אבל אם כן, אז זה ממש מגניב.. וכמו שאמרו לפניי, גם מתאים ואופייני לג'יי קיי רולינג. יכול מאוד להיות שהוא לקח לגימה מפני שהוא תכנן להוציא את אבן החכמים בהמשך היום.
דווקא חשבתי על זה... משהו בהופעתו של האגריד זה היה מין מזל, זה שהוא עשה קסמים באיזה מין אישור מוזר, זה שהוא הגיע באמצע הסערה לבית של הארי זה שהוציא את האבן לפני השוד..
שימי לב ששרשרת את תגובתך להודעה של עידו. (Harry the Bloody) (כפי שאת רואה, העיגול שלך באלכסון לשלו.) את התכוונת לשרשר תגובתך להודע הראשית, וכך עושים את זה: 1. מסיימים לקרוא את כל התגובות. 2. פותחים שוב את ההודעה הראשית. 3. לוחצים על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה". בהצלחה
או משהו אלכוהולי, כי אני לא רואה סיבה מיוחדת להשתמש בשיקוי המזל. אבל יכול להיות שהוא השתמש בשיקוי המזל בכדי להשלים עם מדאם מקסים בכדי שתבוא איתו להרים, לנהל משא ומתן עם הענקים, זה כבר יותר הגיוני בעיניי.
לא חושבת, אין לו שום סיבה לשתות פליציס במצב שכזה. אלא אם כן הוא ממש לא רוצה לשרוף את עצמו בזמן הכנת התה P: פליציס זה שיקוי יקר, ואני גם חושבת שזה היה יינס דבש או סתם משקה כלשהו, ולא שיקוי..
דבר ראשון פליקס פליציס הוא שיקוי יקר לא דבר שהאגריד ילגום ממנו `ארוכות` שנית פרופסור סלגהורן אמר להארי שהשיקוי עשוי להזיק בכמויות שלישית למה שהאגריד ישתה בכלל פליקס פליציס? ורביעית עד כמה שהבנתי אז זה בסך הכל מיץ דלעת אני חושב שבספר הראשון זה כתוב שמיץ דלעת צבעו זהוב! בכל אופן מעניין