משמעות החיים בפורום?
מפעם לפעם אתה מתעתע בי, פעם אני מייחס לך חשיבות יתר ופונה אליך בכבוד יותר מלאחרים (אני מכבד שכל לא פלצנים) ופעם אחרת אתה מפתיע אותי עם תגובות ותשובות נלוזות והופך בעיני לעוד אחד כמו אנדריי ארור והשאר , משמעות החיים היא נושא לדיון בארבע עיניים, אף אחד מהפילוסופים ואנשי הרוח למיניהם לא מצא את המשמעות משום שהוא לא חיפש ונבר במקום הנכון, בכיוון הנכון, וכיון שכן איך ימצא ולא יתבלבל, אבל יש בדת אחת אנשי רוח כבר אלפי שנים שמצאו את המשמעות ולא משו ולא נעו ולא זזו מן הדרך בכי הוא זה ולו רק בגלל שלא נמצאו בה פגמים ולא כמו ש הניאושינויניקים שבאים עם דעות פלצניות מקרוב באו, שמנסים כל העת לחדש ולנסות להפיל בניין בחוסר הצלחה משווע ואני מדבר על השקפת הדת היהודית שלא קם אחד רציני והצליח להפריכה אשר משמעותה היא תיקון המידות והנפש, בשביל להמשיך ולבאר את משמעות החיים לדידה צריך לףפני כן להאמין בכל העומד מאחריה , דאי לאו הכי, מה יעזור כל מה שאספר לך על טוב ומיטיב, שני העולמות, שכר ועונש, שש עולמות ועוד כמה מושגים כאלה? לא יהיה להם ובצדק שום משמעות כלפיך חמקן? חבל"ז? עוד לא קראת אותי? האחרון שיתחמק מכם זה אני, אני כאן עד ש... קרוב היום בו אפתח את הדיון לגבי הטפילות ואי גיוס בחורי הישיבות, תופתעו לקבל חומר חדש למאגר החסר שלכם