דיון מעמיק על....

symptoms

New member
דיון מעמיק על....

אוקיי, כמו שרוית אמרה לא הייתה אף הודעה (חדשה או לצורך העניין אפילו תגובה כבר יום שלם), אז רעות (מושפעת מהשעה ומהגשם המעצבן שהחליט לרדת לו סתם ככה במיאמי...) החליטה לקחת את העניין לידיה ולכתוב לפחות הודעה חדשה אחת. עכשיו אני רק צריכה למצוא נושא לדיון מעמיק
... אוקיי , אז יש לכם כמה אפשרויות.
כמו שנאמר כאן כבר כמה פעמים, אלאניס כותבת הרבה שירים של מחאה חברתית אבל מסרבת באופן שחוזר על עצמו ומעצבן במקצת להכניס אותם לדיסקים ולכן אפשר להשיג אותם רק באינטרנט/ לשמוע גירסאות חיות/ לפעמים להשיג אותם בסינגל. עכשיו השאלה שלי היא: אתם חושבים שזה צעד מכוון והיא רוצה להימנע מלהביע דעה או שפשוט היא חושבת שזה לא יתאים לדיסק מבחינה מוזיקלית/תוכנית/השד יודע מה? האם אתם חושבים שהיא צריכה לשים שירים כאלה בדיסק הקרוב? והאם אתם חושבים שהמצב הנוכחי (מלחמה למי שחי על הירח במשך השבוע האחרון) ישפיע עליה לכתוב יותר בנושאים האלה וגם אולי להוציא אחד מהם כסינגל? ודבר אחרון האם הגיל ישפיע על סגנון הכתיבה של אלאניס? זו הייתה אפשרות אחת, עכשיו אני מחייה הודעות ישנות:
קודם כל ההודעה הזאת - עכשיו, אני יודעת שזה קשה אבל בכל זאת אתם יכולים לעשות מאמץ ולבחור כמה שירים, זה גם יהיה מעניין לראות איזה סגנון של שירים כל אחד מעדיף בהופעה ואחר כך נוכל לקחת את הבחירות של כולם לאחד אותם ולהכין רשימה של ההופעה המועדפת על חברי הפורום (למקרה שאלאניס תחליט לבוא לכאן במקרה להופעה
)
ודבר אחרון - ההודעה של אמיל עם השאלות נותרה כמעט ללא מענה והיות וההודעה לא קופצת אני מעתיקה אותה לכאן: קרב על הכתר- king of pain, king of intimidation או ש- princes familiar (שלי זה PF) קרב בין "מרד בדת" - forgiven ו- baba (שלי - פורגיבן) הורדות ידיים - hands clean או - hand in my pocket מכתבים כמו עם "דיר" - unsent או- Narcissus (אנסנט) קרב עם ה- "ט'אד" - that i would be good או that praticular time (ווד בי גוד...) קרב מהסרטים - STILL או UNINVITED (סטיל...) (בסוגריים זה התשובות של אמיל) אז זהו, אני בטוחה שכל אחד יכול למצוא לפחות נושא אחד שהוא יכול להגיב עליו. ומי שלא מסוגל אז שימצא נושא שהוא כן מעוניין להגיב עליו ויוסיף אותו ואז גם יהיה יותר מעניין (וגם מי שמגיב יכול להוסיף נושא
) סוף שבוע נהדר לכולכם רעות שמקווה מאוד שתגיבו

AlanisJunkie

New member
בקשר לגיל...

נושא שמעסיק אותי שעות נוספות... לדעתי, זה די ברור שככל שמתקדמים בגיל התכנים נעשים אחרים ואחרים. יש שאצלם הם נהיים יותר עמוקים, מתוחכמים, ויש אחרים שרק מידרדרים עם השנים. אלאניס עדיין ממש צעירה כדי שנוכל לשפוט האם היא התקדמה או לא עם השנים. ובכלל, כשמתבגרים הנושאים שמעסיקים אנשים הם יותר הורות, בורגנות, גם אהבה..וזה קצת מעיק על בני נוער שאת רובם, מה לעשות, זה לא מעניין. נקווה שאלאניס תמשיך לכתוב עוד הרבה זמן על נושאים כמו קונפליקטים עצמיים, קונפליקטים הדדיים, בינה לבין עצמה, לבין העולם...יחסים, ביקורות חברתיות וכו'...:)

