דיון פתוח או מסרים

freearth10

New member
הפורום הוא של כולנו

על דמותו של הפורום הזה כולנו צריכים להחליט. וקווי אופי מנחים כבר קיימים. ניתן לפתוח את הדיון על בעיות שנויות במחלוקת ועל רוח הדברים שיקבעו כאן בפורום - על המנהלת לשמור.

*g99

New member
וזה מה שכתבתי למעשה,

רק שאני חושבת שיש כללים מסויימים שהמנהלת יכולה לקבוע בעצמה,כי יש דברים שאנו הגולשים לא תמיד רואים. חשוב לעשות דיונים,להעלות הצעות,רעיונות וחידושים..רק מה שאני מנסה להגיד זה שלפעמים מנהל פורום רואה דברים שגולש לא רואה . קחו לדוגמא מנהל שמאשר גישה של פרסום מטפלים..הפורום יהפוך ללוח מודעות.יכול לבוא מנהל ולפתוח את "לוחות" ולתת את אותה הבמה לאותם מפרסמים,אך פה עליו למחוק כל ניסיון של פרסום בפורום עצמו.. זה לא קל לנהל פורום שכזה.

freearth10

New member
כל הויכוח הזה היה כאן כבר

לפני ששלשיית המנהלים שלנו לקחה את הפיקוד, שממנה נשארה היום רק sidekick. דעתי כאן ידועה. עם כל הכבוד למנהלת, זה לא הפורום שלה. (ן-SideKick אני יודעת ששתינו יודעות שזה לא אישי). אנחנו בחרנו אותה. זה לא איזה פורום חדש שהגיע אליו מנהל חדש שהוא זה שקובע את הכללים. חלק גדול מאיתנו נמצא כאן כבר הרבה זמן, עם תקופות של קצת יותר פעילות ותקופות של קצת פחות. כי לחלק גדול מאיתנו זה הבית הוירטואלי שלנו. ולי נראה שמישהו כאן מנצל רגע של חולשה כדי לתפוס מקום אליו לא יכול היה להגיע בתקופה קצת יותר נינוחה. פרסום זה עניין שנידון פה ולא פעם אחת. כך גם עניין מחיקת ההודעות והתקשורת המועדפת ואני אישית לא רואה שום טעם לחזור ולטחון שוב ושוב את הדברים. יש לפורום כללים שנקבעו בדרך הכי נכונה ושהיתה בזמנו הסכמה או לפחות חוסר התנגדות לאותם הכללים. מהרושם שיש לי על sidekick היא לא זקוקה לעו"ד. היא אישה חזקה שיודעת לתת sidekick ולאמר את דברה, בעדינות אך בתקיפות. אני יודעת שהיא תוכל לנהל את הפורום הזה על הצד הטוב ביותר. תקופת מעבר היא לא תקופה קלה. וsidekick עוברת תקופת מעבר לא קלה, וכך גם הפורום שלנו. זה הפורום שלנו! בואו נשמור עליו! כולנו! שתיקה לא תמיד מראה על חולשה. לפעמים דווקא על עוצמה! וכאחת שחזרה לא מזמן מכמה ימים של ויפאסנה אני מרגישה ששתיקה כרגע שווה כאלף מילים! ו-sidekick בהצלחה אם לא בתפקיד החדש, אז לפחות במתכונת החדשה! מאיה

0 אור 0

New member
אני כל כך מסכימה

קראתי והסכמתי עם כל מילה שכתבת. באמת אני לא חושבת שיש לדילמה הזו פתרון חד משמעי או פשטני. הדברים שכתבת דומים מאד לקוים מנחים שאני מנסה לקבוע לעצמי

למעלה