דיון מדעי

דיון מדעי ../images/Emo6.gif

קודם כל אני חייב להבהיר, שהסמיילי הצוחק שבכותרת מיועד לאלה שמרגישים רפיון מסויים בשכל ואין הכוונה לתוכן של ההודעה הזו, כי זו היא הודעה חכמה המיועדת לקולגות המדענים שבפורום. אם אתם תצחקו אז ברור שרפוי לכם. טוב, אני חייב לציין בפניכם שבפעם הראשונה שגיליתי את התופעה.........הופתעתי. אמרתי לא ייתכן, אבל פשוט ראיתי שכווווולם עושים את אותו הדבר. אמרתי לא יכול להיות, אני חייב לחקור את הנושא בצורה מדעית אקדמאית מודולרית. הכוונה שלי לתופעת הצחוקים בפורום......... לא לא הבנתם, כאילו אך אני אבהיר את העניין, זה לא צחוקים צחוקים,זה לא הבדיחות עצמם, לא , הכוונה היא לממש ממש הצחוקים עצמן, כאילו אך כותבים צחוק, אך רושמים צחוק. לתדהמתי, גיליתי שנהוג לסמן , בפורום, את הצחוק כ ........ חחחחחחחחחח, יעני כאילו צוחקים באותו רגע, צחוקים , הבנתם. הייתכן הדבר ????? חשוד לי מאוד העניין, ולכן כמדען מנ השורה יצאתי לבדוק את הנושא לעומק המולקולרי שלו. אז.........התחלתי לדגדג את עצמי, כדי לראות אך אני צוחק, ובאמת תוך כדי דיגדוג הסתכלתי על עצמי בראי, וגיליתי, שבשום פנים ואופן אני לא יכול לצחוק עם ........חחחחחחחחחחחח, לא הלך לי, כאילו ניסיתי חחחחחחחחחחח וכמעט נחנקתי אפילו. הייתי מוטרד ועצוב, כי, כמדען עיראקי אטומי מן השורה, אי הצלחת המחקר עבורי פירושו שקובה זה מאכל לא בריא. הייתי מאוד מוטרד האמת, כאילו מאפה בא ה חחחחחחחחחחח הזה לכל הרוחות, ולא שתגידו שיש כאלה שעושים כך ויש כאלה שעושים אחרת, לא , כווווולם לא יוצא מנ הכלל מעטרת את צחוקם המילה חחחחחחחחחחח. אח"כ פתאום נדלקה לי מנורה, אמרתי אולי הכוונה, אתם איתי הא, אולי הכוונה פה, ל "ח" הגרונית של עדות המזרח הא, הא, הא, הא !!!! ואז התחלתי שוב........לדגדג את עצמי מול הראי, אוי כמה צחקתי, צחקתי, ותוך כדי נסיתי לדחוף "ח" גרונית, חחחחחחחחחח, קדחת, לא הולך, שוב כמעט ונחנקתי מרוב שיעולים, הייתי צריך לרוץ ולשתות צוף, כדי להירגע. נו אז אתם תגידו לי, אני אינשטיין אני ???.., אורי גלר, אופנהיימר, פסקל, פרויד, שירן ?????? אין אני בחיים לא אהיה מדען , הלך עליי, קפוט. ואז בצער רב ובראש כבד מאוד הלכתי ברחובות, ללא כיוון, רע לי וח'רא לי מאוד, מדען בתחת שלי. ואז..........ראיתי אותה!!!!!!!! אישה שמנה שמנה שמנה מאוד, לפחות 200 קילו, ישבה בצידי הדרך, ואמרתי נבדוק אצלה. שלום גברתי, אפשר לדגדג אותך לרגע, ענתה לי, בבקשה. חברה, אני אומר לכם,שבקושי , בקושי נגעתי בה, והיא התחילה לצחוק, כל הרחוב רעד, האוזן שלי נכנסה לתהודה פנימית אין סופית עם הצחוק המגולגל שלה, ושמעתי אותה בבירור, אומרת ........חי חי חי חי חי חי חי, ובכתיב חסר זה יהיה חחחחחחחחח, הבנתם !!!!! הוכחתי באופן מדעי, אקדמאי, קונבנציונלי, אריתמטי..........חחחחחחחחחחחח הוא סימן הצחוק, ואלה שנשמעים אחרת, הם פשוט לא בני אדם נורמלים. לאלה שצחקו בזמן הדיון הרציני הזה, הוכיחו שרפוי להם גם למעלה וגם למטה ועל כן צפויים לעונש דיגדוג של חצי שעה ע"י מסאג'יסטית או מסאג'יסט ממוצא יפני. על החתום הסייח המדגדג.

