דיון מעמיק על....
אוקיי, כמו שרוית אמרה לא הייתה אף הודעה (חדשה או לצורך העניין אפילו תגובה כבר יום שלם), אז רעות (מושפעת מהשעה ומהגשם המעצבן שהחליט לרדת לו סתם ככה במיאמי...) החליטה לקחת את העניין לידיה ולכתוב לפחות הודעה חדשה אחת. עכשיו אני רק צריכה למצוא נושא לדיון מעמיק
... אוקיי , אז יש לכם כמה אפשרויות.
כמו שנאמר כאן כבר כמה פעמים, אלאניס כותבת הרבה שירים של מחאה חברתית אבל מסרבת באופן שחוזר על עצמו ומעצבן במקצת להכניס אותם לדיסקים ולכן אפשר להשיג אותם רק באינטרנט/ לשמוע גירסאות חיות/ לפעמים להשיג אותם בסינגל. עכשיו השאלה שלי היא: אתם חושבים שזה צעד מכוון והיא רוצה להימנע מלהביע דעה או שפשוט היא חושבת שזה לא יתאים לדיסק מבחינה מוזיקלית/תוכנית/השד יודע מה? האם אתם חושבים שהיא צריכה לשים שירים כאלה בדיסק הקרוב? והאם אתם חושבים שהמצב הנוכחי (מלחמה למי שחי על הירח במשך השבוע האחרון) ישפיע עליה לכתוב יותר בנושאים האלה וגם אולי להוציא אחד מהם כסינגל? ודבר אחרון האם הגיל ישפיע על סגנון הכתיבה של אלאניס? זו הייתה אפשרות אחת, עכשיו אני מחייה הודעות ישנות:
קודם כל ההודעה הזאת - עכשיו, אני יודעת שזה קשה אבל בכל זאת אתם יכולים לעשות מאמץ ולבחור כמה שירים, זה גם יהיה מעניין לראות איזה סגנון של שירים כל אחד מעדיף בהופעה ואחר כך נוכל לקחת את הבחירות של כולם לאחד אותם ולהכין רשימה של ההופעה המועדפת על חברי הפורום (למקרה שאלאניס תחליט לבוא לכאן במקרה להופעה
)
ודבר אחרון - ההודעה של אמיל עם השאלות נותרה כמעט ללא מענה והיות וההודעה לא קופצת אני מעתיקה אותה לכאן: קרב על הכתר- king of pain, king of intimidation או ש- princes familiar (שלי זה PF) קרב בין "מרד בדת" - forgiven ו- baba (שלי - פורגיבן) הורדות ידיים - hands clean או - hand in my pocket מכתבים כמו עם "דיר" - unsent או- Narcissus (אנסנט) קרב עם ה- "ט'אד" - that i would be good או that praticular time (ווד בי גוד...) קרב מהסרטים - STILL או UNINVITED (סטיל...) (בסוגריים זה התשובות של אמיל) אז זהו, אני בטוחה שכל אחד יכול למצוא לפחות נושא אחד שהוא יכול להגיב עליו. ומי שלא מסוגל אז שימצא נושא שהוא כן מעוניין להגיב עליו ויוסיף אותו ואז גם יהיה יותר מעניין (וגם מי שמגיב יכול להוסיף נושא
) סוף שבוע נהדר לכולכם רעות שמקווה מאוד שתגיבו
אוקיי, כמו שרוית אמרה לא הייתה אף הודעה (חדשה או לצורך העניין אפילו תגובה כבר יום שלם), אז רעות (מושפעת מהשעה ומהגשם המעצבן שהחליט לרדת לו סתם ככה במיאמי...) החליטה לקחת את העניין לידיה ולכתוב לפחות הודעה חדשה אחת. עכשיו אני רק צריכה למצוא נושא לדיון מעמיק