דיון מדעי

renee

New member
סייח חביב

לא ראיתי את הסרט ואולי כן ואינני זוכרת
רק אמור לי, כאחד שגמר בהצטיינות את האקדמיה לצרפתית למתבגרים. מה פירוש "מולן רוג'" ? רוג' אם זכרוני אינו מטעני זה אדום אך מה זה "מולן"??

renee

New member
לאאאאאא!!! ../images/Emo3.gif

רנה הוא אכן צייר אבל צייר בלגי לא צרפתי
René Magritte (1967-1898) הוא היה אחד מאבות האומנות הסוריאליסטית. אימו התאבדה כשהיה בן 14, היא השליכה את עצמה לנהר והוא היה עד למשייתה מהמים. לכן, אומרים, נמשך לז'אנר הסוריאליסטי. אני שולחת לך את המקור של תמונתו "דונה" התמונה הכי רכה שמצאתי, היתר מצמררות. ואתה הרי לא צריך סיוטים נוספים
ובתוספת כורסת מסג' חדישה שתרגיע אותך בעת הצפייה ב.... .... בתמונה כמובן , מה חשבת???? האא???? תתבייש!!! יום נהדר לך ולכולם

renee

New member
אכן מרשים!!

יווו, גמרת לנו את הבוץ זהו!!
הלכה לי החופשה בים המלח...
אבל מה לא עושים למען האומנות...
רק הזהרי, חומד, שלא ישארו לך סימנים

סייח מדגדג!!!

ובכן נחתי לי, יצאתי מגיגיתי ובאתי לקרוא את דבריך. לא חושבת שאני רפויית שכל
אבל חייכתי לי רבות בזמן הקריאה וניסיתי לשמוע איזה עיצורים יוצאים מגרוני: ובכן ה-ח' המסורתית לדעתי היא בשל קוצר נשימה כזה או אחר או חנק קל בגרון שיוצר את ה-חחחחח אני למשל משמיעה קולות אחרים מקווה שתוכל לדמיין אותם (עקב הקשיים בצקצוק)
והם (הקולות) הולכים ככה: בית הבליעה הולכך מעט לאחור הבטן מתכווצת קלות ומשם יוצא משהו שנשמע האאאא האאאא האאאא (מוזמן לנסות) יכול להיות שיש כאלה שבשל בעיות גרוניות ההאאאאאא יוצא חחחחח
שולחת לך שקית של כוכבי חיוך רק טוב!!!

חחחחחחחחח סייח רוקד

בתור סטטיסטיקה מדעית מה כעת החחחחחחחח שלי מעיד עלי? א. שאני רפוית שכל ב. שאני אישה שמנה מעל 200 קילו ג. כל התשובות נכונות ד. אף תשובה לא נכונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שולחת לך את התצלום שלי אולי בגלל זה גרמת לי לחייך?

ועוד משהו ששכחתי להזכיר לך סייח

שאתה לא יכול לשלוח לרררנה את מונליזה המקורית א. היא נמצאת אצלי בבוידעם
ב. היא כעת בחודשי הריון מתקדמים חייבת מנוחה (אז אני משגיחה עליה שלא תרקוד)

kessem

New member
מה זה ההשתרללות הזו,פנינת חן...

ואני יודעת למה היא חייכה (מורן,תעצמי ת'עיניים)

renee

New member
היי חברות.... ../images/Emo46.gif

הסייח אכן שלח לי את המונא ליזאה המקורית כלומר, האמיתית זו שצוחקת, כועסת, בוכה ועושה עוד כמה פרצופים לא מובנים כאלה כל פעם שהיא רואה עכבר....
אז פנינה, אצלך זו החיקוי

חחחחחחחחחחח קסםםם

נאלצתי לפתוח את כל גודלו של הקובץ על מנת לראות טוב יותר, כי בהתחלה לא האמנתי למראה עיני חחחחחחחחחחח ואני חשבתי שההריון של המונה ליזה שלי היה משהו פרובוקטיבי חחחחחחח
וrene כל זמן שאף אחד לא יודע שהמונה שלי היא חיקוי אני משלשלת לכיסי המון דולארים בחודש אז מקווה שהסוד ישמר בינינו

למעלה