דיון- מהפך...

fliperit

New member
זה לא משנה שהן לא "חונקות את הסוס"

הסוס בכל זאת לא בחופש. בווסטרן- כשאוספים סוס זה נראה כמו באינגליש- זה מתח במושכות.

שירלי317

New member
אממ...

בווסטרן כשאוספים סוס זה לא נראה כמו באינגליש.. בווסטרן האיסוף הוא נמוך ויותר משוחרר בצוואר ובאינגליש במיוחד ברמה הגבוהה האיסוף הוא גבוהה ויותר קבוע ובווסטרן המושכות יותר רפויות בניגוד לאינגליש שצריך להיות מתח קבוע, המתח בווסטרן יותר רפוי ויותר משתנה זה מתוך הידע והנסיון שלי בשני הסגנונות...

fliperit

New member
לא לזה התכוונתי...

עדימ אמרה שבאינגליש אין לחץ שחונק. אז אני אמרתי שאני יודעת, אבל בכל זאת ב=ווסטרן הרבה יותר משוחרר, והלחץ של האיסוף הוא הרבה יותר קבוע.. לא התכונתי להגיד שאוספים אותו דבר בכלל... P-:

שירלי317

New member
אהה.. סליחה

מרב תסכול וחרדות אני הבנתי לא נכון..חחח חרשתי על הפורום היו..חחח

kenz

New member
זה נורא קשה להחליט

אם בן אדם שרק מתחיל לרכב מקבל בסיס טוב, משמע להיות עצמאי על הסוס ולא להחזיק את עצמו על קשר במושכות, או ע"י שליחת רגליים בצורה מוגזמת קדימה, אז המעבר עצמו יהיה בין מסגרות של עבודה, וזה הרבה יותר מעבר מנטאלי, כי הגוף יכול להחזיק את עצמו על כל סוס. לי אישית יצא ללמד ווסטרן שרצה ללמוד לקפוץ, וחצי שנה רק עבדתי איתו על ישיבה מאוזנת, בעיקר במעברים, ולהפסיק ל"נשק" (כן נטע, זהו מוצמוץ המפורסם), ואמת היא, שברגע שהוא הבין את הפואנטה, היה לו די קל לעבוד עם מושכות קצרות, ולשמור את הידיים שלו במקום אחד (דבר שבווסטרן, אם הם היו זזות זה לא היה מפריע...) הוא עצמו אמר לי שזה קשה, אבל היה לו מוזר אחרי שנה וחצי של אינגליש לחזור לרכב טיול של ווסטרן. וואלה, ז הכנראה עניין של הרגלים, בני אדם וכח רצון.

למעלה