דיון: פליקס פליציס

elnatan potter

New member
דיון: פליקס פליציס

אני מצתת מתוך הארי פטר ואבן החכמיםעמ' 56: הענק התישב חזרה על הספה, ששקעה תחת משקלו, והתחיל להוצי כל מיני דברים מתוך כיס מעילו:פינג'אן נחושת,חבילת נקניקיות מעוכה, שיפוד,קנקן לתה, כמה ספלים סדוקים ובקבוק עם נוזל זהוב ששתה ממנו לגימה ארוכה לפני שהתחיל להכין את התה. האם אתם חושבים שהנוזל הזהוב היה פליקס פליציס?

Guid

New member
זה זהוב...

לדעתי כן! זה די ברור... מי זה הענק הזה? שכחתי...

Guid

New member
זה זהוב...

לדעתי כן! זה די ברור... מי זה הענק הזה? שכחתי...

elnatan potter

New member
מה פתאום?

פליקס פליציס בצבע זהב! הוכחה: כתוב בעמוד 172 בנסיך חצוי הדם: צבעו היה זהב מותך!

Mrs Amber Bloom

New member
לא נראה לי..../images/Emo41.gif

כי רק בשנה השישית/שביעית מכינים אותו, והאגריד לא הגיע לשנה הזאת, ככה שהוא לא יודעת לייצר את זה, ולא נראה לי שמישהו ייתן לו.. לדעתי זה סתם היה אלכוהול של קוסמיםP:

Mrs Amber Bloom

New member
הא?../images/Emo41.gif

דמבי הוא לא טיפוס כזה.. כאילו, הוא מעדיף להאמין ביכולות האמיתיות שלו, מאשר לסמוך על שיקוי.. לא יודעת, זה בכלל לא הסגנון של דמבי. ומאיפה בכלל לקחת את הרעיון הזה?

TheMagicGirl

New member
אולי זה באמת....

ג'והן אוהבת לעשות דברים כאלה שאח"כ אפשר לחזור אחורה ולגלות פרטים... מתאים לה, זה היה קטע שהאגריד היה צריך מזל?

ZoHaRoT

New member
לא נראה לי שהוא היה צריך מזל...

הוא רק הלך להביא את הארי...

dוDav

New member
אם זה באמת פליקס פליציס

הוא אולי היה צריך את זה כדי שיהיה לו מזל להוציא את האבן לפני שמישהו יגנוב אותה, ובאמת ניסו לגנוב אותה, אבל האגריד הספיק להוציא אותה לפני.

dוDav

New member
נצל"ש ספר ראשון

עוד מישהו שם לב שבעמ' 133 בלייז זאביני זו בת, ובספר השישי הוא בן?

Dana3563

New member
איפה זה מופיע? ../images/Emo12.gifבאנגלית -

רשום: "Well done, Ron, excellent," said Percy Weasley Pompously across Harry as "Zabini, Blaise," was made a Slytherin. Professor McGonagall rolled up her scroll and took the Sorting Hat away.
דנה

זה בעברית

טעות של גילי כי היא לא ידעה איך לתרגם לפי האנגלית אז הלכה לפי מה שנראה לה, אז זה היה נראה לה שהוא בת.

tamarhp

New member
אהההה

באמת הרגשתי משו מוזר כשקראתי את השישי בנוגע לזאביני...

למעלה