שירן41

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סייח

אוי כמה צחקתי אתה משהו סייח ורגע על תפרש את "משהו" מיד, כי אני אצחק חה,חה, חה, חה. אז צחקתי וצחקתי ואני מבטיחה לך שלא רפוי לי לא למעטה ולא למעלה. אז הינני כאן בוא ועשה מחקר דגדג ואצחק חחחחחחחחחחחחחחחחח ולאחר שאצחק את הקובה אבשל לאט לאט.

פויה שירן 444441

אז צחקת בסוף הא, ואני חשבתי שאת קולגה מדענית שלי, לא מעניין אותי , במיוחד את, כן את הולכת להיות בעונש ומקבלת סומו יפני לצורכי דיגדוגים בשלב ראשון ואח"כ לצרכים אחרים שהשתיקה יפה להן, אבל את חייבת להכין לו הרבה אוכל, הרבה הרבה הרבה קובה. באהבה ממני,

renee

New member
סייח המרקד...

הבנתי שקצת הופתעת ולא הכינות מראש איזה סומו קטן לשירן אז הנה מספר סומואים לבחירתה (יווו כך אומרים סומו ברבים?) בכל מקרה למתעניינים, זהו טקס שעורכים המתאבקים על הזירה בתחילת כל יום תחרויות. ושירן,אין לך מה לחפש אצלם לפני עונת המשחקים, אז הם מתנזרים אבל אחרי.. מובטח לך....

renee

New member
ועוד אחד

והפעם מקרוב
אם אהבת את הסייח עם בטנו הרוטטת לבטח תאהבי גם את זה

שירן41

New member
חחחחחחחחח ריני המתוקה תודה לך|חיבוק

קיבלתי את תשורותייך בשימחה ואל תידאגי להיתנזר לא יוכלו אצלי. דאגת לי לתוצרת חוץ אך אני בכול מיקרה על על סייח לא מוותרת.

שירן41

New member
סייח יקר,מרוב צחוק אפילו המחשב ברח:

הרי ידוע לך שקולגה אני תמיד לכול מחקר לכול מדע בידיוני אך מרוב צחוק,המחשב ניבהל וברח אז ניגשתי לבשל לאישי ולבדוק את המחקר לעומקו באיטיות ביקשתי דיקדוק ובאמת יצא לי אה, אה,אה,אה,אה. כך שהיגעתי למסקנה שלא חשוב כיצד זה נישמע העיקר הכוונה.
ממליצה בכול לצחקק עד אין סוף

ניקו 45

New member
וווולה סייח , אכן.....

ביצעת ניתוח מדעי מרשים .... טוב אלך לשמוע את ליטני כמסקנה .... חחחחחחחחח יופי של חשיבה וכתיבה ידידי ו....לא צוחק שמא אחשב כ...רפוי שכל . מעניק לך פרס ....תמונה יפה

ניקו 1945(לפני הספירה)

בתור סוס, התמונה שלך נורא משקפת את מה שאני אוהב, כשחינניות כאלה רוכבות עליי, הםםםםםםם טוב לי.

ניקו היקר../images/Emo24.gif

ניקו רציתי להגיד לך שאני........ אוהב אותך. בגלל מה שקרה לחבר שלך, אני איכפת לי ממך. באהבה ממני,

ניקו 45

New member
סייח יקר ../images/Emo24.gifגמני מאוד ....

והכתיבה שלך נהדרת ומבדחת .... תמשיך להסחיק .

