דיון פורום

מלאכית16

New member
תלוי באיזה..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

יום שישי זה יוצא. כי ב-9.12 יש לי מפגש אחר שאליו אני הולכת..ואני לא יכולה להפסיד אותו. ואם המפגש ייצא יום שישי שאחריו- אני בחיים לא אוכל לבוא לחיפה כי זה ייצא לי לפחות 60 ש"ח נסיעות (מה שאין לי, אחרי שאני אבזבז ביום חמישי).. אבל עכשיו כשאני חושבת על זה- יום חמישי שאחריו- אני כבר בצבא. ככה שאין יותר ימי שישי לעשות בהם מפגש
בקיצור- חיפה ממש, אבל ממש לא נוח לי. אלא אם כן אני אזכה בלוטו בחנוכה- ואז נוכל גם לעשות את המפגש בקפריסין.

GothicAngel

New member
המפ.. אפשר גם בחנוכה../images/Emo29.gif

חנוכה מתחיל ביום רביעי ה8.12 (יומיים אחרי המומולדת שלי!!!) ונמשך עד יום רביעי ה15.12, שבוע סה"כ. זה לא חג דתי ויש רכבות כל השבוע, לפחות כמו בימי שישי. ובקשר לקניון חיפה.. הנסיעה לקניון חיפה מסורבלת לאללה, צריכים לרדת בחוף הכרמל ואז יש הליכה מעצבנת כזאת שאפילו אני מתבלבלת שמה כי צריך ללכת דרך מנהרה כלשהי.. ואז יש רמזורים ושיט וזה מעצבן רצח. ולחכות לאנשים שלא מפה זה גם לא דבר נחמד במיוחד (תודו
) כי נגיד ייקח להם איזה חצי שעה להגיע בגלל הרכבת אז מה נחכה להם בתחנה? שבעזריאלי כולם מתמצאים.. וקניון חיפה מגעיל, אין על עזריאלי, רכבת במקום, הכל יש שמה, ונוח לכוווולם, חוץ מנטע אולי.. ותסבירי למה באמת..

מממ אני יגיד לך למה..

כי בחנוכה יש לי 3 מפגשי פורום= 300 ש"ח.. שאין לי.. אז ככה קיוותי שאולי ינצל מבי ואני יצטרך רק 250 או משו כזה.. חוץ מזה -"מיס עצלני" מהתחנת רכבת לקניון יש בדיוק שתי דקות הליכה (ומודה גם אני חשבתי שזה הליכה מסורבלת להגיע לשם עד שנוחכתי לדעת בעזרת מיכל שזה לא) פשוט הולכים ישר כול הזמן עד שמגעים לקניון... ודרך אגב למנהרה זה כדי להגיע לחוף... וזה לא משאנחנו רוצים... וקניון חיפה ממש אבל ממש לא מגעיל הוא נקי ונחמד(ומבורך,גלעד היה שם..)

GothicAngel

New member
2 דק'? ממש לא!../images/Emo29.gif

וזה לא מנהרה כמו שישבחוף הכרמל.. יש מנהרה כזאת שיש בה כביש והיא בדיוק ליד התחנת רכבת. אני עדיין בעד עזריאלי, אבל אם תחליטו ככה או ככה אני אבוא.

מלאכית16

New member
את לא היחידה שיש לה..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

כמה מפגשי פורום בחופש הזה.

GothicAngel

New member
המפ.. אפשר גם בחנוכה../images/Emo29.gif

חנוכה מתחיל ביום רביעי ה8.12 (יומיים אחרי המומולדת שלי!!!) ונמשך עד יום רביעי ה15.12, שבוע סה"כ. זה לא חג דתי ויש רכבות כל השבוע, לפחות כמו בימי שישי. ובקשר לקניון חיפה.. הנסיעה לקניון חיפה מסורבלת לאללה, צריכים לרדת בחוף הכרמל ואז יש הליכה מעצבנת כזאת שאפילו אני מתבלבלת שמה כי צריך ללכת דרך מנהרה כלשהי.. ואז יש רמזורים ושיט וזה מעצבן רצח. ולחכות לאנשים שלא מפה זה גם לא דבר נחמד במיוחד (תודו
) כי נגיד ייקח להם איזה חצי שעה להגיע בגלל הרכבת אז מה נחכה להם בתחנה? שבעזריאלי כולם מתמצאים.. וקניון חיפה מגעיל, אין על עזריאלי, רכבת במקום, הכל יש שמה, ונוח לכוווולם, חוץ מנטע אולי.. ותסבירי למה באמת..

אז זהו...../images/Emo15.gif

שלא
אני יוצאת למחנה של שלושה ימים מיום ראשון עד יום רביעי (ה12-14) כולל. אז אם אתם רוצים לעשות מפגש בלעדי...

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אבל לא בטוח שייתנו לי לצאת באמצע הטירונות בגלל מפגש פורום.

מלאכית16

New member
אחרי הטירונות..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

יש קורס של שלושה חודשים. אם אתן רוצות לעשות את המפגש עוד חצי שנה- סבבה- אז אני אוכל לבוא בחינם.

מלאכית16

New member
מפעילת מערכות מחשב, נשמה..../images/Emo110.gif

וכן..זה קורס של שלושה חודשים וחתימת קבע של שנה.

למעלה