אציין שם אבל יש כאן דוגמא אידיאלית בפורום למישהי כזאת שלא מוותרת על הסוס\ה שלה בגלל שיש לה כסף לאחד יותר יקר. ואני גם לא שוללת כאלה שכן, אני פשוט נורא אוהבת כאלה שקשורים לסוס שלהם ממש כדי שלא יוותרו עליו בשביל תחרויות יותר מוצלחות, אבל שוב, זה כל כחד והשיקולים שלו.. אני לא חושבת שמישהו צריך להעלב מההודעה שלי כי מי שיודע שהוא נותן לסוס שלו את הדאגה והאהבה הראויה שמגיעה לו ההודעה שלי לא מדברת אליו בכלל, אלה שמזלזלים בסוסים שלהם יכולים להעלב ממנה, אבל בינינו זה מגיע להם קצת.. מבחינתי אין דבר יותר גרוע מבעלים שלא משקיעים בסוס שלהם את ההשקעה המינימלית. אני יודעת שבשנה האחרונה רציתי לקנות סוס ולשים בפנסיון אבל לא היה לי את הזמן אז לא עשיתי את זה, ואני שמחה שלא עשיתי את זה אחרת ההודעה שכתבתי היתה מדברת גם אליי.. מה שניסיתי שורה תחתונה להגיד שמי שרוצה לקחת סוס צריך לקחת בחשבון הרבה דברים כי זה הרבה מעבר ליכולת כלכלית לרכוש אותו, זה גם מה אתה יכול לתת לו שלא קשור בכסף.