המשך .
בעבר כשקיבלתי לקוחות הדבר הראשון היה להבהיר ללקוח כי מטרת בואו היא למצוא את המפריע לו להיות שלם עם עצמו . זו המטרה הנעלית של הקבלה ולפי דעתי זוהי המטרה הרוחנית של ההתפתחות הרוחנית. הגדילה הרוחנית מאפשרת לנו לראות את כל ההיבטים הפנימיים המצויים בו וללמוד לקבל את עצמו כפי שהוא שכן לפי אמונתי כולנו נבראנו ע"י הקב"ה בצורה המושלמת . אנו נבראנו ככלים מושלמים על מנת להכניס לתוכנו את האור. האור לפי הבנתי הוא אור החיים השוכן בידע הפנימי ובכל אחד מאיתנו יש חלק קטן מידע ,מאור גדול יותר שהוא החלק האלוקי ממעל עליו מדברים. כאשר אנו לומדים קבלה אנו לומדים לאזן ולהשתמש בידע ובאור שלנו לאלה שעדיין לא מצאו דרכם אל שלמות הכלי בכדי שיוכלו לעסוק בהמשך דרכם בעולם הקבלה. אני לא רואה במקובלים המחלקים קמיעות כמקובלים ולא משנה כמה ידע יש להם. איני מאמין כי קמיעות העולות סכומי כסף גבוהים יעזרו לאדם עני היושב בבית כי אין עבודה ואוכל לילדיו . אני כן מאמין כי אם אני אגיד לו "שמע אם אינך מוצא עבודה במקצוע אחד אולי רצוי שתנסה זמנית לעבוד במה שכן יש עבודה." איש לא מת מכך שעבד עבור שכר מינימום . איני מאמין בקמיעות כי הם אלה העושים את המלאכה ואיני אוהב את הסגנון הזה של השבעת מלאכים . (זה נראה בעיניי שיטה לעקוף את קביעתו של הקב"ה ) ,אני מעדיף את השיטה של התפילה והתחינה לקב"ה שישפר את מצבו של אדם. אני רואה טקסים של מקובלים (מי שמכיר את טקס השלכת הנרות לאש הנעשה במירון ע"י מקובלים ) הגזורים בכלל מעבודת אלילים . אני מאמין בתפילה ,בצדקה בגמילות חסדים .זה כן אני מאמין כי תהילים עוזר ושיר השירים עוזר . אך דחילק קמיע שבו החתמנו מלאכים לבצע את ההפך משגזר הקב"ה .ישנם קמיעים שאני באמת מקבל .ישנם תפילות הממוסגרות על מסגרת הנתלית על הקיר וכולם רואים אותה ואני מאמין שזה עוזר כי ברגע שאתה רואה כתב אתה גם קורא אותו ובכך זיכית את האחר שזו מצוה חשובה בעיניי. אך לגבות סכומי כסף גבוהים ממישהו שהוא סובל ובמצוקה קשה ,אתה מוציא מפי ילדיו את האוכל. כל הכישרון וכל האמונה שלך מיסודה לא טובה. אני לא מאמין למקובלים המחלקים קמיעות ,אני מאמין במצוות בן אדם לחברו. מעבר לכך הכל פשוט תוספות שהוסיפו אנשים שבעיניי לא היו ולא יהיו אמינים. זוהי דעתי ואם מישהו מוצא דבריי פוגעים ,מעליבים ואו לא נכונים ...... זבש"ו