דיון לווסטרנים

fliperit

New member
דיון לווסטרנים

גם אינגלישים יכולים להשתתף...אבל לא נראה לי שיעניין אותכם.. כידוע לכולם יש כרגע 2 ליגות של רכיבה מערבית: 1. הליגה של ה-iqha 2. הליגה של ההתאחדות באיזה ליגה אתם מתחרים? איזה ליגה עדיפה לדעתכם? למה?

נחמד..

אני בליגה של הILQHA כי רותי היא המדריכה שלי, ואני יוצאת מטעמה. אני לא יכוהל כל כך לענו תעל השאלה השניה כי אני הייית ר'ק בתחרות אחת של ההתאחדות.. ולא היה לי כל כך טוב. התחרתי בטרייל, דבר ראשון עד שנכנסתי היה כבר 5 והימקצה היה אמרו להיות ב10 בבוקר. וגם.. לא ידועת בפעם האחורנה שהתחרתי בהתאחדות זה היה 90 ש"ח מקצה. אין לי כסף לבזבז על זה ובILQHA זה 50 ש"ח ל4 מקצים ואז 10 ש"ח על כל שאר המקצים. וזה יואצ לי יותר זול. וגם בILQHA זה משתרע על 2 ימים ביום הראשון זה מקצועות של עד 12 וביום השני עד 18. ככה שהימים יוצאים מקסימום עד 8 בערב. ובתחרות של ההתאחדו תשהייתי הלכנו כבר ב12 בלילה והתקשרנו לגילי ב3 בבוקר והם היו עדיין בתחרות.

iii5

New member
אממ..

לפי דעתי החלוקה די טיפשית. אם ההתאחדות ורותי לא יתאחדו, אף אחד מהם לא יתקדם יותר מדי- ותמיד יהיה מי שיפסיד. אני אישית מתחרה בתחרויות של ההתאחדות, לא ניסיתי ב- ILQHA אז אין לי מושג. בקשר למה שהבחורה מעליי אמרה- זה נכון שבקשר לזמנים ההתאחדות לא משהו, אבל באמת שזה השתפר (יותר טוב מהעונות שעברו) וכבר עכשיו זה מתקתק יותר. ודבר אחרון- שאלה: כמה אנשים יש בתחרויות של רותי?

למעלה