דיון קטן

Bi Free

New member
דיון קטן

אני יכול להרשות לעצמי למרות שאני חדש? קראתי פה כמה הודעות שהזכירו בעיה של בני הזוג עם הבי כשהאחרונים מקיימים סטוצים עם בנאדם אחר מחוץ לקשר הקיים. אני לא מתכוון לשפוט אנשים בגלל הבחירות שלהם, ולא מחפש למשוך אש אבל האם בגלל שאנחנו בי יש לנו פריוולגיה לחפש סטוצים תוך כדי הקשר? למרות שאני מאוד חדש בזה אני חושב שאין הרבה הבדל בין סטוץ כזה לבגידה. (אני מתייחס כמובן לקשר רגיל לא מהסוג הפתוח שבו יש מצב שהצד השני מאשר דברים כאלה) מה דעתכם?

sutul

New member
לא בתור ביסקסואל אין לך פריווילגיה לבגוד

אדם רוכש ערכים של מונוגמיה אם זה משהו שחשוב לך אתה דוחה את כל הרצונות שלך למלא סיפוקים ארעיים פשוט יש לך יותר... "אפשרויות" איתם לבגוד זה לא אומר שאתה צריך לעשות את זה קשר זוגי לדעתי צריך להיות בין שני אנשים והצורה היחידה בא אתה יכול לקיים יחסי מין עם גורמים אחרים זה רק ואך ורק כאשר בן/ת הזוג שלך נמצא/ת איתך ואתם עושים את זה בהסכמה מלאה וזה דורש הרבה שיחות והסכמה על קוים אדומים אתה עלול לחצות אחד בלי לדעת ואז.. ALL HELL BREAK LOOSE

uvita

New member
אני לא זוכרת הודעות

של אנשים שכתבו מה שאתה אומר...ואם כן כתבו אז כנראה זה מיעוט.. בגידה זה בגידה. בדיוק כמו שאהבה זו אהבה. ואין שום הבדל במין הנאהב/המאהב. יש הבדל אם אתה מדבר על מערכת יחסים פתוחה, או על משהו בהסכמה, אבל זה פרסונאלי. ומערכות יחסים פתוחות קיימות בכל קשת הנטיות המיניות, לא נראה לי שיש איזה שהוא הבדל בוהק כשאחד מבני הזוג, או שניהם הוא ביסקסואל לעומת קשר אחר.... עכשיו קראתי שוב את מה שאמרת וראיתי שכתכבת שאינך מתייחס למע' יחסים פתוחה, אז במקרה הזה התשובה היא חד משמעית: לא. אין לך פריוילגייה לבגוד מעצם היותך ביסקסואל!

Bi Free

New member
ברור שאין לי וגם חשבתי שזה מובן

מההודעה זאת לא שאלה ששאלתי רק שיקפתי את מה שראיתי בהודעות! אני לא חושב שמותר לבגוד רק בגלל שקיימת משיכה.

uvita

New member
חחח! אני הבנתי אותך

אתה לא ממש הבנת אותי- פתחת דיון והגבתי לו. התגובה היתה כללית, לא מכוונת דווקא אליך.

תגובה

גבר כל עוד הבן בת זוג שלך לא יודעים על הסטוצים האלה זה בגידה ולא חשוב גם אם רק נשיקה או פגישה במידה ושיתפת תבן בת זוג בדבר ויש הסכמה אז סבבה לך ותעשה חיים.

Bi Free

New member
ואיך הבנת שאני עושה דברים כאלה?

רק שאלתי מה דעתכם!

Blackice

New member
*מונוגמיסט בנשמה*

אני לא חושב שהנטייה המינית שלי צריכה להיות תירוץ לבגידות. לא יותר מאשר אם הייתי סטרייט או הומו. אנשים שיש להם צורך להיות עם אנשים אחרים מחוץ לקשר- ימצאו תירוצים, בין אם הם סטרייטים (אני גבר! אני סטרייט! אני צריך לכבוש, אני לא יכול לעמוד בפני יצרי..") או הומואים ("הרי ידוע שהומואים יותר חרמנים אפילו מסטרייטים, ואין אף גבר סטרייט נשוי שלא בגד באישתו..") או ביסקסואלים ("אני צריך לממש את המשיכה שלי לשני המינים, אני לא מסוגל להיות רק עם מין אחד.."). יש אנשים שחייבים להיות עם יותר מבן\בת זוג אחד\אחת בו זמנית- אבל זה משהו ספציפי שקשור אליהם, לא רק בגלל שהם "בי". ארז

למעלה