דיון פורום

נמנמנמ....לא../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

שום דבר בצבא הוא לא נחמד, ועוד לחתום שנה בקבע? תאמיני לי יימאס לך תוך חצי שנה...אבל לונורא, תמיד אפשר לפסול מקצוע.... טוב נו, לפחות "תרויחי" מזה קצת כסף(אבל ממש ממש ממש קצת....
)

מלאכית16

New member
בקבע זה לא ממש ממש..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

קצת. זו משכורת נאה בהחלט. (חברה שלי כרגע בקבע של המקצוע הזה) ואני בטוחה שאני אסתדר בכל מקרה..

מלאכית16

New member
מה../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gif מו../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני מתגייסת רק בשביל נסיעות חינם. מי העז לבטל אותן

מלאכית16

New member
חחחחחח../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אודי, אמרתי לך שהפטל הזה לא עושה לך טוב.

אז רגע : כלומר אין מצב שאנחנו

נפגשים בחיפה
פלייייייז
זה ממש אבל ממש חשוב לי
ואם לא אז כנראה שאני לא יוכל לבוא

אממ לא רק..

כלומר אם אני יצטרך לבחור אז נראה לי שאני יהיה נטוי לכיון הפורום של גלעד.. כי בכול זאת אותכם פגשתי.. ויש מצב גדווול שגלעד יגיע אז... חוץ מזה אם את משיגה לי עוד 100 ש"ח אני מגיעה

black dog angel

New member
זה רחוק מידי....../images/Emo3.gif

לפחות מאיפה שאני גרה... לא ירשו לי ללכת עד לשם וחוץ מזה לדעתי עזריאלי מקום יותר טוב...

GothicAngel

New member
ללכת עד לשם?../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

אני לא מרשה לעצמי ללכת עד לשם ואני גרה בקריות, זה בסדר

t h u m p e r

New member
מיץ'../images/Emo132.gif

ממש אין בעיה בקניון חיפה. אם כולם מגיעים ברכבת אז אפשר פשוט לחכות להם בתחנה וללכת יחד לקניון. ההליכה בכלל לא מסורבלת... פשוט הולכים ישר על המדרכה הימנית

GothicAngel

New member
נה לא הבנת..../images/Emo29.gif

אני לא מרשה לעצמי ללכת |דגש|מפה עד לשם
ואם כן הבנת.. אז תראי תגובות למעלה או משהו..

Thestral

New member
../images/Emo32.gifקטן, סטייה מהשרשור../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

"אלן ריקמן, בסרטו הבא, ישחק פסיכולוג החי בעולם פנטזיות. באתר צילומי הסרט ריקמן אומר: 'הדבר הכי קשה בשבילי היה להיות חצי ערום במשך כל הסרט, היה קר. אבל אני חושב שהתמודדתי עם זה היטב'. סרטו הבא של ריקמן צפוי להגיע למסכים בארצות הברית, במאי 2005" מוואלה. ופה יש תמונות, לא נשמע סרט משהו

למעלה