Rוית

New member
הרבה שאלות שאלת פה ../images/Emo8.gif

אז ננסה לענות עליהן באמת... למה אלאניס לא מכניסה "שירי מחאה" לדיסקים? שאלה טובה באמת... לדעתי אין שיקולים ממש שהיא יושבת ואומרת "את זה לא נכניס כי זה מדבר על ככה וככה ועכשיו זו תקופה כזו וכזו" כי אלאניס כותבת על מה שעובר עליה וקורה לה וזה הנושא שיש לה, כאילו היא לא יכולה -לא להכניס אותו בגלל שזה חלק מהתהליך של האלבום שהוא התהליך שלה.. אממ יצא מבולבל כזה, מי שהבין, צל"ש לו..
לדעתי גם המלחמה תשפיע עליה, וכתבו פעם באמת שהיא הצהירה בצורה זו או אחרת שהיא נגד המלחמה, אבל לא נראה לי שהיא תכתוב שיר מחאה נוקב שכזה, אולי היא תכתוב שיר שאחרי ניתוח מעמיק שלנו, נבין למה היא התכוונה
ולשאלת השאלות-האם הגיל ישפיע על אלאניס.. אז כמו שאמרתי-אלאניס כותבת על עצמה ועל מה שעובר עליה ואני מניחה שעם הגיל יעברו עליה דברים אחרים וחויות אחרות שהיא תכתוב גם עליהן.. ובקשר להחייאת ההודעות הישנות
: ההופעה האולטמטיבית בשבילי? ת'אמת, אף פעם לא יצא לי (לא היה זמן, כוח, סבלנות) לשבת על זה ולעבור שיר שיר.. כל הופעה של אלאניס היא הופעה מועדפת לא?
ובאמת רציתי לענות להודעה של אמיל ולא יצא לי עוד אז ככה- קרב על הכתר- princes familiar קרב בין "מרד בדת" - forgiven הורדות ידיים - hands clean או - hand in my pocket אמממ קשה לי להגיד.. כל שיר הוא המנצח של התקופה שלו.. מכתבים כמו עם "דיר" - unsent קרב עם ה- "ט'אד" - that i would be good למרות שTPT מהמם גם קרב מהסרטים - STILL (תמיד היה הכי אהוב עלי!) זהו נראה לי, כל הכבוד לרעות על ההודעה המושקעת!

ברור שהגיל משפיע

כמו שכול דבר אחר משפיע! ובקשר למלחמה, אני נורא רוצה להאמין שאלאניס תכתוב איזה שיר או שניים עליה או אפילו תקדיש לה דיסק שלם אבל לא אני לא ממש רואה את זה קורה כי מה לעשות אלאניס מעדיפה לכתוב על דברים אישיים (לא שיש בזה משהו רע אבל תמיד צריך לגוון)

symptoms

New member
עכשיו אני

אוקיי אז דבר ראשון בקשר לגיל כמו שאמרו כאן ברור שזה משפיע השאלה היא איך אלאניס תושפע מזה. אני גם חושבת שהיא צריכה לשנות קצת את הסגנון כתיבה שלה (כי הסגנון בכללי בטוח ישתנה כמו שאנחנו יודעים). העניין הוא שככל שמתבגרים מאבדים את האידיאלים וזו עובדה שאתה צעיר אתה מוכן להילחם למען האמת ולמען עולם טוב יותר, אחרי זה כשאתה גדל אתה כבר רוצה להילחם רק למענך, אז השאלה היא האם אלאניס תפסיק לחלוטין לכתוב שירי ביקורת ותתחיל לכתוב רק על עצמה או שאולי היא הולכת הפוך והדיסק הבא שלה יהיה שינוי כיוון קיצוני לעניין של שירים לא על מערכות יחסים... נקווה... בקשר לקרבות קרב בין "מרד בדת" - forgiven - מתה על השיר הזה הוא כל כך טעון הורדות ידיים - hands clean אף פעם לא מתי על הנד אין מיי פוקט מכתבים כמו עם "דיר" - Narcissus שיר יותר קצבי למרות שגם אנסנט מעולה אבל אני בוחרת בשיר הפחות איטי קרב עם ה- "ט'אד" - that praticular time למרות שאני בטוחה שהרוב יבחרו את השני, זה אחד השירים האהובים עלי מ-URS ואהבתי אותו מההתחלה קרב מהסרטים - STILL למרות ש- UNINVITED מדהים סטיל יותר מדבר אלי...

למעלה