דיון פתוח.....

n o r m

New member
דיון פתוח.....

האם לדעתכם יש קשר בין חגים ( שהם לא חגי אהבה) לבין חברות ואהבה ורומנטיקה?

Aussie Girl

New member
אני לא ממש מבינה על איזה קשר

אתה מדבר. אתה יכול לתת דוגמא או משהו.

sh53

New member
מה שיפה בדיון פתוח זה

שלא מגבילים אותנו לחשוב בכיוון אחד בלבד, אלא מאפשרים לנו לחשוב לכמה כיוונים שבא לנו, שכל אחד יכול להביא את נקודת המחשבה שלו ואין דבר שהוא לא נכון - זה דיון פתוח לכל הדיעות באותו נושא

sh53

New member
בהתחלה חשבתי שהתשובה היא "לא"

לא בצורה החלטית ביותר, אך לאחר שחשבתי שניה או שתיים שיניתי את הדיעה שלי מקצה לקצה ולדעתי התשובה היא "כן". מתנות - לפעמים (לא אומרת שכך צריך להיות ולא אומרת שזה כך אצל כולם) בני זוג נותנים אחד לשני רק בחגים/ימי הולדת, ובשאר ימי השנה אין מתנות קטנות לתשומת לב או כהשקעה במערכת היחסים ביניהם, ולדעתי זה סתם חבל. בילויים - משום מה יש "נהירה" בחגים למקומות בילויים, התלהבות כאילו זו פעם ראשונה שיוצאים בחיים, הרגשה שחייבים לצאת ויש משהו מיוחד במקום הבילוי בחג לעומת ימים אחרים (יתנו יותר דברים בחינם בחג? יחלקו משקאות חינם בחג?). טלפונים - בחג יש את הכיף הזה של לא לקום מוקדם בבוקר כי ממש לא חייבים, ואז אפשר להתקשר באמצע היום בכיף בלי הרגשה שאולי מפריעים למשהו. הכרויות - יש את העצבות הזאת באוויר לפני חגים - מה אני אהיה לבד החג הפעם ולכל החברים שלי יש כבר חבר/ה ויש להם לאן ללכת, ורק אני אהיה גלגל חמישי? יש מי שעושים למען עצמם יותר לפני החג, לפעמים עובד והם מכירים ולפעמים הם נשארים אופטימיים לקראת החג הבא שבפעם הבאה זה יעבוד יותר טוב. יש מי שזה עושה להם רע כל כך על הלב והם פורקים את הלב וזה מה שבעצם עוזר להם.

למעלה