דיון מסוג שונה

דיון מסוג שונה

בדיון הזה אני רוצה שכל אחד יביע את דעתו
השאלה: איך אפר להתקרב לסוס פחדן
בכל דרך
תודה

serdonix

New member
אמממ... ../images/Emo41.gifמנסה...../images/Emo41.gif

אפשר בעזרת אוכל, (גזר,חציר, תערובת, קוביות סוכר וכ'ו...) אפשר פשוט לשבת באורווה, לעשות קולות מרגיעים (הוווו ו-ששששש...) ולאט לאט הסוס ירגע ויתקרב - מניסיון...

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifאמ...../images/Emo57.gif

כמו שכבר אמרו פה אני חושבת שדרך אחת מוצלחת היא להביא קוביית סוכר, גזר, תפוח או כל דבר אחר לסוס...
דבר שני שאפשר לעשות זה פשוט לשבת מול הסוס במשך כמה זמן (רק כאלה שיש להם סבלנות...
) עד שהסוס יגלה סקרנות-ובדר"כ זה קורה! צריך לשבת או לעמוד ליד הסוס בשקט...
חשוב לא
לעשות תנועות חדות או לצעוק... כי זה רק מבהיל את הסוס...

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo136.gifיעלייי!!../images/Emo6.gif

אפשר לקחת את המשפט מהחץימה שלך? "גם אני ר"צ לפורום 763" זה כזההההה טווווווופ!! אלללהההה מתגעגעת!!
יש לי אינטרננננננננננננננננננננט!!! ווהוווווו!! *מאושרת* סופסוף סידרו לי אינטרנט בעבריייייייית!! אז... האיי סי קיו שלי הוא 179500565 מסנג'ר [email protected] ווווווווווהוווו!

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifברור../images/Emo6.gif

אחרי הכל... זה לא אני הצעתי את הרעיון למשפט פיצי חשבה על זה

S H I L G I

New member
טעות!../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני המצאתי חח ופיצי עזרה
חח טוב גם פיצי רוצה אז אני ופיצי

gal616

New member
אמממ אפשר אולי

לשחחר שני סוסים במגרש, וסוס אחד (הלא פחדן) שיהיה צמוד אלייך, וללטף אותו, ולתת לו גזר וכל מיני פינוקים למיניהם, ואז הסוס הפחדן יראה שלא קורה כלום, ואולי הוא גם יתקרב.

harazy

New member
משהו שיצליח 100%

רק אם יש לך סבלנות.. כנסי לתא שלו תעמדי או תשבי בפינה של התא וחכי.. פשוט תחכי.. כל עוד תרעישי או תזוזי הרבה הוא יברח רק צריך לשבת בשקט והסוס יבוא.. וכשהו בא נוגעים בו בעדינות ומלטפים אותו.. סוסים זאת החיה הכי סקרנית... אפשר לשים אבן או כדור בתא שלהם והם לא יפסיקו להתעסק אם זה....

groolo

New member
לדעתי......

לא צריך שום אוכל פשוט מתקרבים כשרואים שהוא נלחץ אז הולכים צעד אחורה ואז זה מוריד לו מהלחץ (כמו לחץ והרפיה) ואז ככה מתקרבים לאט לאט מלטפים מרגיעים אותו וכו'.......

למעלה