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סייח יפני אני יכולה לחבר שני סייחים יפנימ או או ככה יהיה וואחד גדול ולא יפני פיצפוני גדוללללללללל מדען הדחקות אהבתי אני פשוט עייפה טיכו אחרת הייתי מגיבה בצורה נאותה טופ בא לי מסאג' עלה'חטומע שופופו

ברוכה הבאה מוניק../images/Emo39.gif

מוניק זה שם צרררפתי, את צרפתיה כמו ררררנה שלנו ?????.. עולה לי בדיחה על השם שלך, אבל אני אשמור ליותר מאוחר כשיהיה לך יותר נוח פה. שולח לך סרט על הופעה של שארל אזנבור ובקבוק יין אדום. שיהיה לך כייף. באהבה ממני,

Mוניk

New member
חן חן סייח../images/Emo39.gif

ולשאלתך אני לא צרררררפתיה ויאאלה נו....ספר בדיחה על פרנסאוויות ואני אספר לך על עירקים על שש בש וכוס תה חזק ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אגב! קראתי את סיפורך קדיש סיפור מרגש מרתק קראתי גם את התגובות, נאמר שם הכל אז רק אוסיף אתה כותב מוכשר אהבתי{} בככל יש לך כשרון ביטוי מעולה והומור מיוחד מאוד יום טופ

renee

New member
ני בחרתי נושא יותר מעניין לחקור ../images/Emo3.gif

כל הזמן הסייח הצעיר מדבר על סקס סקס סקס... סקס עם שירן, סקס עם המורה לצרפתית (לא סתם בחר צרפתית דווקא
) מהר... לאט... מחסנים... אורוות.... קובה... (לא יודעת מה שייך קובה אבל מילא, כנראה בגלל שאינני עירקית) אז החלטתי לחקור, מהו סקס? הלכתי ושאלתי אנשים ברחוב מהו סקס? ענו לי רופאים, עורכי דין, מהנדסים, פוליטיקאים, אתם יודעים, אנשים מהרחוב... בטח, רק להם יש זמן להסתובב ברחובות, היתר עובדים וראו מה הם ענו... העניין הוא שמדענים לא היו שם, כנראה היו עסוקים בחקר הצחוק אז סייחי אתה מוכן לענות בשם מדעני העולם?

ררררררנה היקרה

קולגה יקרה להיסטוריה צרפתית, ממני המדען בנושא אסטרונאוטיות לך המדענית בנושא הסקס הצרפתי, חקרתי את הטקסט שלך, שקלתי אותו בכובד ראש, ואני חולק על ממצאיהם של העורכי דין, שתמיד אחד למעלה ואחד למטה, וזה לא נכון, כי לא מזמן, ביצעתי תצפית על סרט פורנוגרפי ( לא לא לא נגעתי בעצמי בזמן הסרט, תתביישי לך, את עם המחשבות הזדוניות שלך, אני מדען אני), ובזמן שביצעתי תצפית כזאת, תצפית בלבדדדדד, גיליתי, לתדהמתי, שזוג קיים בום בום בום ,,,,,,,,בעמידה, מכאן נובע, שטענת עורכי הדין שגויה, הוכחתי. בכלל אני רוצה להגיד לך שהסרטים הפורנו האלה פוגעים קשה מאוד בביטחון העצמי שלי, כל אחד שם ברוך השמ, יש לו כזה ארוך, ואני כפרה עליי.......מאפה יש להם כזה יא אללה, ואזה קושר יש להם, אוי ווי, אני החלטתי סופית, הלך עליי אני רושם את עצמי למנזר. שיהיה לך לילה עם חלומות נעימים. באהבה ממני,

renee

New member
לזה התכוונת?

שששש.... אל תקפצו, זו יצירת אומנות.... מה יש? לדויד מותר ולו לא???

רנה,תהייה לי בריאה../images/Emo3.gif

זו באמת יצירת אומנות, באמת בלי צחוק, תמונה מאוד יצירתית. מה למדתי פה.......... שבחיים לא אוכל להיות פיל, אפילו לא פילון. אני עצוב. אני המום, לא יכול לשכוח את זה, באמת יצירת אומנות. שולח לך יקירתי, את "המונאליזה" המקורית, ליום אחד, אצלך בבית, עם בקבוק של יין אדום. שיהיה לך כייף אישה יצירתית. עכשיו נזכרתי,נדמה לי ש רנה זה שם של צייר צרפתי מפורסם ללללא?????

רררנה

ראית את הסרט מולן רוג' הישן על הצייר טולוק, את הסרט הזה ראיתי אותו אני חושב 10 פעמים.

למעלה